• Northern Light Bulk seeds
 • Northern Light Bulk seeds

Northern Light Bulkkisiemenet

Northern Light on äärimmäisen suosittu kannabisklassikkoa, joka nauttii suurta arvostusta kasvattajien ja harrastajien keskuudessa vielä tänäkin päivänä. Suosion taustalla on luultavasti konstailematon kasvatus, jonka lopputulos on painava sato ensiluokkaista budia. Northern Light on nyt saatavilla myös bulkkipaketissa Royal Queen Seedsiltä.
 4.5/5 (3) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 210.00
Alennettu hinta!
€ 210.00

€ 300.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

Northern Light Bulkkisiemenet: Maailmankuulu Kannabisklassikko

Harvan kannabislajikkeen voi sanoa painaneen jälkensä yhtä syvälle moderniin kannabisgeneettiseen työhön kuin palkintopöytiä puhdistaneen Northern Lightin. Tarkka geneettinen koostumus on hämärän peitossa, mutta lajikkeen uskotaan syntyneen Yhdysvaltain länsirannikolla 11 erilaisen kasvin risteytystyön tuloksena. Näiden kasvien joukossa oli tiettävästi ainakin afgaanimaatiaislajikkeita ja todennäköisesti myös thaimaalaista genetiikkaa. Northern Light teki läpimurtonsa globaaliin kannabisskeneen 1980-luvun alkupuolella ja on siitä lähtien toiminut pohjana lukemattomille lajikkeille – joista osa on absoluuttisia huippuja.

INDICAN YSTÄVÄN UNELMA: NORTHERN LIGHTIN VAIKUTUKSET

Royal Queen Seedsin Northern Light on 100% indica. Kannabiksen genetiikkaan perehtynyt tietää, että tämä tarkoittaa perinteisesti pääosin kehoon kohdistuvia vaikutuksia, rentoutta ja jumitusta. Tästä syystä Northern Light onkin erinomainen vaihtoehto yöajan rentoutukseen ja rauhoittumiseen tähtäävään poltteluun. Maun puolesta kattaus sisältää mäntyä yhdistettynä kerrassaan herkulliseen makeuteen. Tätä makuprofiilia voisi kuvata virkistävällä tavalla vanhanaikaiseksi, eikä moderneista lajikkeista löydy helpolla vertailukohteita.

VARSIN SIMPPELI KASVATETTAVA: NORTHERN LIGHTIN KASVATTAMINEN

Vaikka Northern Light onkin geneettisesti indica, saattaa se kasvaessaan ilmentää perinteisesti sativaan yhdistettäviä ulkoisia tekijöitä pitkien ja laihojen lehtien sekä suurten nivelvälien tapaan. Sen korkeus pysyy kaikeksi onneksi klassisen indican tyyliin helposti hallittavassa luokassa maksimin ollessa 120 cm paikkeilla. Sisällä 600 watin natikan alla kasvatettaessa Northern Lightin huippusadot voivat kohota 500 gramman paikkeille neliömetriä kohti vain 8–10 viikon kukituksen jälkeen.

Northern Light kasvaa myös ulkona, joskin parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi ilmaston olisi syytä olla lämmin ja aurinkoinen Kalifornian tai Välimeren tapaan. Hyvin hoidettu ja optimaalisissa olosuhteissa kasvanut Northern Light voi kasvaa jopa 220 cm korkeaksi puuksi, joka parhaassa tapauksessa palkitsee puutarhurin jopa 625 gramman sadolla ensiluokkaista pössyteltävää. Jos ajatuksesi on kasvattaa viileämmässä ilmastossa, esimerkiksi Euroopassa, on kasvihuoneen käyttö apuna suositeltavaa parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Haluatko kasvattaa todellista kannabislegendaa? Royal Queen Seedsin Northern Lightin kanssa et voi mennä vikaan! Siemenet saatavilla nyt myös bulkkipaketissa.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 575 - 625 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 100 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 180 - 220 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Northern Light S1
 • Tyyppi : Sativa 0% Indica 100%
 • Vaikutus: Yhdistelmä jumitusta + pilveä

  By S. J. on 06/Apr/2018 :
  (4)

  Title : recommended
  Comment : good strain. 90% germination

  By T. J. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Bulk123
  Comment : Fast, exceptional delivery and stealthy, I had 100 percent germination success within the first 48 hours, thank you royal queen for your service and quality

  By B. I. on 05/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Recommended
  Comment : 110 seeds are shipped with each order. Over 99% germination rate in peat/perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.