• Green Gelato Bulk Seeds
 • Green Gelato Bulk Seeds

Green Gelato Bulkkisiemenet

Green Gelato bulkkisiemenet mahdollistavat tämän fantastisen genetiikan viljelemisen suuressa mittakaavassa. Et tule pettymään tämän modernin mestariteoksen muhkeaan makuun tai tajunnan räjäyttäviin vaikutuksiin.
 3.5/5 (3) Kirjoita arvostelu
Valitse siementen määrä
 • 100x
Alennettu hinta!
€ 315.00

€ 450.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Green Gelato Bulkkisiemenet: Tähtitieteelliset THC-Tasot

Gelato on maailmankuulu jäähdytetty italialainen jälkiruoka. Tämä makea ja mehukas herkku on kokkien kellontarkkuudella rakentama ja varsinainen makujen juhla. Pitkälti tämän eurooppalaisen herkun tapaan myös Green Gelato huolellisen ja äärimmäisen tarkan yritykseen ja erehdykseen perustuvan kehitystyön tulos, joka on ladattu täyteen intensiivisiä makuja. Makunystyröitä kiusoittelevat makea vivahteet istuvat kauniin harmonisesti sitruksen kanssa. Koko komeuden kruunaa massiivinen annos kannabinoideja. Nämä upeat ominaisuudet ovat peräisin lajikkeen vanhemmilta, Sunset Sherbetiltä ja Thin Mint Girl Scout Cookiesilta. Tämän lajikkeen kasvattaminen bulkkina tarjoaa mahdollisuuden ladata varasto täyteen äärimmäisen tykkiä ja upealla maulla varustettua kannabista – erinomainen vaihtoehto vaikkapa jatkojalostettavaksi.

VALMISTAUDU TÖRMÄYKSEEN: GREEN GELATON VAIKUTUKSET

Green Gelato omaa tasapainoisen geneettisen taustan, sillä sen perimästä 55% on indicaa ja 45% sativaa. Tästä yhdistelmästä johtuen sen psykoaktiiviset vaikutukset osuvat tasaisesti ympäri kroppaa ja pääkoppaa. Lajikkeen budit ovat äärimmäisen tuottoisia mitä hartsintuotantoon ja kannabinoideihin tulee. 27% THC-prosenttia takaa vaikutukset jo ensipuraisusta lähtien, mutta niiden hiipumiseen onkin sitten syytä varata tunteja. Narkoottiset vaikutukset tuntuvat ennen kaikkea kehossa fyysisenä rentoutumisena ja kolotusten ynnä kipujen painumisena taka-alalle. Psyykkisten vaikutusten osalta pilvi on erittäin vahva, mutta samalla kuitenkin selkeä ja kirkas.

SUURET SADOT KOMPAKTEJA BUDEJA: GREEN GELATON KASVATTAMINEN

Green Gelaton kukinnot ovat pieniä ja tiheitä ja ne loistavat purppuran, oranssin ja vihreän väreissä. Lajike puskee näitä pieniä ilopillereitä valtavin määrin ympäri kasvin tukirakenteita kasvuympäristöstä riippumatta. Sisäkasvatuksessa sadot ovat huomattavan suuria, asettuen jonnekin 500–700g/m² välille latvojen kohotessa 120 sentin tuntumaan. Kukinnon voi odotella lähestyvän loppua noin 8-10 viikon paikkeilla. Auringonvalossa kasvava Green Gelato piikkaa korkeuden puolesta noin kahdessa metrissä ja sadon puolesta kunnioitettavan 800 gramman paikkeilla. Sadonkorjuu ajoittuu jonnekin lokakuun alkupuolelle.


  By J. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Great service
  Comment : Securely packaged, fast delivery. Great service.

  By M. B. on 28/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Gelato
  Comment : Great product and huge croops only problem was label on the box with seed was broken so I'm not for sure is product inside was the right one.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias