Scratch Card

PARHAAT ASIAT OVAT ILMAISIA, MYÖS ROYAL QUEEN SEEDSILLÄ

Juhlimme rakkauttamme kannabikseen ainoalla oikealla tavalla – vihreissä merkeissä! Seuraavaa tilausta tehdessäsi pidä silmät auki RQS raaputusarpojen varalta. Sinun tarvitsee vain paljastaa peitetty koodi ja käyttää sitä ostoksen yhteydessä voittaaksesi ilmaisia siemeniä.

TMitä suurempi ostos, sen parempia ovat mahdolliset palkinnot raaputusarvoistamme. Älä siis ujostele lastatessasi ostoskoriin käyttötavaraa ja kasvatustarvikkeita, tai kenties haluat hemmotella itseäsi vaporisaattorilla maksimoidaksesi siementen määrän.

Scratch_card_prizes_banner_900x250%20(1)

KÄYTTÖEHDOT

Raaputusarpa oikeuttaa sinut ilmaiseen tuotteeseen, jonka voit lunastaa seuraavan ostoksesi yhteydessä. Koodit ovat voimassa aina raaputusarvan taakse printattuun päivämäärään asti. Alennuskoodit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa tai muunnella.

RQS pidättää oikeuden muuttaa, lisätä, jäädyttää, perua, poistaa tai muuten muokata kampanjaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Muita tapoja saada ilmaisia kannabiksen siemeniä.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias