• Somango XL Bulk Seeds
 • Somango XL Bulk Seeds

Somango XL Bulkkisiemenet

Somango XL on moniulotteinen lajike, joka loistaa useilla erityislaatuisilla ominaisuuksillaan. Sen pilvi on vahva, mutta miellyttävä ja sen maussa ja tuoksussa voi tuntea tropiikin. Tämä monipuolinen lajike kasvaa lähes missä tahansa ja palkitsee avokätisesti myös kokemattoman kasvattajan. Somango XL:n siemenet ovat nyt saatavilla myös bulkkina Royal Queen Seedsiltä.
Siementen määrä:
100x
€ 245.00
Alennettu hinta!
€ 245.00

€ 350.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Somango XL Bulkkisiemenet: Makea Ja Simppeli Indica

Somango XL on trooppisen Somangon ja äärimmäisen satoisan kaupallisten kasvattajien suosikin, Critical 47:n, risteytys. Lopputulos on 75% indicaan kallistuva raskaan sarjan hybridi, joka niputtaa yhteen lajikkeeseen Somangon aisteihin osuvan ilotulituksen ja Criticalin kunnioitettavan voimakkuuden. Huolimatta massiivisista sadoista – XL juontaa juurensa tästä – on tämä lajike simppeli ja konstailematon kasvatettava, joka sopii myös aloittelijan kasvatusprojektiin.

TROOPPINEN MAKU JA ENERGINEN PILVI: SOMANGON XL:N VAIKUTUKSET

Pelkästään Somango XL:n visuaalinen tarkastelu herättää innostusta, ja aiheellisesti, mutta innostus vaihtuu toden teolla ihastukseen siinä vaiheessa, kun käyttäjä pääsee maistamaan tätä lajiketta. Somango XL avaa pelin mangon maulla ja etenee siitä täysipainoiseen trooppiseen makunystyröitä hivelevään juhlaan, mutta savu on kuitenkin samaan aikaan pehmeää ja makeaa. Valittamista ei ole myöskään pilvestä, jumittavat vaikutukset ovat vahvasti läsnä, mutta ilman sohvalle heittävää vaikutusta. 18% luokassa oleva THC-pitoisuus mahdollistaa pidemmätkin polttelusessiot, jotka taas avaavat vaikutusten koko paletin. Euforiaa ja energiaa tarjoava, juhliin ja kaupungille lähtöön soveltuva indica on sangen harvinainen tapaus, mutta Somango XL tarjoaa juuri tätä.

HELPPOA KUIN HEINÄNTEKO: SOMANGO XL:N KASVATTAMINEN

Toinen puolisko Somango XL:n genetiikasta tulee jykevältä Criticalilta, joka on erityisesti sisäkasvattajien kestosuosikki. Huima tuottopotentiaali ja vähäinen interventiotarve voi kuulostaa epätodennäköiseltä yhdistelmältä, mutta Somango XL onnistuu tässä lajikkeen liikkuessa läpi vegetatiivisen kasvun ja kukituksen ilman ylimääräistä draamaa. Hyvä ilmankierto on tärkeää homeen ehkäisemiseksi, sillä Somango XL:n budit ovat tiukkoja ja lehvästä tiheää. Jämerä kasvi pysyy näppärän kokoisena alle metrin mitassaan ja kukkiminen on ohi 8–10 viikossa. Kun prosessi on ohi ja lopputulos vaa’alla leviää puutarhurin naamalle todennäköisesti hymy, sillä huippusato voi olla sisällä 575g/m² tai ulkona 600 grammaa per kasvi. Somango XL:n valitsemalla ei voi astua harhaan, kasvatuskokemuksen määrästä riippumatta. Hemmottele itseäsi massiivisella määrällä trooppista budia ja osta Somango XL:n siemenet Royal Queen Seedsiltä. Nyt saatavilla myös bulkkina!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Sato sisällä: 525 - 575 gr/m2
 • Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 120 - 200 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Somango x Critical 47
 • Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
 • Vaikutus: Jumittava ja voimakas
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.