Power Flower Bulkkisiemenet

Power Flower on lähes puhdas sativa, joka jatkaa legendaarisen eteläafrikkalaisen Power Plantin sukulinjaa. Nimen taustalla on paitsi vaikuttava tuottopotentiaali, myös lajikkeen tykki ja energinen pilvi. Power Flower on nyt saatavissa bulkkipaketissa täältä.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
‚ā¨ 275.00
‚ā¨ 275.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Power Flower Bulkkisiemenet: Helppo, Vahva ja Satoisa Sativa

Power Flower on meidän kunnianosoituksemme alkuperäiselle Power Plantille, ryminällä Amsterdamin coffee shopit vallanneelle legendaariselle eteläafrikkalaista alkuperää olevalle sativalle. Lajike tuli tunnetuksi eräänä ensimmäisistä suuri satoisista kaupallisista lajikkeista, mikä johti luonnollisesti suureen suosioon kannabispuutarhurien keskuudessa. Power Flower ei nojaa kuitenkaan pelkän suuren tuoton varaan, kannabiksen ystävät tuppaavat nimittäin tykkäämään sen lumoavasta ja aktiivisesta pilvestä.

AKTIIVINEN JA ENERGINEN: POWER FLOWERIN VAIKUTUKSET

Power Flower on kauttaaltaan erittäin virkistävä lajike. Ensiksikin sen makumaailma on kerrassaan herkullinen, hapan sitrushedelmä lyö kättä makean kanssa ja mukaan lyöttäytyy vielä ripaus raikasta mäntyä. Maun lisäksi myös Power Flowerin pilvi on ensiluokkaista tavaraa, se tärähtää päähän tarjoten inspiraatiota, mutta on samalla miellyttävän pehmeää tavaraa. Tämä tekee Power Flowerista erinomaista päiväsajan poltettavaa, mieliala kohoaa ja aktiviteetit tuntuvat hauskemmilta. Tämä lajike sopii erinomaisesti myös sosiaaliseen poltteluun kaveriporukassa.

SUPERNOPEA JA SUPERTUOTTOISA: POWER FLOWERIN KASVATTAMINEN

Kasvata Power Floweria sis√§ll√§ eik√§ korkeutta kerry juurikaan metri√§ enemp√§√§ ‚Äď soveltuvuus sis√§kasvatukseen on siis erinomainen. 600 wattisen natikan alla kasvattajan voi kaiken onnistuessa odottaa 500‚Äď550g/m¬≤ tuottoa. Sis√§kasvatuksen ohella Power Flower istuu mainiosti my√∂s ulos puutarhaan, joskin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ilmaston olisi syyt√§ olla v√§limerellisen l√§mmin. Olosuhteiden ollessa kunnossa ja kasvatuksen onnistuessa kuivattu sato voi venytt√§√§ vaakaa aina 550 grammaan asti kasvia kohti. Power Flowerin kukkiminen on my√∂s sangen r√§j√§ht√§v√§√§, erityisesti 88% sativaksi, sill√§ sadonkorjuuseen p√§√§see jo 8 viikon kuluttua kukituksen aloituksesta. Ulkona valmista tulee puolestaan lokakuussa. Lyhyen kukkimisjakson ohella my√∂s kasvatus on yksinkertaista ja konstailematonta, joten Power Flower istuukin erinomaisesti my√∂s aloittelijoiden kasvihuoneisiin. Riippumatta oletko aloittamassa harrastusta vai jo pitk√§lle ehtinyt konkari, Power Flower tarjoaa pirist√§v√§√§ ja energist√§ pilve√§ koko rahalla. Nappaa siemenet mukaan vaikka heti Royal Queen Seedsin verkkokaupasta. Nyt my√∂s bulkkina!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
 • Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
 • Korkeus ulkona: 160 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuu
 • Geneettinen tausta: South African Sativas
 • Tyyppi : Sativa 88% Indica 12%
 • Vaikutus: Voimakas “yläpilvi”

  By M. V. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Power plant
  Comment : Is voor commerci√ęle telers een musthave! Bezorging is altijd goed verzorgd, ontkiemen bijna allemaal. Het is een sterk soortje welke bij veel mensen gelieft blijft.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.