Royal Moby Bulkkisiemenet

Royal Queen Seedsin Royal Moby on espanjalaisen klassikkolajikkeen, legendaarisen Moby Dickin, versio höystettynä hollantilaisella twistillä. Sen vaikutukset ovat puhdasta sativaa, mutta indican geenit tekevät lajikkeesta nopean kukkijan. Ulkona tämä lajike kasvaa jättimäisiin mittoihin ja tarjoaa sen mukaiset sadot. Nyt myös bulkkina!
 5.00/5 (3) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
‚ā¨ 350.00
‚ā¨ 350.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Royal Moby Bulkkisiemenet ‚Äď Massiivinen, Yhdell√§ Sanalla Kuvattuna

Royal Moby on Hazen ja White Widown risteytys, eli 65% sativahybridi. T√§m√§n huomioiden ket√§√§n tuskin yll√§tt√§√§, ett√§ sen sadot ovat kerrassaan √§llistytt√§vi√§ ja ett√§ vaikutukset p√§risev√§t niin p√§√§ss√§ kuin kehossakin ‚Äď ja kutsuvatpa jotkut vaikutuksia suorastaan psykedeelisiksikin. Ainut selke√§ indican perim√§√§n viittaava ominaisuus on lyhyempi kukkimisaika, mink√§ takia Royal Moby onkin varsinainen taivaanlahja k√§rsim√§tt√∂mille sativan yst√§ville.

PSYKEDEELINEN SATIVA: ROYAL MOBYN VAIKUTUKSET

Royal Mobyn pilvi vie korkealle kuin taivas. Hazen genetiikka ja 21% THC-pitoisuus nostavat tämän lajikkeen markkinoiden vahvimpien joukkoon. Terpeenien ja kannabinoidien yhdistelmä vie käyttäjän euforiseen ja psyykkisesti virittyneeseen olotilaan, ja tästä syystä tätä lajiketta pidetäänkin oivana päiväsajan poltettavana. Näiden piristävien vaikutusten lisäksi Royal Mobyn terpeenit luovat mielenkiintoisen mausteisen ja yrttisen makumaailman, joka on kerrassaan vastustamaton. Savua voisi parhaiten kuvata yhdistelmänä pehmeyttä ja intensiivisyyttä. Näiden ominaisuuksien takia Royal Moby sopii erinomaisesti juhlatunnelmaa kohottamaan.

KERRASSAAN VALTAVA: ROYAL MOBYN KASVATTAMINEN

Sativaan painottuva genetiikka tarkoittaa sit√§, ett√§ Royal Mobyn voi kasvattaa valtavan suureksi kasviksi. Sis√§tiloissa koko on j√§rkeviss√§ rajoissa, noin 80-140 cm, mutta istuttamalla Mobyn ulos p√§√§set kiinni sen todelliseen potentiaaliin. Optimi olosuhteissa reippaan auringonvalon avustamana t√§m√§ lajike voi nimitt√§in veny√§ yli 3 metrin korkuiseksi. Kasvattajat ovat raportoineet jopa yli kilon huippusatoja kasvia kohti, vaikkakin pienemm√§t yksil√∂t j√§√§v√§t tyypillisesti jonnekin 700 gramman tuntumaan ‚Äď joka on edelleen varsin vaikuttavaa. Sis√§kasvattaja huippusato voi nousta luokkaan 550‚Äď600g/m¬≤, eli huippuluokkaa t√§m√§kin. Kukkimisaikakin on vain hieman klassista indicaa pidempi, luokkaa 9-10 viikkoa. Ulkona kasvatettaessa on sadonkorjuu syyt√§ suunnitella lokakuun loppupuolelle. Yhteenvetona Royal Mobyn voi kuvailla soveltuvan erityisesti suurista sadoista ja reippaasta THC annoksesta lyhyehk√∂ss√§ ajassa haaveileville. Bulkkipaketti takaa sen, etteiv√§t siemenet lopu heti k√§ttelyss√§.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
 • Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 80 - 140 cm
 • Korkeus ulkona: 200 - 300 cm
 • Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
 • Geneettinen tausta: Haze x White Widow
 • Tyyppi : Sativa 65% Indica 35%
 • Vaikutus: Yhdistelmä jumitusta + pilveä
 • Ilmasto: Cold
 • Maku: Spicy, Herbs

  By C. G. on 29/Mar/2019 :
  (5)

  Title : royal
  Comment : Très bon rendement, très bon investissement.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Bonne graine
  Comment : envoyé à temps devenues très grandes assez rapidement


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.