• Amnesia Haze Automatic Bulk Seeds
 • Amnesia Haze Automatic Bulk Seeds

Amnesia Haze Automatic Bulkkisiemenet

Amnesia Haze on todellinen sativaklassikko, jota kannabiksen ystävät rakastavat sen fantastisen päähän osuvan pilven ja sitrushedelmäisen maun takia. Amnesia Haze Automatic säilyttää nämä ominaisuudet, mutta kasvaa nopeammin ja pysyy matalampana – nappiosuma sisäkasvattajalle! Siemenet ovat nyt saatavilla myös bulkkipaketissa.
 5.00/5 (5) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 262.50
Alennettu hinta!
€ 262.50

€ 375.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (5)

Amnesia Haze Automatic Bulkkisiemenet: Klassinen Sativa Autoflowerina

Amnesia Haze on lähtöisin Hollannista, jossa se näki valon 90-luvun alkupuolella. Pitkästä historiastaan huolimatta Amnesia Haze kuuluu vielä tänäkin päivänä kannabisharrastajien suosikkilajikkeisiin, eikä vähiten sen erityislaatuisen pilven ja upean maun takia. Lajikkeen kukkimisaika sen sijaan ei aiheuta samanlaista innostusta, siinä kun menee tyypillisesti valoriippuvaisten versioiden kanssa 12 viikkoa tai yli, jona aikana kasvin mittasuhteet saattavat räjähtää käsiin. Amnesia Haze Automatic ottaa tämän klassisen genetiikan ja tuo sen autoflower-versiona myös kokemattomien kasvattajien ulottuville.

LEGENDAARINEN SATIVA: AMNESIA HAZE AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

On olemassa (vähintään) kaksi syytä ihastua Amnesia Hazeen. Sen euforinen, energinen ja iloinen sativapilvi ja sen maanläheisiä makuja ja sitruunaa yhdistävä maku. Amnesia Haze Automatic säilyttää nämä ominaisuudet ihailtavalla tarkkuudella. Amnesia Haze Automaticin vaikutukset kohdistuvat ennen kaikkea päähän, tyypilliseen sativan tapaan, minkä takia lajike onkin erinomaista poltettavaa päiväsaikaan. Rutiininomaiset ja tylsätkin tehtävät saavat uutta potkua Amnesia Haze Automaticin avulla. Lajike soveltuu erinomaisesti myös sosiaaliseen polttoon ja seurassa nautittavaksi.

HELPPOHOITOINEN, NOPEAKASVUINEN SATIVA: AMNESIA HAZE AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Isompaan, valoriippuvaiseen sisareensa verrattuna Amnesia Haze Automatic kasvaa huomattavan nopeasti. Lajikkeen koko elinkaari on käyty läpi 80–85 päivässä, joten automaattiversio tarjoaa täytettä purkeille merkittävästi lyhyemmässä ajassa. Toisena huomionarvoisena seikkana on lajikkeen matalampi huippukorkeus, jonka takia Amnesia Haze Automatic sopii myös sellaisiin paikkoihin, joihin alkuperäinen Amnesia Haze ei mahdu. Sisällä korkeus jää 50–100 cm välille, eli myös pienehköt teltat tulevat kysymykseen. Sadossa tämä ei suuremmin näy, sillä parhaassa tapauksessa sisällä budia tulee jopa 400 grammaa per neliömetri tai ulkona 180 grammaa kasvia kohti. Amnesia Haze Automaticin kasvatus on simppeli prosessi, mutta kasvattajan tulisi varoa syöttämästä liian suuria ravinnemääriä, sillä lajike on herkkä tälle. Jos haluat kasvattaa todellisen legendan automaattista ja helppohoitoista versiota, niin nappaa Amnesia Haze Automaticin siemenet mukaan. Nyt saatavilla myös bulkkipaketissa.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 350 - 400 gr/m2
 • Sato ulkona: 130 - 180 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 50 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 100 - 120 cm
 • Kukkimisaika: 5 - 7 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Amnesia x Ruderalis
 • Tyyppi : Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Vaikutus: Psyykkinen ja piristävä

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Nice seeds
  Comment : Good seeds, 98 percent of the seeds sprout

  By S. V. on 24/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Strong and good taste

  By D. K. on 25/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Had er 100 besteld en kreeg er 110Paar geprobeerd en ontspruite allemaal??Mooi verpakt en discreetAl om al Top??

  By N. V. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Tried this
  Comment : Purchased bulk seeds, to try how it will be. Waiting for germination

  By B. B. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Bulk seeds
  Comment : Seems to be bether that regular purchases


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.