• Bubble Kush Automatic Bulk Seeds
 • Bubble Kush Automatic Bulk Seeds

Bubble Kush Automatic Bulkkisiemenet

Bubble Kush Automatic tuo klassiset geenit niin tuoreiden kasvattajien kuin kokeneiden kettujenkin ulottuville. Osta siemenet meiltä bulkkina ja laita useampi taimi kasvamaan kerralla.
Valitse siementen määrä
 • 100x
Alennettu hinta!
€ 245.00

€ 350.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Bubble Kush Automatic: Miellyttävät Ja Hempeät Fyysiset Vaikutukset

Bubble Kush Automatic on eri alkuperää olevien geenien kokoelma, sillä tämän lajikkeen jalostuksessa on käytetty sativaa, indicaa ja ruderalista. Tähän lajikkeeseen yhdistyvät sen vanhempien parhaat puolet, mistä johtuen Bubble Kush Automatic onkin nappivalinta klassikkojen ystäville. Bubble Gum tuo tähän keitokseen palkintoja kahmineen terpeeniprofiilin makeine makuineen. Legendaarinen OG Kush taasen tarjoaa multaisia sävyjä ja raskaita indican vaikutuksia. Kolmantena pyöränä mukana oli Royal Critical Automatic, jota käytettiin tuomaan mukaan nopeaa kasvua ja aloittelijaystävällistä vastustuskykyä. Tämän lajikkeen viljeleminen bulkkina on oikotie korkealaatuiseen satoon lyhyessä ajassa.

TERAPEUTTISET FYYSISET VAIKUTUKSET: BUBBLE KUSHIN VAIKUTUKSET

Bubble Kush Automaticin pääosin indicaan pohjaava genetiikka tarkoittaa sitä, että lajikkeen vaikutukset ovat ennen kaikkea fyysisellä puolella. 16% tuntumaan nouseva THC-pitoisuus on sopiva päiväsajan poltteluun, eikä sen pitäisi aiheuttaa suuria haasteita kokemattomille polttelijoillekaan oikein annosteltuna. Vain hetken kuluttua sytytyksestä ja ensimmäisistä imaisuista voi käyttäjä jo huomata kireyden ja jännityksen haihtuvan pois. Lajikkeella on terapeuttista potentiaalia ahdistuksen ja kivunhoidossa, ja vain muutama henkäys riittää parantamaan mielialaa. Suosittelemme varaamaan käden ulottuville naposteltavaa, sillä Bubble Kush Automaticin kykyä luoda mässynhimoa ei tule aliarvioida.

KESKITASON SADOT JA NOPEA KASVU: BUBBLE KUSH AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Noin 100 sentin huippukorkeuden saavuttavaksi lajikkeeksi Bubble Kush Automatic tarjoaa mahdollisuuden hyvään satoon. Tätä kasvia kannattaa kasvattaa bulkkina, sillä lopputulos ei tule olemaan pettymys. Sisäkasvattajalla on mahdollisuus päästä aina 400 grammaan per neliömetri 70-100 sentin korkuisilla kasveilla. Ulos istutettu Bubble Kush Automatic voi kohota jonnekin 140 cm paikkeille ja tuottaa poltettavaa jopa 170 grammaa kasvilta. Sadonkorjuuseen kasvattaja pääsee jo 7-8 viikon sisällä itämisestä.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias