Valokuvakilpailu

Oletko asialle omistautunut kannabisharrastaja? Saatko säännönmukaisesti esiin parhaat puolet kasveista? Näytä maailmalle mistä sinut on tehty ja lähetä kuvasi meidän nettisivumme valokuvakilpailuun. Osallistumalla saat mahdollisuuden voittaa ilmaisia siemeniä ja lisäksi myös esitellä osaamistasi tuhansille harrastajille ympäri maailmaa.
Näytä kaikille miten kaunista jälkeä voi syntyä rakkauden ja taitavan viherpeukalon yhdistämällä!

Miten osallistua?
Hyvin yksinkertaista! Ota kuva parhaasta sadostasi ja lähetä se meille.
Miten tämän käytännössä hoidat jää sinun päätettäväksesi. Voit lähettää kuvan kuivatusta budista, kokonaisesta kasvista tai napata kuvaan vaikkapa täyden bongillisen Royal Queen Seedsin siemenistä kasvaneen kasvin satoa.
Luovuus ratkaisee tämän kilpailun!

Kilpailun ehdot ja säännöt
1. Hyväksymme vain Royal Queen Seedsin tuotteista otetut kuvat.
2. Royal Queen Seedsin kuvan tulee näkyä valokuvassa.
3. Me haluamme nähdä kaiken, joten hyvälaatuiset kuvat ovat etulyöntiasemassa.
4. Liitä mukaan lyhyt esittely kuvastasi (tuotteen nimi, miten ja missä sen kasvatit yms.)
5. Yksi kasvi voi esiintyä vain yhdessä kuvassa. Myöhässä saapuvat, muokatut, sääntöjä rikkovat ja teknisesti käyttökelvottomat kuvat hylätään.
6. Lähetettyjen kuvien tulee olla itse ottamiasi ja ennen julkaisemattomia.
7. Lähettämällä kuvat sitoudut luovuttamaan Royal Queen Seedsille niiden maailmanlaajuisen, perumattoman ja ikuisen käyttöoikeuden käytettäväksi missä tahansa julkaisussamme, markkinoinnissamme tai nettisivuillamme.

Lähetä parhaat otoksesi meille sähköpostilla osoitteeseen:
photo(at)royalqueenseeds.com
Pidä huoli, että sähköpostissa on yhteystietosi (nimi, sähköposti, osoite), jotta saamme sinut kiinni, mikäli valikoidut voittajaksi!

Kaikki kuvat julkaistaan sivuilla **Page https://www.royalqueenseeds.com/content/56-cannabis-photo-competition ** aina kuun ensimmäisenä päivänä. Top-3 valitaan joka kuukausi tykkäysten perusteella, joiden joukosta sitten valitsemme voittajan palkittavaksi ”Kuukauden Kasvattaja” tittelillä. Voittaja saa palkinnoksi hyvästä työstä lisää siemeniä uusien projektien lähtökohdaksi.

Onnea matkaan ja Keep on Growing!

VALOKUVAKILPAILU ON SULJETTU

KLIKKAA TÄSTÄ NÄHDÄKSESI AIEMMAT VOITTAJAT

 

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias