ICE Bulkkisiemenet

Indica Crystal Extreme, tai tuttavallisemmin ICE, ottaa nimensä sen tunnusomaiselta ominaisuudelta, suorastaan naurettavalta hartsintuotantokyvyltä. Tämän erikoislahjan ICE yhdistää hyvään satoon, maukkaaseen makuun ja rauhoittaviin vaikutuksiin. Siemenet nyt myös bulkkipaketissa!
Siementen määrä:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

ICE Bulkkisiemenet: Hartsia Tihkuva Indica

Royal Queen Seedsin ICE sekoittaa kolme klassista lajiketta, Afgaanin, Skunkin ja Northern Lightsin, yhdeksi lähes puhtaaksi indica-hybridiksi. Tälle pohjalle rakentuva lajike on jämäkkä, tuottoisa ja ensiluokkaista marihuanaa tuottava. ICEn tavoitelluin ominaisuus on sen äärimmäisyyksiin menevä hartsintuotanto, jonka takia tämä lajike onkin erityisesti hasista tai muita konsentraatteja valmistavien suosiossa.

ÄÄRIMMÄISEN RAUHOITTAVA PILVI: ICEN VAIKUTUKSET

Kolmesta klassisesta indicasta ponnistava ICE tarjoaa vertaansa vailla olevia indica elämyksiä. Vain muutama imaisu ja käyttäjä pääse nauttimaan syvän rauhoittavasta fyysisestä pilvestä. Tyypillisenä jumittavana indicana ICE:n nauttiminen kannattaa painottaa ilta-aikaan. Makuprofiilin puolesta ICE on miellyttävää pössyteltävää. Maanläheisiä ja mausteisia sävyjä värittää hiuksenhienot välähdykset minttua.

HELPPOA KUIN HEINÄNTEKO: ICEN KASVATTAMINEN

Kuten genetiikasta voi päätellä, on ICE:n kasvuprofiili tyypillistä indicaa. Kasvu on erittäin elinvoimaista, mutta matalaa ja puskamaista. Sisällä korkeus jää noin metriin, eli lajike soveltuu tilarajoittuneeseen projektiin. Yksinkertaista latvomista ja taittelua käyttäen voi puutarhuri muokata kasvua vielä enemmän pensasmaiseksi, nostaen näin sadon tuotto-odotuksia. Normaalissa sisäkasvatuksessa voi parhaassa tapauksessa päästä 400-450g/m² tuottoon. ICE sopii myös ulkona kasvatettavaksi, joskin ilmaston tulisi olla lämmin ja aurinkoinen Etelä-Euroopan tyyliin. Oikeissa olosuhteissa ICE venyy auringon avulla 150-200 cm mittaan ja tuottaa parhaimmillaan 550 grammaa budia. Ulkona sadonkorjuu ajoittuu syyskuun loppupuolelle. Sisätiloissa satoa pääsee korjaamaan nopeimmillaan 8 viikossa, mutta suosituksemme on kukittaa muutama viikko enemmän hartsintuotannon maksimoimiseksi.

Jos tähtäimessäsi on huippulaatuinen lajike hasiksen tai konsentraattien väsäilyyn tulisi ICE:n olla listasi kärkipäässä. ICE on nyt saatavilla myös bulkkiformaatissa täällä Royal Queen Seedsillä.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 400 - 450 gr/m2
 • Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
 • Korkeus ulkona: 150 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Syyskuu
 • Geneettinen tausta: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Tyyppi : Sativa 10% Indica 90%
 • Vaikutus: Fyysinen jumitus
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.