• Royal Gorilla Automatic Bulk Seeds
 • Royal Gorilla Automatic Bulk Seeds

Royal Gorilla Automatic Bulkkisiemenet

Royal Queen Seedsin Royal Gorilla Automatic on jenkkien länsirannikon parhaimpiin geeneihin pohjaava uraauurtava autoflower. Siemenet nyt saatavilla 100 kappaleen bulkkipaketissa.
Valitse siementen määrä
 • 100x
Alennettu hinta!
€ 262.50

€ 375.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Royal Gorilla Automatic Bulkkisiemenet: Huippu Autoflower Nyt Saatavilla Bulkkina

Parhaiden Yhdysvaltain länsirannikon geenien pohjalta kehitelty ja maun, voimakkuuden, aromien ja tuotannon suhteen hienosäädetty Royal Gorilla Automatic on Royal Queen Seedsin uuden ajan autoflowerien edelläkävijä. Otimme tarjontamme parhaat ja vahvimmat lajikkeemme – Royal Gorillan ja Royal Cookiesin – kehitystyön pohjaksi ja risteytimme sekaan ruderaliksen genetiikkaa luodaksemme täysin uudenlaisen autoflower-kokemuksen. Nämä uskomattomat hybridit lyövät laudalta muut autoflowerit ja tuottavat 20% THC-pitoisuudella maustettua hartsinpeittämää laatubudia vain 8 viikossa.

VOIMAKAS, HAUSKA JA RENTOUTTAVA: ROYAL GORILLA AUTOMATICIN VAIKUTUKSET

Royal Gorilla Automatic omaa 20% THC-pitoisuuden, joka on paljon muttei liikaa. Tämän huiman lajikkeen genetiikassa yhdistyvät niin indica, sativa kuin ruderaliskin, josta johtuen vaikutusten kirjo kattaa niin pään kuin kropankin. Ensi puraisu tuo pintaan kivan euforian, joka syvenee imaisu imaisulta pikkuhiljaa täydellisen rentouttavaksi fyysiseksi jumiksi. Royal Gorilla Automaticin hyväillessä ja rauhoittaessa kehoasi päästä varpaisiin voit nauttia sen upeasta makuyhdistelmästä, josta löytyy viitteitä dieseliin, sitrushedelmiin, mäntyyn ja hedelmäisiin makuihin.

HUIPPUBUDIA ENNÄTYSAJASSA: ROYAL GORILLA AUTOMATICIN KASVATTAMINEN

Royal Gorilla Automatic on ideaali valinta sisäkasvatukseen, mutta toimii myös ulkoprojekteissa. Korkeuden ollessa 60-120 cm on koko kätevän kompakti, mutta toisaalta tarpeeksi suuri huipputuoton varmistamiseksi. Suuri pääbudi ja vahvat sivuhaarat voivat kannatella tarpeeksi kukinto venyttääkseen vaa’an jopa 400 gramman tuottoon neliömetriä kohti – ja tämä prosessi vie vain 8-10 viikkoa siemenestä lähtien. Pelkkä lukema ei vielä ehkä suuremmin häikäise, mutta lopputuotteen laatu tekee sen taatusti. Huima hartsimäärä tekee tästä lajikkeesta erinomaisen vaihtoehdon erilaisten konsentraattien ja ekstraktien tekoon, eikä Royal Gorilla Automaticin leivonnaispotentiaaliakaan sovi väheksyä. Helposti kasvatettava lajike kestää latvomista ja muitakin muokkausmenetelmiä sopien erityisen hyvin SOG -menetelmällä kasvatettavaksi. Ulkona kasvaneesta yksilöstä voi parhaillaan repiä poltettavaa aina 170 gramman edestä. Autoflowering genetiikka tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa useampi sato pitkän kesän aikana.

Et yksinkertaisesti voi astua harhaan Royal Gorilla Automaticin kanssa. Tämä on uskomattoman upea autoflower ilman heikkoja kohtia.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias