Parhaat Edulliset Kannabiksen Siemenet Royal Queen Seedsiltä

The Best Discount Cannabis Seeds From Royal Queen Seeds

Kannabista kasvatettaessa kulut pääsevät välillä karkaamaan käsistä, mutta edullisilla siemenostoksilla voit helpottaa tilannetta merkittävästi, erityisesti suurempia satoja valmisteltaessa. Royal Queen Seedsin valikoimasta löydät monenlaisia korkealaatuisia siemeniä pysyvästi edullisin hinnoilla ja vaihtuvilla erikoistarjouksilla terästettyinä. Näiden siementen lisäksi valikoimamme kattaa grinderit, paperit ja heitämme myös ilmaisia siemeniä mukaan kaupantekijäisiksi tilauksen loppusumman ylittäessä tiettyjä määriä.

Edullisten siementen käyttäminen kasvatusprojektissa ei tarkoita sitä, että joudut tekemään kompromisseja laadun suhteen Royal Queen Seedsiltä ostettaessa. Tarjoamme premium-laadun kannabiksen siemeniä ja ensiluokkaista asiakaspalvelua liikaa lompakkoa rasittamatta.

RQS: edullisia ja huippulaatuisia kannabiksen siemeniä kaikenlaisille kasvattajille

Tämän päivän kannabisharrastajat ovat heterogeeninen joukko, ja kaikki haluavat jotain erilaista. Olipa kyseessä sisä- tai ulkokasvatus, noviisi tai paatunut viherpeukalo, Royal Queen Seeds in kannabiksen siementen valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kelle vain. Haluatko elää uudelleen nuoruuden muistoja vanhan liiton klassikkolajikkeista vai ottaa hitin uusimmista länsirannikon genetiikoista? Ihan kuinka vain, valikoimastamme löydät tarvitsemasi!

Edullisia feminisoituja kannabiksen siemeniä

Edulliset feminisoidut siemenemme ovat ideaali ratkaisu kasvattajille, joiden vyölle on jo kertynyt hieman kokemusta. Jotkut näistä kasveista venyvät varsin massiivisiksi tarjoten mahdollisuuden huimiin satoihin.

Pidemmittä puheitta, seuraavaksi käymme läpi suosituimmat feminisoidut, autoflowering ja CBD-siemenet, jotka ovat saatavilla pysyvästi edulliseen hintaan. Huomaathan kuitenkin, että tämä on vain pintaraapaisu, sillä valikoimastamme löydät kattavasti muitakin budjettiystävällisiä vaihtoehtoja.

Special Queen

Special Queen 1 on skunk-hybridi, joka on mainio siemen harrastustaan aloitteleville, jotka etsivät sopivaa feminisoitua siementä. Lajikkeen genetiikka on yhdistelmä kolumbialaisia-, meksikolaisia- ja afgaanigeenejä, ja se tuottaa kuninkaallisia budeja suhteellisen vähällä huolenpidolla.

Tämä erittäin mukautuva lajike kasvaa mainiosti sekä ulkona että sisällä. Keinovalossa sisällä maksimikorkeus jää 1,5 metrin tuntumaan, mutta ulkona Special Queen saattaa kukkimisen viimeisinä viikkoina muistuttaa puuta, sillä sen korkeus voi ylittää jopa 3 metriä.

Ennalta arvattavasti tämä lajike tuottaa parhaan tuloksen saadessaan runsaasti auringonvaloa. Lyhyen 7–8 viikon kukkimisajan takia Special Queen sopii kuitenkin kasvatettavaksi ulkona myös pohjoisemmilla leveyspiireillä, kuten Iso-Britanniassa ja Hollannissa. Kasvatitpa miten tahansa, voi tältä lajikkeelta odottaa paljon sadonkorjuun koittaessa. Sisäkasvattaja voi 600 watin natikan avulla päästä jopa 500 grammaan neliömetriä kohti ja ulkona hyvissä olosuhteissa kasvattava voi korjata jopa 550 grammaa per kasvi.

Poltettaessa Special Queen hellii käyttäjäänsä klassisella skunk jumilla. Hitti nostaa ensin mielialan ylöspäin ja laskeutuu sitten kroppaa rentouttavaksi jumiksi. Kokemuksen täydentää lajikkeen makea, hedelmäinen ja mausteinen maku.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Lokakuun alku
Fyysisesti rentouttava, Pitkäkestoinen, Voimakas

Osta Special Queen 1

Special Kush 1

Special Kush 1 kuuluu koko valikoimamme myydyimpiin siemeniin. Tämä ei ole lainkaan yllättävää, sillä lajikkeen genetiikka perustuu parhaimpiin markkinoilla liikkuviin Hindukuš-vuoristosta lähtöisin oleviin geeneihin. Tämä Afganistanin ja Pakistanin rajamailla sijaitseva vuoristo tunnetaan maailman parhaimpiin kuuluvien kannabislaatujen tuottajana.

