• Diesel Automatic Bulk Seeds
 • Diesel Automatic Bulk Seeds

Diesel Automatic Bulkkisiemenet

Diesel Automaticin pieni koko, nopea kasvu ja miellyttävä pilvi tekevät siitä hyvän vaihtoehdon bulkkikasvatukseen. Tämän lajikkeen kanssa vaikuttavat sadot onnistuvat myös rajoitetussa tilassa.
 5.00/5 (2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 210.00
Alennettu hinta!
€ 210.00

€ 300.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Diesel Automatic Bulkkisiemenet: Kirkaspäinen Pilvi ja Nopea Kasvu

Diesel Automatic on NYC Dieselin ja Cannabis ruderaliksen geenien yhteensulautuma. Tämä rohkea risteytys tehtiin tähdäten NYC Dieselin rikkaan ja tukevan maun sekä päähän tärähtävän pilven pakkaamiseksi autoflower-pakettiin. NYC Diesel on hybridilajike, jonka genetiikka on melko hyvin tasapainossa sativan ja indican välillä. Tämän maukkaan ja potentin budin tausta on alun perin meksikolaisissa ja afganistanilaisissa maatiaislajikkeissa. Toinen puoli geeneistä tulee Quick Onelta, Lowryder #2 jälkeläiseltä, joka auttoi luomaan pohjaa moderneille autoflowereille. Tämä risteytystyö ei ainoastaan tuonut näitä mainioita geenejä helpommin kasvatettavaan ja myös aloittelijoille sopivaan muotoon, vaan myös leikkasi merkittävästi näiden aromaattisten ja hartsia tihkuvien budien kasvattamiseen tarvittavaa aikaa. Pieni koko ja suhteellisen suuret sadot tekevät Diesel Automaticista erinomaisen ehdokkaan bulkkikasvatukseen.

MULTAISTA MAKUA JA SELKEÄÄ PILVEÄ: DIESEL AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

Diesel Automaticin kristalliset kukinnot on laboratoriotestattu noin 14% THC-pitoisuuden omaaviksi. Tämä lukema voi olla liian alhainen paatuneimmille veteraaneille tai korkean THC-pitoisuuden hasisöljyjä käyttäville, mutta aloittelijoille tai ajoittain hivenen kevyempää psykoaktiivista kokemusta tämä sopii kuin valettu. Hieman alhaisempi konsentraatio antaa myös mahdollisuuden nauttia täysin rinnoin ja keuhkoin tämän lajikkeen upeasta makumaailmasta useamman jointin tai pesällisen muodossa. Sativan vahva edustus tekee pilvestä henkisesti stimuloivan ja luovan, jättäen samalla käyttäjän pään selkeäksi ja vireystilan hyväksi. Diesel Automaticin terpeeniyhdistelmä on miellyttävä ja siitä löytyy moniulotteisuutta sitruksen ja polttoaineen muodossa. Tämän yrtin maku saa haluamaan lisää.

DISKREETTI JA TUOTTOISA: DIESEL AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Diesel Automatic pysyy helposti hallittavissa mitoissa koko elinkaarensa ajan, joten tällä lajikkeella onkin potentiaalia diskreettiyttä arvostavien kasvattajien valikoimassa. Sisällä kasvien korkeus asettuu jonnekin 40-70 cm välille, eli ne sopivat hyvin vaihtelevissa tiloissa ja astioissa kasvettaviksi. Auringonvalossa korkeutta kertyy enemmän, useimmiten noin 60-110 cm, joten Diesel Automatic kannattaa häivyttää esimerkiksi kumppanuuskasvien sekaan. Sato-odotukset ovat sangen kohtuulliset, sisällä jopa 375g/m² ja ulkona taasen jopa 110 grammaa/kasvi. Parasta on kuitenkin se, ettei lopputulokseen pääsemistä tarvitse kauaa odottaa, sillä Diesel Automatic suorastaan räjähtää siemenestä budiin parhaimmillaan 10 viikossa. Osta bulkkina täytä kasvatustilasi dieselin tuoksulla!

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 325 - 375 gr/m2
 • Sato ulkona: 60 - 110 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 40 - 70 cm
 • Korkeus ulkona: 60 - 110 cm
 • Kukkimisaika: 5 - 7 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
 • Geneettinen tausta: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Tyyppi : Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Vaikutus: Voimakas “yläpilvi”

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.