Fenix Hybrid Vaporisaattori

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Ilmaisia kannabiksen siemeniä
Fenix Hybrid Vaporisaattori on erinomainen kandidaatti kannettavia malleja suosiville. Laite höyrystää yhtä lailla yrtit kuin konsentraatitkin ja nopea lämmitysaika tarjoaa höyryt kädenkäänteessä.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
€ 89.00 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer ja Bitcoin

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Weeckle - Fenix Hybrid Vaporisaattori: Kannettava Konvektiovapo

Fenix Hybrid on 4. sukupolven versio Fenix vaporisaattorista. Tämä laite höyrystää niin vahat, öljyt, konsentraatit kuin kuivat yrtitkin ilman ongelmia. Kammioon uppoaa 0,3 grammaa höyrystettävää, minkä pitäisi olla tarpeeksi tarjoamaan tuhdin pilven kenelle tahansa.

MAHTAVAA MAKUA KONVEKTIOLÄMMITYKSELLÄ

Fenix Hybrid käyttää konvektiolämmitystä lämmityskammion sisällön höyrystämiseen. Patentoitu ratkaisu imee sisään ilmaa ja nostaa lämpötilan vaadittaviin lukemiin 40 sekunnissa. Tämä menetelmä käyttää virtaavaa kuumaa ilmaa vaporisaattorin sisällön lämmittämiseen ja lopputulos on tasainen höyrystyminen, parempi maku ja erittäin tarkka lämpötilan säätö.

Suukappale taittuu alas ja istuu nätisti vapon kärjen tasolle. Litiumpatteri latautuu täyteen vain 1,5 tunnissa ja tarjoaa 8 sessiota täydellä akulla. Lataa akku täyteen ennen kotoa poistumista ja selviät koko päivän vaelluksesta, duunipäivästä tai mitä ikinä suunnittelitkaan tekeväsi. Uudessa versiossa on aikakatkaisu, eli vapo sammuu itsestään 5 minuutin käyttämättömyyden jälkeen näin tehokasta käyttöaikaa pidentäen.

Fenix Hybridissä on 4 eri lämpötila-asetusta, jokainen oman ledivalon alle eriteltynä. Nämä ovat170° (vihreä), 180° (sininen), 190° (purppura), and 210° (punainen). Alempia lämpötiloja käytettäessä haihtuvien terpeenien maut pääsevät paremmin esiin ja korkeat asetukset taas soveltuvat kehon lataamiseen täyteen kannabinoideja.

Laitteen suunnitelleet insinöörit kiinnittivät erityistä huomiota Fenix Hybridin sulavaan muotoiluun. Se istuu käteen kuin valettu – kiitos pyöreiden reunojen – ja on erittäin kevytrakenteinen tuntumatta silti halvalta.

LAHJA ROYAL QUEEN SEEDSILTÄ

Royal Queen Seeds paketoi jokaisen myymämme Fenix Hybridin mukaan kaupantekijäisiksi ilmaisen grinderin ja kolme satunnaisesti valittua kannabiksen siementä. Grinderin avulla valmistelet yrtit höyrytettäväksi ja oikein kasvatetut kolme siementä voivat tarjota huomattavan määrän höyryteltävää tulevaisuutta varten.

***Huomaathan, että Fenix Hybridin Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.***


  By M. F. on 14/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Molto buone
  Comment : Ottimo prodotto, economico e facile da usare


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias