• Royal Jack Automatic Bulk Seeds
 • Royal Jack Automatic Bulk Seeds

Royal Jack Automatic Bulkkisiemenet

Royal Jack Automatic ottaa Jack Hererin koko potkun ja pakkaa sen kätevään, vahvaan ja helposti kasvatettavaan autofloweriin. Niin piristävä pilvi kuin suuta kostuttava makukin ovat alkuperäistä Jackia, mutta nopeudeltaan tämä lajike on eri luokkaa. Jos pidät Jack Hereristä pidät myös Royal Jack Automaticista. Saatavilla nyt myös bulkkina.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 245.00
Alennettu hinta!
€ 245.00

€ 350.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (1)
 • Arvostelut (1)

Royal Jack Automatic Bulkkisiemenet: Nopea Ja Luotettava Legenda

Legendaarisen kannabisaktivisti Jack Hererin inspiroima Royal Jack Automatic ovat ottaneet paikkansa Royal Queen Seedsin autoflower-valikoiman suosikkina – ja nyt nämä siemenet ovat saatavilla myös bulkkiformaatissa! Rakastetun Jack Hererin ja ruderalis genetiikan risteytyksenä syntynyt Royal Jack Automatic säilyttää alkuperäisen lajikkeen taian ja pakkaa sen helposti kasvatettavaksi autofloweriksi.

VAHVA KUTEN ESIKUVANSA: ROYAL JACK AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

Royal Jack Automaticissa on tallella legendaarisen valoriippuvaisen kantaisänsä palkitut ominaisuudet. Maku ja aromi ovat yrttisiä, mutta vivahteita löytyy myös pippurista ja tulisesta mausteisuudesta. Myös lajikkeen pilvi on tuttua tavaraa vahvuudessaan, piristävyydessään ja motivoivuudessaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole sataprosenttisesti päähän keskittyvät vaikutukset, sillä risteytyksessä käytetyt muut lajikkeet tarjoavat oman lisänsä soppaan rauhoittavan ja rennon kroppaan kohdistuvan vaikutuksen muodossa. Kyseessä onkin kerta kaikkiaan kiinnostava kombo! Royal Jack Automaticin THC-pitoisuus on autoflowerille mainio 16% ja CBD:a löytyy keskitasoisesti. Näistä ominaisuuksista johtuen sen pilvi on helposti hallittavissa, mutta kuitenkin tarpeeksi tukeva tarjotakseen viihdettä myös tukevampaa potkua kaipaaville.

PIENI MUTTA SUURI: ROYAL JACK AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Monet ovat kuvailleet Royal Jack Automaticia Jack Hererin miniversiona, eikä tämä kuvaus ole pahasti pielessä. Suurin ero onkin se, että autogenetiikasta johtuen Royal Jack Automatic voi antaa satoa useamman kerran kasvukaudessa lähes missä tahansa.

Sisäkasvatettu Royal Jack Automatic saavuttaa noin 80 senttimetrin korkeuden rynnätessään siemenestä sadonkorjuuseen vain 9–10 viikossa. Pienestä koostaan huolimatta ei Jackin sadossa ole kuitenkaan valittamista, sillä tuottoa voi kertyä jopa 400g/m² – eli erittäin kelvollisesti pienelle autoflowerille.

Ulkona Royal Jack Automatic ei veny juurikaan korkeammaksi, mutta ylittää kuitenkin todennäköisesti 80 sentin rajan. Elinkaaren ollessa samat 9–10 viikkoa voi yksi kasvi venyttää vaakaa jopa 120 gramman edestä huippu olosuhteissa.

Jos etsit kannabishistorian merkkihenkilöä kunnioittavaa autofloweria, on Royal Jack Automatic kerrassaan mainio ehdokas tarpeisiisi. Nyt saatavilla myös bulkkipakkauksessa.

 • THC: 16%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 325 - 375 gr/m2
 • Sato ulkona: 60 - 110 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 40 - 80 cm
 • Korkeus ulkona: 60 - 80 cm
 • Kukkimisaika: 5 - 7 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Jack Herer x Ruderalis
 • Tyyppi : Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Vaikutus: Voimakas “yläpilvi”

  By A. F. on 17/Oct/2019 :
  (5)

  Title : complimenti
  Comment : ottima qualità e servizio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Keneltä Michel | 2018-02-21 14:51:31

Las jack à granel .son todas feminidad as o vienen con machos?

Royal Queen Seeds Team

Todas nuestras semillas son feminizadas.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.