• HulkBerry Bulkkisiemenet
 • HulkBerry Bulkkisiemenet

HulkBerry Bulkkisiemenet

HulkBerry on valikoivan risteytyksen mallikappale siitä ja esimerkki vain potkua painottaneesta valintaprosessista. Osta siemenet bulkkina ja varastosi voi kestää vuosikausia.
Valitse siementen määrä
 • 100x
Alennettu hinta!
‚ā¨ 280.00

‚ā¨ 400.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

HulkBerry: Risteytetty Valikoiden Vain Vahvuus Mielessä

Nimi Hulk on täysin oikeutettu tämän lajikkeen kohdalla, sillä samoin kuin supersankari nimikaimansa, on HulkBerry vihreä, suuri ja uskomattoman vahva. Tämän lajikkeen bulkkisiementen kasvattaminen sisällä johtaa mainittavaan määrään psykotrooppisilta ominaisuuksiltaan ennennäkemättömän vahvaa budia. Lajike onkin bulkkina houkuttava vaihtoehto suuren skaalan kasvattajille tai vuosia kestävän henkilökohtaisen varaston kasvattamiseen. Tämä päätähuimaava peto on peräisin tuntemattomasta paikasta Coloradon vuorilta genetiikan ollessa sekoitus Strawberry Dieseliä ja OG Kushia.

HULKIN HUITAISUUN VERRATTAVA PILVI: HULKBERRYN VAIKUTUKSET

Napakat ja koristeellisen kauniit kukinnot tarjoavat tähtitieteellisen 27% THC-lukemat. Ennen jointin lyömistä tulille kannattaa ottaa muutama syvä henkäys ja valmistautua henkisesti tulevaan sativaiseen tälliin. Pilvi lyö nimittäin päälle välittömästi räväyttäen silmäterät auki ja saaden pään hammasrattaat vilistämään. Tämä lajikkeen tarjoamat elämykset voivat aiheuttaa ahaa elämyksiä ja syventää ymmärrystä olemassaolosta. Noviisien on syytä lähestyä tätä lajiketta suurella kunnioituksella ja edetä imaisu kerrallaan kohti ylempiä tasoja.

USKOMATTOMAN PALKITSEVAT SADOT: HULKBERRY KASVATTAMINEN

HulkBerry kiihdytt√§√§ l√§mm√∂n lis√§√§ntyess√§ hartsintuotantoa. Sis√§tiloissa kasvien korkeus asettuu v√§lille 80-140 cm ja huippusadot ovat luokkaa 400‚Äď450g/m¬≤. Ulkona tai kasvihuoneessa kasvanut HulkBerry voi olla jopa 2 metrin korkuinen ja satoa irtoaa parhaassa tapauksessa jopa 700 grammaa per kasvi.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias