• RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case

RQS iPhone 5 suojakuori

RQS tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia upea iPhone 5 suojakuori. Kuori on joustava ja kestävä ja sen koristeena on RQS:n puna-kultainen logo. Tämän kuoren kanssa sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi hyvinvoinnista. RQS suojakuori on parhaita saatavilla olevia ja sen myyjältä saat myös muuta kannabisaiheista tuotetta, mukaan lukien parhaiden lajikkeiden siemeniä.
(8) Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Grey
 • Musta
Osta ja voita 10 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Tämän päivän verkottuneessa maailmassa lähes kaikilla kannabiksen kanssa tekemisissä olevilla on oma kännykkä, tai vähintään mahdollisuus päästä käsiksi sellaiseen. Me haluamme uskollisten asiakkaidemme puhelinten olevan turvassa kestävän kuoren alla. Tämä hieno musta-punainen suojakuori on tyylikäs ja luotettava kumppani iPhonellesi.

Selaile siemenpankkimme tarjontaa ilman huolen häivääkään, puhelimesi on hyvässä suojassa. Voit käyttää kuoressa olevaa iPhoneasi tiedon etsimiseen tai kannabiksen kasvatukseen liittyvien kysymysten esittämiseen, työmme on auttaa sinua. Tarkista sivumme iPhonellasi. Alamme vasta ymmärtää miten massiiviseksi lääkekannabiksen toimiala on kasvamassa.

Kännykkäsi on arvokas ja sen suojaaminen on prioriteettilistan kärkipäässä. Kännyköiden muuttuessa koko ajan kehittyneemmiksi, kalliimmiksi ja herkemmiksi me haluamme tarjota iPhonellesi suojaa iskuja, naarmuja ja sydäntä kylmääviä pudotuksia vastaan. Kun seuraavan kerran shoppaat kauttamme kannabiksen siemeniä, muista samalla kaunista ja tärkeää puhelintasi. Puhelimen jälleenmyyntiarvo riippuu pitkälti puhelimen kunnosta, joten suojaa luurisi naarmuilta ja hajonneilta laseilta suojakuorella. Suojakuoremme ovat näyttäviä, käytännöllisiä ja tarjoavat myös silmäkarkkia tyylikkään designin muodossa. Me haluamme tarjota sinulle pitkäkestoista turvaa ja näyttävän tuotteen. Puhelimesi on investointi ja meidän tavoitteenamme on auttaa sinua pitämään se kasassa, jotta voit shoppailla tarvitsemasi siemenet milloin vain.

Meidän RQS-suojakuori varmistaa puhelimesi hyvinvoinnin. Erottuvalla kulta-punaisella painatuksella varustettu suojakuori parantaa otetta puhelimesta ja ehkäisee lipsahduksista johtuvia vahinkoja. Suojakuoren avulla voit ehkäistä ja minimoida väistämättömistä putoamisista aiheutuvia vahinkoja. Kuori istuu erinomaisesti käteen kuin käteen ja muistuttaa sinua samalla mistä saat laadukkaat kannabiksen siemenet seuraavaa satoasi varten. Voit tilata kuoren suoraan iPhonellasi.

Ahdistaako alaston iPhone 5 sinua? Pidä se yhtenä kappaleena meidän punamustan RQS-suojakuoren avulla. Tapahtui mitä tapahtui, kuoren sisällä puhelimesi on paremmassa turvassa maailman pahuudelta. Olemme varmoja, että ihastut tämän kuoren designiin, joten muista tarkistaa RQS iPhone 5 suojakuori seuraavan siementilauksesi yhteydessä.


  Arvostelija A. J. Päivämäärä 12/Jun/2014 :

  Titteli : Pas adapté
  Kommentti : Pour l'Iphone 5S la coque est un peu juste et les boutons sur les côtés et le dessus sont difficiles à utiliser


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Login
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias