OG Kush Bulkkisiemenet

OG Kush on luultavasti eräs kaikkien aikojen suosituimmista lajikkeista. OG Kush on lähtöisin Pohjois-Kaliforniasta, mutta on sittemmin saanut legendan maineen ympäri palloa. OG Kushin aromit ovat ainutlaatuisia ja vaikutukset äärimmäisen voimakkaita, jonka takia suosio onkin ollut taattua polttajien, kasvattajien ja jalostajien keskuudessa. OG Kush on nyt saatavana myös bulkkina.
 4.5/5 (5) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 300.00
€ 300.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (1)
 • Arvostelut (4)

OG Kush Bulkkisiemenet: Parhaista Parhain, Suoraan Kaliforniasta

Vaikka OG Kushin tarkka alkuperä onkin hämärän peitossa, on tämän kalifornialaisen herkun budi kerrassaan ainutlaatuista herkkua. Lajike on ikoninen sekoitus palkintoja kahmineita ominaisuuksia ja tätä genetiikkaa onkin käytetty pohjana lukemattomille moderneille hybrideille. Aikanaan Kalifornian parhaiten pidetty salaisuus on tänä päivänä kaikkea muuta paitsi salaisuus, sillä maine on kiirinyt vuosien saatossa ympäri maailman. OG Kushin genetiikka on yhdistelmä Chemdawgia, Lemon Thaita ja Pakistani Kushia, ja lopputuloksena on 75% indicaa ja 25% sativaa sisältävä hybridi.

VAHVA MAKUJEN RÄJÄHDYS: OG KUSHIN VAIKUTUKSET

Tartutaan ensin OG Kushin kenties vaikuttavampiin ominaisuuksiin, sen makuun ja vaikutuksiin. Tätä lajiketta polttavien saattaa olla vaikeaa palata takaisin kyseenalaisesta genetiikasta kasvatetun heinän pariin. Kyllä, juuri niin upeista aromeista on kysymys. Maku on täydellinen sekoitus multaa, hedelmää, sitrusta, dieseliä ja mäntyä, joka täyttää lopulta koko suun.

Lajikkeen vaikutukset yllättävät kenties hieman, mutta kaikeksi onneksi positiivisesti. Huolimatta vahvasti indicaan painottuvasta taustasta OG Kushin pilvi on vaikutusten puolesta kallellaan pikemminkin sativan suuntaan tarjoten ryöpsähdyksen energiaa aivoille. Mukana on tietysti, kuinkas muuten, aimo annos fyysistä rentoutusta ja jumia, joka jättää polttelijan letkeän tasapainoiseen olotilaan. Kerrassaan täydellistä!

HYVÄ SATO, TIUKAT BUDIT: OG KUSHIN KASVATTAMINEN

OG Kushin kasvattamisen haastavuudesta kuulee vaihtelevia tarinoita. Meidän versiomme palkitsee taitavan puutarhurin sadolla, jonka maksimit asettuvat sisällä 425–475g/m² luokkaan vain 7–9 viikon kukituksen jälkeen. Sisällä OG Kush asettuu korkeudeltaan yleensä 90cm ja 160cm välille.

Ulkona kasvanut OG Kush kerää enemmän kokoa, aina jonnekin 180–220cm luokkaan. Tuottoa tällaiselta pensaalta voi odottaa 500–550 grammaa kasvia kohti. Luonnonvalossa OG Kush on korjuukunnossa lokakuun lopussa.

Tämän lajikkeen budit ovat isoja, tiheitä ja limenvihreydessään upean värisiä, kera asiaankuuluvan vaalean hartsikuorrutuksen ja kimaltelevien trikromien.

Jos siis olet yhtä suuri OG Kush kuin me, voimme suositella tämän lajikkeen bulkkipakkaukseen panostamista. Nappaa siemenet mukaan Royal Queen Seedsiltä!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 425 - 475 gr/m2
 • Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 180 - 220 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuu
 • Geneettinen tausta: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
 • Vaikutus: Rentouttava ja täynnä makua

  By M. V. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : ordered 100, got some more, great stuff with about a 90% germination rate in an easy start. (planted 55 and got 50) all are happy and healthy.

  By G. P. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : geile scheise dudes
  Comment : super extrem kranker geschmack bretttert euch mehr um wie ein bret raucht nicht so viel weil ihr müsst auch noch am nächsten tag auf stehen und ned pennen wie ein sägewerk brettert los amigos gogo gg und goood luck my frieds :) :):)

  By A. W. on 31/Jan/2019 :
  (4)

  Title : Good quality sprouts
  Comment : Just planted the seeds and they are now in grow fase. good ratio of seeds sprouted (28 of 30 were good) Sprouts grow good and fast, can wait till the start flowering.

  By I. F. on 21/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Bulk iis the cheapest option!
  Comment : Do the math for yourselves. Same quality,same delivery time.and also (as usual) there is a little surprise from RQS.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Keneltä Yashar | 2017-12-10 17:40:16

Are the bulk seeds regular or feminized

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.