Kali Dog Bulkkisiemenet

Kali Dog liittää yhteen kaksi jenkkien premium-lajiketta. Tämä kuninkaallinen Chemdawgin versio loistaa ominaisuuksillaan joka käänteessä kiitäen läpi kukinnan, tarjoten anteliaita satoja, ylivertaista pilveä ja mieleenpainuvan maun. Kali Dog kannabiksen siemenet ovat nyt saatavilla myös bulkkiformaatissa.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
‚ā¨ 300.00
‚ā¨ 300.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Kali Dog Bulkkisiemenet: Huippuhybridi Laadukkaista Jenkkigeeneistä

Risteytimme klassisen Chemgawgin kirkkaaseen ja rapeaan Sour Dieseliin luodaksemme indica-voittoisen hybridin, joka pullistelee jenkkimuskeleitaan. Tämä variaatio kasvattaa massiivisen määrän ihastuttavan jämäkkää ja maulla ladattua budia.

INDICA SATIVAISELLA PILVELL√Ą: KALI DOGIN VAIKUTUKSET

Kali Dog on puhtaasti paperilta tulkiten kallellaan indicaan (60%), mutta polttotesti kertoo toista viestiä. Savu luo päälle vahvasti ja armotta, kiitos 18 THC-prosentin, mutta vaikutukset ovat kuitenkin lähinnä psyykkisiä, piristäviä ja euforisia. Useamman hitin jälkeen myös indicaan viittaavat lievittävät ja rauhoittavat vivahteet löytyvät, mutta ne eivät missään vaiheessa käy liian intensiivisiksi. Lajike yhdistää siis kahden maailman parhaat puolet, minkä takia se toimiikin niin päiväsajan motivaatiobuusterina kuin illan chillailussakin. Makumaailma on erittäin intensiivinen yhdistellen sitrushedelmää ja sativaista dieseliä.

ISOT JA ILKE√ĄT BUDIT: KALI DOGIN KASVATTAMINEN

Hyvälaatuiset jenkkigeenit ovat normaalisti tae hyvistä sadoista, eikä Kali Dog tee poikkeusta tässä suhteessa. Kasvattaja voidaan nimittäin parhaassa tapauksessa palkita jopa 500 gramman sadoilla neliömetriä kohti erittäin lyhyen, vain 7-9 viikon kukitukset jälkeen. Sisäkasvattajien on syytä varautua 90-160 cm maksimikorkeuteen, mitä ei voi varsinaisesti sanoa pieneksi, mutta ei toisaalta vielä ongelmallisen suureksikaan. Kasvattajan on syytä varmistaa hyvä ilmanliike, sillä tämä lajike on varsin herkkä homeelle. Ulkona Kali Dog voi venähtää jopa 210 senttiin asti ja tuottaa satoa yli puoli kiloa. Ulkona valmista tulee lokakuun loppuun mennessä. On hyvä pitää mielessä, että Kali Dogin ruokahalu on vahva, eikä se sano ei kukitusbuustereille sadon maksimoimiseksi, mikäli sellaisia on tarjolla. Miten siis olisi yhdistelmä kahta jenkkiklassikkoa yhdessä paketissa? Kasvata kunnon satsi Kali Dogia bulkkisiementen avulla.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 400 - 450 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 175 - 210 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
 • Geneettinen tausta: OG Kush x Sour Diesel
 • Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
 • Vaikutus: Psyykkinen ja piristävä

  By P. G. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : First-class
  Comment : It's no surprise to me these seeds win so many awards. Well done Royal Queen.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.