Royal Gorilla Bulkkisiemenet

Royal Gorilla on palkittu hybridi-lajike Royal Queen Seedsilta. Osta bulkkina ja opi rakastamaan. Jokainen pakkaus sisältää 100 siementä.
 4.5/5 (5) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
100x
€ 375.00
€ 375.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (4)

Royal Gorilla On Legenda Jo Eläessään: Osta Bulkkina Royal Queen Seedsilta

ROYAL GORILLA

Royal Queen Seedsin Royal Gorilla on uuden ajan kannabislajike, joka valloittaa maailmaa myrskyn lailla. Se voitti Cannabis Cupin 2014 ja korjasi 2015 voiton Cannabis World Cupin hybridisarjassa. Gorilla genetiikka omaa erittäin korkean THC-pitoisuuden, vaikkakin sen syntytapa nojaa enemmän kaaosteoriaan kuin geneettiseen huipputyöhön.

Yhdysvaltalaislähtöinen genetiikka on luonnonoikku, ja se syntyi samaan tapaan kuin Cheesen** geenilinja. Aivan uusi fenotyyppi ilmaantui ennestään tunnettuja vanhempia risteytettäessä. Nyt kuuluisat kasvattajat Josey Whales ja Lonie Watie altistivat vahingossa Sour Dubbin hermafrodiitti Chem Sisterille. Tämän ohikiitävän hetken tuloksena muodostuneet siemenet idätettiin päähänpiston johdosta. Normaalisti hermafrodiittien geenejä kantavat siemenet tuhotaan, sillä niissä on ei-toivottavia ominaisuuksia.

**https://www.royalqueenseeds.com/search?search_query=Cheese&orderby=position&orderway=desc

JOTAKIN AINUTLAATUISTA

Gorillan kasvaessa Whales ja Watie tiesivät, että heillä on käsissään jotain ainutlaatuista. Kasvien hartsintuotanto oli kirjaimellisesti ylitsevuotavaa ja ensimmäiset testit osoittivat THC-pitoisuuksien olevan 25% paremmalla puolella. Parhaat hyvin kasvatetut fenotyypit ovat kellottaneet jopa 30% THC-pitoisuuksia. Ensikuulemalta tämä saattaa vaikuttaa taatulta jumilta, mutta johtuen indican ja sativan 50/50 suhteesta tarjoaa myös tyrmäävän annoksen euforiaa.

Sitrusmaiset maut kulkevat päällimmäisinä, mutta niitä tukevat multaiset ja mäntyiset sävyt. Pitkäkestoiset kukkamaiset aromit tuovat veden kielelle ja ilahduttavat tämän maailmanluokan marihuanan nauttijaa. Tämä hartsia pursuava lajike soveltuu erinomaisesti kaikenlaisille uuttomenetelmille. Kyseessä onkin yksinkertaisesti eräs maailman potenteimmista kannabislajikkeista, haitpa ratkaisua sitten viihteeseen tai lääkkeeksi.

HARTSIA JA LISĂ„Ă„ HARTSIA

Tämän lajikkeen jippo on sen hartsissa. Sadot ovat kohtuullisia, mutta hartsin määrä ja laatu on suoraan toisesta ulottuvuudesta. Valtavat määrät herkullisia trikromeja heijastelevat valoa ja oikein kypsytetyt budit ovat tahmaisia ja kiiltäviä. Suuri hartsimäärä tekee Royal Gorillasta vastustuskykyisen myös patogeenejä ja tuholaisia vastaan. Ulkona kasvatettaessa kyseessä on elinvoimainen kasvi ja sisällä saat puolestaan nauttia ongelmavapaasta kasvatuksesta. Royal Gorillan valitsevat kasvattajat eivät tule koskaan pettymään.

 • THC: 27%
 • CBD: Low
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 130 - 170 cm
 • Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun puoliväli
 • Geneettinen tausta: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
 • Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
 • Vaikutus: Päähän kohdistuva ja rentouttava
 • Ilmasto: Warm
 • Maku: Maanläheinen, Pistävä, Mänty

  By A. F. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Ottimo
  Comment : Rispetta davvero i parametri di produzione. Sono affidabili al 100%

  By L. T. on 10/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Top class
  Comment : What can you say, never had an issue with these sellers, great germ rate 19 out of 20 germd, very strong sperms, that was after 36hrs. very happy.... lets see what they become on week 4....

  By P. G. on 29/Apr/2019 :
  (4)

  Title : Quality seeds from a first-rate supplier
  Comment : Extremely pleased with my purchase of Royal Gorilla seeds. Will certainly buy from Royal Queen Seeds again and am happy to try other strains.

  By D. H. on 23/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Tolle robuste Pflanze mit riesigen Buds die sehr lecker sind. Top


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias