Pineapple Kush Bulkkisiemenet

Royal Queen Seedsin Pineapple Kush yhdistää kaksi hyvin erilaista lajiketta. Kuuluisa OG Kush tuo keitokseen syvän rentouttavan vaikutuksensa ja Pineapple heittää mukaan makean trooppiset arominsa. Voiko kannabislajikkeelta toivoa enempää? Pineapple Kush on nyt saatavilla myös bulkkipaketissa.
 5.00/5 (3) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Pineapple Kush Bulkkisiemenet: Makea & Rentouttava Hybridi

Pineapple Kush on erinomainen esimerkki jäljestä, jota syntyy kahden titaanin törmätessä. Tämä indica-voittoinen hybridi (80% indica) jäljittelee OG Kushin legendaarista, monivivahteista pilveä, mutta painottuu fyysisen sijaan enemmän psyykkiselle puolelle. Mukaan ripaus Pineapplen ainutlaatuista aromia, ja meillä on käsissämme todellinen voittaja.

VAHVA JA Ă„Ă„RIMMĂ„ISEN RENTOUTTAVA: PINEAPPLE KUSHIN VAIKUTUKSET

OG Kushin genetiikkaan pohjaavan Pineapple Kushin osalta on ilmeistä, että sen vaikutukset ovat potentimmasta päästä. Potkua ei ehkä löydy aivan alkuperäisen OG:n tapaan, mutta tämä pieni pudotus mahdollistaa toisaalta pidemmän kaavan mukaan nautiskelun rentouttavasta ja euforisesta pilvestä. Pilvi tuntuu kyllä myös kehossa, mutta tämä vaikutus ei ole niin ylitsepääsemätön, että se kaataisi käyttäjän sohvalle toimintakyvyn menettäneenä. Pineapple Kushin nautiskelu on yhtä juhlaa johtuen sen intensiivisestä ja makeasta trooppisesta ananaksen mausta. Jotkut ovat maininneet löytävänsä myös mintun, vaniljan ja karamellin sävyjä trooppisen maun seasta, mutta ananas on tämän lajikkeen makumaailman kiistaton johtotähti.

HYVĂ„T SADOT, MISSĂ„ VAIN: PINEAPPLE KUSHIN KASVATTAMINEN

Pineapple Kush on eräs niistä lajikkeista, jotka kasvatat käytännössä missä vain. Erityisen sopiva se on kuitenkin sisäkasvatukseen, sillä 70-120 senttimetrin maksimikorkeus on kompaktimmasta päästä. Näppärästä koosta huolimatta kasvattajan ei tarvitse tinkiä sadosta, sillä Pineapple Kush voi tuottaa sisätiloissa jopa 500 grammaa per neliömetri. Ulkona kasvava Pineapple Kush voi kurkottaa jopa 180 sentin korkeuteen ja tuottaa parhaimmillaan 500-550 grammaa poltettavaa kasvia kohti. Unohtaa ei sovi myöskään mukavan lyhyttä kukitusaikaa, sato valmistuu vain 7-9 viikossa. Kiinnostaako sato trooppista budia? Tilaa Pineapple Kush bulkkina ja rennot hetket ovat aina käden ulottuvilla.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 70-120 cm
 • Korkeus ulkona: 120-180 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Pineapple x O.G. Kush
 • Tyyppi : Sativa 20% Indica 80%
 • Vaikutus: Rentouttava ja täynnä makua

  By C. B. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Gute Sorte

  By D. P. on 19/Mar/2018 :
  (5)

  Title : pineapple kush
  Comment : great strain, high germination rate, great taste and decent potency


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.