Quick One Bulkkisiemenet

Julkaisunsa aikaan Quick One oli maailman nopeimpia autoflowereita. Tänä päivänä kehitys on harpponut eteenpäin, mutta Quick One on edelleen legenda kannabismaailmassa. Lajike menee pieneen tilaan, tarjoaa säädyllisen sadon ja ilahduttaa miedolla maulla ja rentouttavalla indicapilvellään. Osta siemenet nyt bulkkina täältä!
 5.00/5 (3) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 225.00
€ 225.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Quick One Bulkkisiemenet: Ajaton Klassikko

Quick Onen genetiikka perustuu kaikkein ensimmäiseen menestystä niittäneeseen autofloweriin, legendaariseen Lowryderiin – joka puolestaan on sekoitus Northern Lightsia, Williams Wonderia ja ruderalista. Aikoinaan kaikista nopeimpiin autoflowereihin kuulunut Quick One on yhä edelleen varsinainen peto mitä elinkaaren kestoon tulee, ja helppohoitoisena se muodostaakin hyvän pohjan mille tahansa projektille – niin ulkona kuin sisälläkin.

MIETO, MUTTA ÄÄRIMMÄISEN RENTOUTTAVA: QUICK ONEN VAIKUTUKSET

Quick One on indican suuntaan kallellaan oleva (60% indica) autoflower noin 13% THC-pitoisuudella ja hyvin vähällä CBD:lla. Kannabinoidiprofiilin takia sen vaikutukset ovat äärimmäisen miellyttäviä tarjoten syvää rentoutumista hippusella euforiaa. Quick One on erinomaista ilta/yöajan poltettavaa ja sopii hyvin myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät välitä liian intensiivisistä kokemuksista. Miellyttävän miedosta mausta ponnistavat esiin eritoten yrtit ja sitrushedelmät ja maun puolesta kyseessä onkin mitä miellyttävin kokemus.

PIENI, NOPEA, HELPPO: QUICK ONEN KASVATTAMINEN

Sisällä Quick One ei ylitä 50-60 sentin rajapyykkiä, eli tämä lajike sujahtaa vaivatta jopa kaikkein pienimpään kasvatustilaan. Kylvä siemenet ulos, eikä sinun tarvitse pelätä latvojen kohoavan yli metrin korkeuteen. Matalan profiilin takia Quick One sopiikin mitä parhaiten sissikasvatukseen ulkona tai parvekkeella. Autoflowerin ollessa kyseessä kasvattaja voi viitata kintaalla valojaksoille ja antaa lamppujen paistaa jopa 18-24 tuntia vuorokaudessa. Kohtelemalla tätä kasvia hyvin (tämän pitäisi olla helppoa, kyseessä on äärimmäisen helppo lajike) voi Quick One palkita puutarhurin jopa 325 grammalla per neliömetri. Ulkona taasen optimaaliset olosuhteet voivat johtaa 150 gramman satoon kasvia kohti. Lajikkeen elinkaari on äärimmäisen nopea, parhaimmillaan vain 8 viikkoa siemenestä budiin. Haluatko kasvattaa indicaa tiukalla aikataululla liikoja odottamatta? Kannattaa harkita Quick Onea! Siemenet nyt bulkkina.

 • THC: 13%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 275 - 325 gr/m2
 • Sato ulkona: 100 - 150 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 50 - 60 cm
 • Korkeus ulkona: 60 - 100 cm
 • Kukkimisaika: 5 - 6 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 8-9 itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Strong Indica x Ruderalis
 • Tyyppi : Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Vaikutus: Fyysinen

  By J. M. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Title : What is says on the tin.
  Comment : Super speedy plants! Strong and healthy.

  By S. P. on 23/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Awesome !
  Comment : Ordered 100 seeds and came 110 ! Awesome as always


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.