Honey Cream (Fast Flowering) Bulkkisiemenet

Honey Cream on Espanjasta lähtöisin oleva indica, joka on kerännyt mainetta huimalla maullaan ja rentouttavalla pilvellään. Tähän hybridiin yhdistyy genetiikkaa ympäri maailman, ja lopputulos onkin upea kasvi, joka kasvaa vahvaksi ja elinvoimaiseksi. Tämän nopeasti kukkivan kaunokaisen siemenet ovat nyt saatavilla myös bulkkiformaatissa Royal Queen Seedsin nettikaupasta.
Siementen määrä:
100x
‚ā¨ 275.00
‚ā¨ 275.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Honey Cream Fast Flowering Bulkkisiemenet: Suosittu Espanjalainen Indica

Honey Cream on hybridi, jonka lukuisat vaikuttavat ominaisuudet ovat peräisin ympäri maailman kerätyiltä indica-geeneiltä. Lajike sai alkunsa kolmen lajikkeen, Maple Leaf Indican, White Rhinon ja BlueBlackin risteytyksestä keskenään. Kyseessä on vahvarakenteinen ja elinvoimainen kasvi, joka kasvaa erittäin nopeasti. Honey Cream on erityisen suosittu synnyinseudullaan Espanjassa.

T√ĄYDELLINEN APU RENTOUTUMISEEN: HONEY CREAMIN VAIKUTUKSET

Honey Cream on yksi niistä lajikkeista, jotka ovat kuin tehty nautittavaksi pitkän ja raskaan päivän jälkeen. Kuten huippuluokan indicalta sopii odottaakin, tarjoaa tämä lajike raskaan ja äärimmäisen rentouttavan pilven. Genetiikassa oleva sativa heittää sekoitukseen mukaan hippusen euforiaa, jotta mielialan saa ylös ja hymyn huulille. Budien maku nivoo yhteen makean karamellimaisia sävyjä ja tuhdin multaista pohjaa tehden Honey Creamista sangen intensiivistä poltettavaa. Monipuolisesta geneettisestä taustasta johtuen tämän lajikkeen ominaisuuksien tutkiminen ei ole kevyt prosessi.

SALAMANNOPEA JA SUURISATOINEN: HONEY CREAM (FAST FLOWERING) KASVATTAMINEN

Honey Cream kasvaa kuten indican kuuluu kasvaakin; matalana ja pensasmaisena, sekä oksat suorastaa tahmeaa budia pursuten. Kaikista kärsimättömimmät voivat korjata satoa tämän lajikkeen kanssa jo 6-7 viikon kukituksen jälkeen. Kasvattajan halutessa käyttöön lajikkeen koko potentiaalin, on syytä kuitenkin odottaa hieman pidempään ja antaa kasville viikon verran pidempään. Sisäkasvattajan on lupa odottaa suorastaan erinomaisia satoja, parhaassa tapauksessa jopa 550g/m² tai enemmän. Auringonvalossa kasvanut Honey Cream taasen saattaa tuottaa jopa 675 grammaa poltettavaa. Jos tavoitteesi on korjata huippulaatuista satoa ennätysajassa, ei Honey Creamia kannata ohittaa vaihtoehtoja tarkasteltaessa. Saatavina nyt bulkkipaketissa Royal Queen Seedsiltä.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 100 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 180 - 250 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
 • Tyyppi : Sativa 35% Indica 65%
 • Vaikutus: Psykedeelinen pilvi
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.