• Royal Haze Automatic Bulk Seeds
 • Royal Haze Automatic Bulk Seeds

Royal Haze Automatic Bulkkisiemenet

Royal Haze Automatic on nopeasti kasvava autoflower suurilla ja hartsintäyteisillä kukinnoilla sekä herkullisen hedelmäisellä aromilla. 15% THC-pitoisuus tarjoaa lempeän ja tuotteliaan pilven. Kasaa oma varastosi pahan päivän varalle bulkkisiementen avulla.
Siementen määrä:
100x
€ 210.00
Alennettu hinta!
€ 210.00

€ 300.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Royal Haze Automatic Bulkkisiemenet: Nopea Kasvu ja Hedelmäinen Maku

Royal Haze Automatic on luotettava ja vankkatekoinen kannabislajike, joka ylittää tuotto-odotuksesi sadollaan. Tämä lajike on lähtöisin kunnianhimoisesta projektista tuoda Hazen ja Skunkin hybridi autoflowerien maailmaan. Royal Haze Automaticin genetiikka on mainekaista ja rikasta, josta johtuukin sen moniulotteinen makumaailma ja mielialaa kohottava pilvi. Genetiikan pohjan muodostavat ajattomat klassikot Amnesia Haze ja Skunk, joita jalostettiin risteyttämisen jälkeen edelleen ruderaliksen kanssa, jotta lajikkeeseen saatiin kestävyyttä olosuhteita vastaan ja autoflowering ominaisuudet. Mitä bulkkisiemenistä kasvattamiseen tulee, on Royal Haze Automatic erittäin varteenotettava vaihtoehto johtuen sen nopeasta kasvu- ja kukintasyklistä sekä vaikuttavista sadoista. Sinun ei koskaan enää tarvitse kaapia epätoivoisesti purkin pohjia!

EUFORINEN JA MIELIALAA KOHOTTAVA: ROYAL HAZE AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

Yhdistelmä Amnesia Hazea, Skunkia ja ruderaliksen genetiikkaa johtivat sativa-voittoiseen geneettiseen profiiliin. Royal Haze Automaticin THC-arvot ovat noin 15% paikkeilla ja sen CBD-pitoisuudet ovat keskitasoa. Näistä ominaisuuksista johtuen tämän lajikkeen psykoaktiiviset vaikutukset ovat hienovaraisia, selkeitä ja kauttaaltaan nautinnollisia. Pari hittiä jointista tai pienestä bongista on omiaan nostamaan nopeasti päähän miellyttävän annoksen iloa ja euforiaa. Tämä lajike on paikallaan illanviettoihin ystävien kesken, jos tavoitteena on laatuaika hauskojen keskustelujen ja runsaan naurun kera.

Royal Haze Automatic omaa terpeeniprofiilin, jonka keskiössä ovat sitrushedelmät, hedelmät ja yrtit.

NOPEA KASVI SUURILLA KUKINNOILLA: ROYAL HAZE AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Royal Haze Automaticin ruderalis-genetiikka vihjaa sen koon jäävän matalaksi ja helposti hallittavaan luokkaan. Tämä onkin totta sisäkasvatuksessa, jos lajikkeen korkeus harvoin ylittää 85 senttiä. Ulkona Royal Haze Automatic saattaa kuitenkin yllättää, sillä sen korkeus voi venyä parhaimmillaan 150 senttimetrin nurkille. Royal Haze Automaticin budit ovat pitkiä, kapeita ja kauniin kiiltävillä trikromeilla koristettuja. Sisäkasvattaja voi saada parhaassa tapauksessa satoa jopa 350g/m² ja ulkona kasvattaja puolestaan voi parhaassa tapauksessa odottaa 130–180 grammaa kasvia kohti. Royal Haze Automatic saavuttaa sadonkorjuun nopealla tahdilla ja voikin olla valmis jo 10 viikossa siemenestä lähtien.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 300 - 350 gr/m2
 • Sato ulkona: 130 - 180 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 65 - 85 cm
 • Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
 • Kukkimisaika: 5 - 7 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
 • Tyyppi : Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Vaikutus: Psyykkinen ja piristävä
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.