Royal Cheese Fast Flowering Bulkkisiemenet

Cheese on legendaarinen Iso-Britanniasta lähtöisin oleva hybridilajike. Kannabisharrastajat arvostavat lajiketta ennen kaikkea sen tunnusomaisen, tuhdin myskisen ja juustoa muistuttavan aromin takia. Tämä nopea versio kukkii ja tuo nämä aromit ulottuvillesi ennätysajassa. Siemenet saatavissa täältä, nyt myös bulkkipaketissa.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
‚ā¨ 275.00
‚ā¨ 275.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Royal Cheese Fast Flowering Bulkkisiemenet: Vauhdikas Kannabislegenda

Royal Cheese Fast Flowering on geneettisesti alkuperäisen Skunk #1 perillisiä. Alkuperäinen lajike syntyi lontoolaisen kasvattajajoukon käsissä, jotka huomattuaan lajikkeen omaperäisen aromiprofiilin keskittyivät sen esiintuomiseen valikoivan jalostuksen keinoin. Tämän jalostusprojektin tyrmäävän hajuinen ja kiistämättä uniikki lopputulos sai nimekseen ansaitusti Cheese. Lajikkeeseen tykästyivät sen luojien lisäksi muutkin ja niinpä Cheese poimi lyhyessä ajassa nimiinsä useita kannabis cupeja nousten samalla myös polttavan yleisön suosikiksi. Royal Cheese Fast Flowering ottaa pohjaksi tämän legendaarisen genetiikan ja kehittää sitä edelleen nopeuttaen kukitussykliä.

TYRM√Ą√ĄV√Ą PILVI JA IKONINEN MAKU: ROYAL CHEESE FAST FLOWERIN KASVATUS

Royal Cheese Fast Flowering säilyttää äitinsä ainutlaatuisen maun, mutta tämä ei suinkaan ole versiomme ainoa huippuominaisuus, sillä lajikkeen pilvi on myös mainitsemisen arvoinen. Vain pari hassua hatsia ja sohvan kutsu käy ylitsepääsemättömäksi rentouden vallatessa kropan. Suosituksemme on, että tämän 60% indican polttelu kannattaa jättää ilta-aikaan, sillä tyypillisesti lajikkeen nauttiminen vie suurimmat energiat. Tuoksun lisäksi myös maku on maailmanluokkaa, kuten tietysti odottaa sopiikin.

HUOLENPIDOLLA HYV√Ą√ĄN LOPPUTULOKSEEN: ROYAL CHEESE FAST FLOWERING KASVATTAMINEN

Sisällä kasvatettu Royal Cheese Fast Flowering jää maksissaan noin metrin tuntumaan korkeuden puolesta, eli koko on helposti hallittavaa osastoa. Ulkona auringon alla taasen mittaa voi tulla tuplasti, aina pariin metriin asti. Kyseessä ei ole erityisen haastava kasvatettava, mutta Royal Cheese Fast Flowering nauttii runsaista ravinteista ja reilusta vesimäärästä. Sisätiloissa hyvä ilmanvaihto ja hajunpoisto ovat avainasemassa, sillä lajikkeen haju käy helposti varsin intensiiviseksi. Satoa sisäkasvattaja voi parhaimmillaan saada 500 gramma/ m², kun taas ulkona maksimit huitelevat 600 gramman tuntumassa kasvilta. Pidempi kukitusaika vähentää lajikkeen aromaattisia ominaisuuksia, mutta lisää sadon THC-pitoisuutta. Jos etsit todellista kannabislegendaa projektisi pohjaksi, et voi mennä pahasti pieleen nappaamalla mukaan Royal Cheese Fast Flowering siemeniä. Nyt saatavilla myös bulkkina!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 250 - 300 gr/m2
 • Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 130 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Old School Skunk x Afghani
 • Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
 • Vaikutus: Yhdistelmä jumitusta + pilveä

  By M. K. on 11/Feb/2019 :
  (5)

  Title : germination
  Comment : good germination rate 76/80 plants are looking healthy


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.