Royal Cheese Automatic Bulkkisiemenet

Cheese-variaatiot ovat tunnettuja ja arvostettuja kannabisharrastajien keskuudessa herkullisen ja ainutlaatuisen makunsa ansiosta. Royal Queen Seedsin Royal Cheese Automatic tuo Cheesen saataville autoflowerina. Siemenet nyt myös bulkkina!
 5.00/5 (2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Royal Cheese Automatic Bulkkisiemenet – Ikoninen Cheese Autoflowerina

Huolimatta Cheesen lähes kolmeen vuosikymmeneen nousevasta iästä se kuuluu vieläkin kannabisskenen suosikkeihin. Tämä ei toisaalta ole hirveän yllättävää, sillä yhtä ikonisen maun ja tuoksun omaavat lajikkeet ovat harvassa. Royal Queen Seeds otti tämän ikonisen genetiikan ja risteytti mukaan ruderaliksen geenejä kasvua vauhdittaakseen. Elinvoimaisen ja tuottoisan Royal Cheese Automaticin ei tarvitse ratsastaa äitinsä maineella, vaan sen se seisoo tukevasti omilla jaloillaan ja ansioillaan.

RENTOUTTAVA, PIRISTÄVÄ… JA SE MAKU! ROYAL CHEESE AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

Royal Cheese Automaticin arvostetuin ominaisuus on ilman epäilystäkään lajikkeen uniikki multaa, juustoa ja tulisuutta yhdistävä tuoksu- ja makumaailma, jonka takia alkuperäinen Cheese nousi maailmanmaineeseen. Se ei kuitenkaan ole ainut syy testata tätä yrttiä, sillä myös Royal Cheese Automaticin pilvi on tutustumisen arvoinen. 15% THC-pitoisuus tarjoaa vahvan kehoa rentouttavan vaikutuksen, jota kuitenkin tasoittaa samaan aikaan euforinen fiilis. Muista vaikutuksista tunnetaan mm. ruokahalua kiihottavat ominaisuudet, ja suuremmissa määrin annosteltuna voi tämä lajike toimia myös ennen nukkumaan menoa.

PIENI PAKETTI, MUTTA HUIKEA SATO: ROYAL CHEESE AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Royal Cheese Automatic kasvaa vain harvoin yli metrin mittaiseksi keinovalossa, joten tämä kasvi mahtuu kasvamaan lähes missä tahansa. Ulkonakaan korkeus ei nouse mainittavasti, joten kyseessä on erinomainen ehdokas parveke- tai terassikasvatukseen. Royal Cheese Automatic ei koostaan huolimatta kuitenkaan löysäile tuoton suhteen. Sisällä hyvissä oloissa huippusadot ovat nimittäin luokkaa 475g/m² ja ulkona jopa 210 grammaa per kasvi. Kaiken hyvän lisäksi nämä sadot kypsyvät lähes ennätysajassa, sillä sadonkorjuun hetki koittaa jo 10 viikossa taimen itämisestä. Jos siis uudelleenpakattuun ja helposti kasvavaan Cheese-versioon tutustuminen kiinnostaa, niin nappaa siemenet mukaasi verkkokaupastamme. Nyt saatavilla bulkkina.

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 425 - 475 gr/m2
 • Sato ulkona: 160 - 210 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 60 - 120 cm
 • Kukkimisaika: 5 - 7 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Cheese x Royal Critical x Ruderalis
 • Tyyppi : Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
 • Vaikutus: Fyysinen

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Very good seeds, good quality

  By T. S. on 17/May/2017 :
  (5)

  Title : Cheese
  Comment : Fast shiping. Five seeds it were not germinate. Ten seeds had not come from earth yet, but all the others were.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.