• VOLCANO DIGIT Vaporisaattori
 • VOLCANO DIGIT Vaporisaattori

VOLCANO DIGIT Vaporisaattori

Pack content:

3 Ilmaisia kannabiksen siemeniä
RQS Kohokuvioitu Metalligrinderi
Metallinen RQS Käärimisalusta
VOLCANO DIGIT vaporisaattori ottaa legendaarisen VOLCANO Vapon ja tuo sen digiaikaan. Tämän laadukkaampaa vapoa ei ole olemassa. Miksi et siis hankkisin tätä huippupeliä, mikäli ajatus pusseista täynnä herkullista höyryä kiinnostaa? Nyt saat rajoitetun ajan erikoistarjouksena mukaan hyödyllisiä lisälahjoja.
 4/5 (4) Kirjoita arvostelu
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Volcano Digit Vaporisaattori: Vaporisaattorien Kuningas Sai Päivityksen

EDELLÄKÄVIJÄN LAATUA

Tässä se tulee: vapottelun huipputason määrittävä tuote. Storz & Bickelsin VOLCANO DIGIT vaporisaattori on digitaalinen päivitys vaporisaattorimaailman legendalle. Tämä malli on varustettu LED-näytöllä, jonka avulla määrität haluamasi lämpötilan ja seuraat reaaliajassa vaporisaattorin oikeaa astemäärää laitteen lämmitessä. Vapossa on sisäänrakennettu aikakatkaisu, joka aktivoituu 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. VOLCANO DIGIT on siis saanut tärkeitä päivityksiä, mutta niiden takana vaporisaattori pohjaa legendaariseen Volcano Classiciin säilyttäen sen ominaisuudet, toiminnallisuuden ja raa’an voiman.

VOLCANO DIGIT on 18 senttiä korkea ja sen halkaisija on 20 cm. Vaporisaattorin lämmityselementti on tehty pääosin teräksestä ja alumiinista. Laitteella on 3 vuoden valmistajan takuu ja Storz & Bickel tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun. VOLCANO DIGITin katsotaan edustavan lääketieteellistä laatua.

VOLCANON KÄYTTÄMINEN

Ensiaskel on höyrystyslämpötilan valitseminen ja näppäily VOLCANON DIGITiin. Tämän laitteen lämpötilahaarukka on säädettävissä 1.5°C asteen tarkkuudella välillä 40–230°C. Vaporisaattorin saavutettua halutun lämpötilan napsauta pussi ja suukappale paikalleen pumppuun, paina ”air”-nappia ja seuraa kuinka pussi täyttyy hiljalleen ensiluokkaisella höyryllä. Irroita pussi ja suukappale, vedä höyryä syvään sisään ja passaa pussi kaverille.

Kuvaus saattaa kuulostaa hieman monimutkaiselta, mutta jo ensi kokeilu tulee osoittamaan, ettei VOLCANO DIGITin käyttäminen voisi olla helpompaa. Tässä vaporisaattorissa on kaikki yksityiskohdat paikallaan, fantastinen design tuottaa parhaan laatuista höyryä huipputehokkaasti, jämäkkä lämmitinyksikkö, joka kestää nikottelematta pidemmätkin sessiot, laaja lämpötila-alue kattamaan erilaiset tarpeet ja mielihalut, sekä huolella suunniteltu ja viimeistelty laite, joka on tehty kestämään.

VARUSTEET

VOLCANO DIGIT tulee varusteltuna kaikella tarvittavalla sisältäen 100 wattisen konvektiolämmittimen, ilmapumpun ja suukappaleen, pesän tarvittavine osineen, ritilät, nestealustan, puhdistustyökalun, käyttöohjeet ja niin edelleen. Tämän lisäksi pakkaamme mukaan Royal Queen Seeds käärimisalustan, grinderin ja siemeniä, eli käytännössä kaiken mitä tarvitset oman kannabisimperiumin rakentamiseen. Jos etsit parasta hinta-laatusuhdetta, tulee tämän tarjouksen ohittaminen olemaan vaikeaa.

RAJOITETUN AJAN ERIKOISTARJOUS

Ylhäällä mainitut Royal Queen Seeds -tuotteet, metallinen käärimisalusta, kohokuvioin koristeltu grinderi ja 5 siementä ovat saatavilla pakettina VOLCANO DIGITin kanssa vain rajoitetun ajan. Toimi siis jo nyt, sillä tämän paremman tarjouksen etsiminen saattaa olla mahdotonta.

***Huomaathan, että VOLCANO DIGIT Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.***


  By J. M. on 23/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Volcano digit
  Comment : Bon matériel, toujours fiable et efficace, livraison efficace,rapide et professionnelle.

  By J. M. on 07/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Plus de combustion...
  Comment : Je suis l'heureux propriétaire du Volcano, étant non fumeur mais pourtant 1 joint par soir pour cause médical (migraine chronique) j'ai enfin trouver le moyen de me soigner sans combustion et ça change tout !!! Le colis est arrivée en avance et très bien emballé, merci Royal Queen Seeds, vous êtes au top !!! Amicalement Jim Rey.

  By L. D. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Title : LennyD
  Comment : Fantastic product. Expensive but I think, worth the money. I’d recommend you run it a few times without herb to clear the bad taste from the bag. Highly recommended.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias