• Fat Banana Bulkkisiemenet

Fat Banana Bulkkisiemenet

Käytä Fat Banana bulkkisiemeniä kasvattaaksesi pelto tai kasvatushuone täyteen monimutkaisella terpeeniprofiililla ja naurettavalla hartsintuotannolla varustettua trooppista budia.
Valitse siementen määrä
  • 100x
Alennettu hinta!
€ 245.00

€ 350.00 Verollinen hinta (-30%)

Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Fat Banana: Valmistaudu Ottamaan Banaanipotku Kroppaasi

Fat Banana on THC:lla kyllästetty ja trooppisia makuja täyteen ladattu keskisuuria satoja tuottava uutuus – eli kaikessa yksinkertaisuudessaan sangen mainio valinta viljeltäväksi suuremmassa skaalassa. Lajikkeen historia juontaa Royal Queen Seedsin tavoitteeseen luoda ennennäkemätön kannabislajike. Hyödyntämällä jalostuksessa Bananan ja OG Kushin genetiikkaa onnistuivat risteyttämään tämän hienon voimanpesän.

VALMISTAUDU LÄPITUNKEVAAN FYYSISEEN JUMIIN: FAT BANANAN VAIKUTUKSET

Fat Bananan budien savua sisään imiessä huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen rikkaaseen makean trooppiseen makuun. Maun viivähdettyä hetken kielellä ovatkin varsinaiset vaikutukset jo matkalla välittömän helpotuksen, rentoutuksen ja euforian tunteen vallatessa koko kehon. Silmäluomet rupeavat painamaan ja huolet haihtuvat taustalle. Nämä intensiiviset ja nopeat vaikutukset johtuvat massiivisesta 25% THC-pitoisuudesta. Tämä yhdistelmä intensiivistä makumaailmaa ja vain indicasta löytyvää potkua tekevät Fat Bananasta ykkösehdokkaan kannabispohjaisiin leivontasessioihin.

HERÄÄ JA HAISTA TERPEENIT: FAT BANANAN KASVATTAMINEN

Fat Bananan sadot ovat ylempää keskitasoa ja huima THC:n määrä tekeekin sadoista kerrassaan merkittäviä. Sisäkasvatuksessa Fat Bananan korkeus on luokkaa 80-140 cm ja satoa voi odottaa aina 400 grammaan asti neliömetriltä vain 7-8 viikon kukituksen jälkeen. Ulkona Fat Bananasta voi taas kuoriutua varsinainen mörkö, sillä kasvin latva voi nousta aina kahteen metriin asti. Tällaisesta yksilöstä voi taidokas puutarhuri kerätä jopa 500 grammaa poltettavaa syyskuun loppupuolella.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias