• Royal CBDV Automatic
 • Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic tuottaa suurimmat kannabidivariinipitoisuudet RQS lajikkeista. Sen kannabinoidiprofiili sisältää tasasuhteessa CBD:tä ja CBDV:tä. Tämä yhdistelmä antaa selväpäisen ja rauhoittavan vaikutuksen ilman psykotrooppista päihdevaikutusta. Lajike ryntää siemenestä valmiiseen budiin jopa 8 viikossa ja palkitsee puutarhurin suurella CBDV-annoksella.
(1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 14.50
3x
€ 34.50
5x
€ 52.50
10x
€ 95.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 34.50

€ 34.50 (-0%)

Osta ja voita 35 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Royal CBDV Automatic – Huima Määrä Kannabidivariinia

Royal CBDV Automatic tuottaa nopeassa tahdissa budeja, jotka on ladattu täyteen kannabidivariinia. Lajike on uskomattoman helppo kasvatettava ja soveltuu niin aloittelijan kuin konkarinkin puutarhaan. Pilven puolesta tarjolla on nuorentava ja selväpäinen kokemus, sillä pitkälti CBD:n tapaan CBDV:n rooli endokannabinoidijärjestelmässä on suoran vaikutuksen sijaan kuvailtavissa paremmin rajapintana ilman tuntuvaa päihdevaikutusta.

Royal CBDV Automatic on valikoimamme ensimmäinen korkean pitoisuuden CBDV autoflower-lajike ja päänavaus uuteen suuntaan. Jalostajamestarimme jatkavat työtään tuodakseen käyttäjien tarjolle myös harvinaisempien kannabinoidien hyödyt, ja Royal CBDV Automatic on elävä esimerkki tästä työstä.

Royal CBDV Automaticin geneettinen tausta

Royal CBDV Automatic on perua risteytysprojektista, jossa käytettiin pohjana Solomatic CBD:tä ja Durban Poisonia. Kasvattajamme hyödynsivät Solomatic CBD:n korkean CBD-pitoisuuden ja Durban Poisonin puhtaat sativaperimän luoden lajikkeen, jonka geeneistä 75 % tulee sativalta, 20 % on indicaa ja loput 5 % ruderalista.

Royal CBDV Automaticin kasvattaminen

Royal CBDV Automatic tuottaa tiiviitä ja hartsisia budeja vain viikoissa. Sisäkasvatuksessa lajikkeen korkeus jää usein 70–80 sentin luokkaan ja huipputuotto neliömetriä kohti nousee jopa 450 grammaan. Kasvattajat voivatkin kasvattaa vähällä vaivalla merkittävän varaston CBDV-rikasta budia pienessä teltassa tai asialle omistetussa kaapissa.

Ulkona Royal CBDV Automatic kasvaa auringosta nauttien hieman suuremmaksi saavuttaen noin 80–100 cm korkeuden, jolloin satoa voi odottaa suunnilleen 110–150 grammaa per kasvi. Royal CBDV Automatic kiitää elinkaarensa läpi vain jopa 8 viikossa siemenestä laskien. Lajike kasvaa käytännössä katsoen missä vain ja sietää erinomaisesti myös viileitä ilmastoja.

Royal CBDV Automaticin vaikutukset ja maku

Royal CBDV Automatic tuottaa noin 5 % CBDV:tä, noin 5 % CBD:tä ja vain hitusen, noin 0,3 % THC:tä. Kannabinoidiprofiilin takia lajikkeen vaikutukset ovat selväpäisiä, energisiä ja keskittymään auttavia, eikä se päihdytä. Kannabinoidien tukena on joukko maanläheisiä ja mäntymäisiä terpeenejä, jotka tekevät mausta ja koko elämyksestä kerrassaan rauhoittavan elämyksen.

Royal CBDV Automatic data sheet
Siementyyppi: CBDV
THC: 0,3%
CBD: 5%
Sato sisällä: 375 - 450 gr/m2
Sato ulkona: 110-150 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 80 cm
Korkeus ulkona: 80 - 100 cm
Kukkimisaika: 5 - 6 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 8-9 itämisen jälkeen
Geneettinen tausta: Solomatic x Durban Poison
Tyyppi : 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Selkeä
Ilmasto: Kylmä
Maku: Mänty, Multainen
CBDV: 5%

  Arvostelija H. L. Päivämäärä 07/May/2021 :

  Titteli : Mr v
  Kommentti : Toutes enracinées !! Patience


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Login
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias