Bubble Kush Bulkkisiemenet

Bubble Kush on lopputulos kahden mahtavan lajikkeen yhteenliittymästä. Kenties yksi suosituimmista lajikkeista, legendaarinen ”Original Gangster” OG Kush sulautuu yhteen herkullisen ja rakastetun Bubble Gumin kanssa, lopputulos on Bubble Kush. Siemenet saatavilla nyt myös bulkkipaketissa.
 5.00/5 (2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Verollinen hinta No stock
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Bubble Kush Bulkkisiemenet: Huima Kush, Joka Pitää Minkä Lupaa

Suurin osa kannabisharrastajista on selvillä legendaarisen OG Kushin maineesta. Myös populaarikulttuuriin murtautunut lajike tunnetaan ennen kaikkea tyrmäävästä vahvuudestaan ja patoamattomasta elinvoimastaan. Kun tähän pohjaan lisätään Bubble Gumin veden kielelle herauttava maku, on lopputulos väkisinkin jotain erikoista. Bubble Kush on 80% indica, joka erottuu ominaisuuksiltaan alati kasvavasta lajikejoukosta mahtavalla pilvellään ja mieleenpainuvalla maullaan.

RENTOUTUSTA KEHOLLE, MIELELLE JA SIELULLE: BUBBLE KUSHIN VAIKUTUKSET

19% seisova THC-pitoisuus takaa vahvan pilven, joka iskee päälle sekunneissa ja kestää pitkään. Aivan kuten äitinsä OG, myös Bubble Kushin pilvi rentouttaa paitsi syvästi, myös monella eri tasolla tarjoten lepoa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tämä yrtti on kerrassaan mahtava vaihtoehto päivän lopettavaan chillaussessioon. Kun upeaan pilveen lisätään päälle vielä Bubble Gumin lyömätön maku, on kyseessä väkisinkin jotain ainutlaatuista. Bubble Kushin lievitystä ja liennytystä tarjoava pilvi on erinomaisen käyttökelpoinen työkalu myös vaivoihinsa apua etsiville lääkekannabiksen käyttäjille. Mahdollisia käyttökohteita voisivat olla esimerkiksi kivunlievitys, mielialan vaihtelut ja unettomuus.

TUHDIT SADOT SISÄLLÄ JA ULKONA: BUBBLE KUSHIN KASVATTAMINEN

Useat Kush-variaatiot ovat erittäin anteliaita satojen suhteen. Täten ei olekaan suuri yllätys, että myös Bubble Kush voi olla erittäin antelias hyvin hoidettuna, aina 600 grammaan asti neliömetriä kohti sisätiloissa kasvaessaan. Myös lajikkeen korkeus pysyy järkevissä rajoissa asettuen jonnekin 80 ja 140 sentin välille, eli vielä hyvin kasvatustelttaan istuvaan kategoriaan. Toinen huomioarvoinen seikka on Bubble Kushin kukkimisaika, valmista tulee jo 8–10 viikossa. Ulkona lajike suorastaan kukoistaa runsaan auringon alla. Korkeutta voi hyvissä oloissa kertyä yli 2 metriä ja tällaisesta kasvista ovat lahjakkaat kasvattajat korjanneet hyvin tehdyn työn jälkeen satoa aina 650 grammaan asti – ja tämä jo syyskuun lopussa! Haluatko kasvattaa fantastista indicaa, joka ei jätä sinua kylmäksi? Royal Queen Seedsin Bubble Kushin kanssa voit tehdä juuri näin! Siemenet nyt saatavilla myös bulkkipaketissa.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
 • Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 80 - 140 cm
 • Korkeus ulkona: 160 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Bubble Gum x O.G. Kush
 • Tyyppi : Sativa 20% Indica 80%
 • Vaikutus: Jumittava, fyysisesti ja henkisesti

  By P. G. on 18/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Kushty - as Del Boy would say
  Comment : Always reliable and always competitive. Ordering from Royal Queen is a pleasure.

  By D. P. on 28/Feb/2019 :
  (5)

  Title : grade A product
  Comment : top notch product! price for value is outstanding


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.