Royal Highness Bulkkisiemenet

Royal Highness on lajike, jonka bulkkina kasvattamista kannattaa harkita. Kasvin pieni koko mahdollistaa tämän CBD-rikkaan lajikkeen kasvattamisen suurissa määrin myös rajatuissa tiloissa. Ideaali siis niille, jotka haluavat loppumattoman varaston!
Siementen määrä:
100x
‚ā¨ 250.00
‚ā¨ 250.00 Verollinen hinta No stock
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Royal Highness Bulkkisiemenet: Hedelmäinen Maku Ja Tasapainoinen Kannabinoidiprofiili

Royal Highness on genetiikaltaan kevyesti sativaan kallistuva lajike, jonka erikoisuus on useiden sukupolvien valikoivan risteytyksen kautta aikaansaatu yhdistelmä korkeaa CBD-pitoisuutta ja matalahkoa THC-pitoisuutta. Tämä kannabinoidiprofiili on perua paljon CBD:a sisältävän Juanita la Lagrimosan ja Cannalope Hazen sekoituksesta, jonka tuloksena syntyi Respect 13. Respect 13 risteytettiin sitten edelleen espanjalaisen hybridin Dancehall 24 kanssa, ja lopputuloksena syntyi Royal Highness. Tämä lajike on ulkomuodoltaan lyhyt, paksu ja puskamainen varustettuna suurilla paksuilla haaroilla. Genetiikka on 60% sativaa ja 40% indicaa. Tämä lajike on täydellinen vaihtoehto bulkkikasvatukseen niille, jotka etsivät kahden tärkeimmän kannabinoidin tasaisia pitoisuuksia.

KIRKAS JA SELV√ĄP√ĄINEN KOKEMUS: ROYAL HIGHNESSIN VAIKUTUKSET

Laboratorioanalyysit osoittavat Royal Highnessin kukintojen THC-pitoisuuden olevan noin 14% tuntumassa ja tämän rinnalla myös CBD-pitoisuus on korkea. Budien polttaminen tai vapottaminen tuottaa miedosti psykoaktiivisen pilven, jonka vaikutukset tuntuvat eritoten päässä. Tarjolla on motivoivaa ja inspiroivaa pilveä, joka saa luovuuden juoksemaan selkeyden säilyttäen. Useat CBD-lajikkeet on jalostettu lähes vapaaksi THC:sta, mutta Royal Highness tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet.

Royal Highnessin trikromin peittämät budit tihkuvat hartsia ja ovat täynnä terpeeneitä tuottaen makean hedelmäisiä tuoksuja. Tästä johtuen tämä lajike sopiikin erityisen hyvin myös leivontaan tai ekstraktien tekoon.

MATALA LAJIKE JA KORKEAT TUOTTO-ODOTUKSET: ROYAL HIGHNESSIN KASVATTAMINEN

Huolimatta p√§√§osin sativaisesta genetiikasta Royal Highnessin kasvutapa viittaa pikemminkin indican suuntaan. Lajikkeen korkeus pysyy maltillisesti noin 60 ja 110 sentin v√§lill√§ niin ulkona kuin sis√§ll√§kin rakenteen ollessa puskamainen ja leveytt√§ kasvava. Sis√§ll√§ kasvanut Royal Highness on valmis 9 viikkoa it√§misest√§ ja parhaassa tapauksessa vaaka venyy aina 550‚Äď600g/m¬≤ lukemiin. Ulkona puolestaan paino voi veny√§ jopa 450 grammaan per kasvi ja valmista tulee lokakuun alkuun menness√§.

 • THC: 14%
 • CBD: 12%
 • Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
 • Sato ulkona: 425 - 475 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 80 - 110 cm
 • Kukkimisaika: 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Respect 13 x Dancehall 24
 • Tyyppi : Sativa 60% Indica 40%
 • Vaikutus: Selkeä ja kirkas ilman euforiaa
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.