80 % indicaa sisältävä hybridi pärjää hyvin niin sisä- kuin ulkokasvatuksessakin. Teltassa kasvaessa korkeus asettuu helposti hallittavaan 60–100 cm haarukkaan ja satoa voi parhaassa tapauksessa tulla 425–475 g/m² vain 7–8 viikon kukituksen jälkeen. Ulkona kasvanut Special Kush 1 sen sijaan saattaa kasvaa melkoiseksi monsteriksi venyen jopa 2–3 metrin korkuiseksi. Ulkona satoa voi hyvissä olosuhteissa irrota jopa 550 grammaa kasvilta ja valmista tulee syyskuun loppupuolella.

Poltetun Special Kush 1 pilvi on puhdasta, syvän rentouttavaa indicaa. Lajike istuu täten erityisesti ilta- ja yöajan nautiskeluun ja muuhun rauhalliseen chillailuun. Makupuolella maanläheiset sävyt lyövät kättä makeiden vivahteiden kanssa muodostaen aromaattisen, mutta pehmeän kokonaisuuden.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Lokakuun alku
Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Raskas

Osta Special Kush 1

Edullisia autoflower-kannabiksen siemeniä

Autoflower-kannabiksen siemenet soveltuvat erityisesti ensi kertaa kasvattaville tai tehokkuutta ja nopeutta arvostaville kokeneille kasvattajille. Autoflowerit lähtevät kukkimaan ilman valojaksojen säätämistä geeniensä ohjaamina muutaman viikon vegetatiivisen kasvun jälkeen. Tästä syystä ne ovatkin erinomainen vaihtoehto hieman puutteellisilla ominaisuuksilla varustettuihin kasvatustiloihin.

Royal Dwarf

Royal Dwarf voisi kuvata suositun Easy Budin skunkahtavaksi sisareksi.

Sisätiloissa Royal Dwarf jää huomattavan pienikokoiseksi korkeuden asettuessa välille 40–70 cm. Edes auringonvalo ei saa tätä kääpiötä riehaantumaan, sillä ulkona vastaava haarukka on suunnilleen 50–90 cm. Tästä syystä tämä pieni autoflower on sopiva vaihtoehto sisätiloihin, ja erityisesti rajallisissa tiloissa kasvatettavaksi. Lajikkeen kompakti ulkomuoto on saanut jotkut kutsumaan sitä bonsai-kannabikseksi.

Royal Dwarfin räjähtävän nopea elinkaari saavuttaa huippunsa vain 8–9 viikon sisällä itämisestä ja palkintona saatava satokin on varsin kelvollista luokkaa. Ulkona kasvatettaessa 80 grammaa kasvilta on mahdollisuuden rajoissa ja sisällä neliömetriltä voi saada 200 gramman tuoton. Lajike istuu hienosti Sea of Green eli SOG-kasvatusmenetelmässä käytettäväksi.

Pienen koon ei kannata antaa hämätä, sillä Royal Dwarf palkitsee kasvattajan avokätisesti mitä laatuun tulee. Sen pilvi on sosiaalinen ja piristävä, kevyillä fyysisesti rentouttavilla viboilla täydennettynä. Makean sitrusmaiset aromit erottuvat niin ilmasta kuin kielen päälläkin ja viimeistelevät fantastisen polttelukokemuksen. Lajike istuu yhtä lailla yöajan rentoutukseen kuin iltapäivän polttelusessioihinkin.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
Skunk x Ruderalis
150 - 200 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 viikkoa
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
50 - 90 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Luova, Motivoiva

Osta Royal Dwarf

Quick One

Quick One kuuluu legendaarisen Lowryderin sukuun, jonka voidaan katsoa olleen markkinoiden ensimmäinen moderni autoflower-lajike. Me otimme Northern Lightsia, Williams Wonderia ja Cannabis ruderaliksen genetiikkaa yhdistävän Lowryderin ja risteytimme mukaan vanhan liiton indicaa. Työn tuloksena syntyi tämä mahtavan kompakti voimanpesä, joka kasvaa räjähtävästi ulkona ja sisällä.

Istuta siemenet multaan ja voit odottaa realistisesti korjaavasi satoa vain 8 viikon kuluttua. Asianmukaisissa olosuhteissa sisätiloissa huippusato voi nousta jopa 325 grammaan neliömetriltä. Ulkona Quick One voi parhaassa tapauksessa palkita puutarhurin 150 gramman sadolla. Nämä ovat varsin huimia numeroita, huomioiden kasvin pienen koon, 50–60 cm sisällä ja 60–100 cm ulkona. Erityisesti Quick One kannattaa ottaa harkittavaksi, mikäli kasvatat sisätiloissa pienessä tilassa tai ulkona guerilla-tyylillä.

Tarjotessasi sytytintä budeille saat nauttia hienosta sekoituksesta sitrusmaisia, hedelmäisiä ja yrttisiä aromeja. 13 % THC-pitoisuus tarjoaa nauttijalleen keskivahvuista fyysistä rentoutusta ja huomattavaa henkistä rauhoittumista.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 viikkoa
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava

Osta Quick One

Easy Bud

Autoflowereita pidetään yleisellä tasolla helppoina kasvatettavina, mutta Easy Bud on poikkeuksellisen mutkaton tapaus jopa autofloweriksi! Sen kasvutapa muistuttaa Royal Dwarfia, mutta siinä missä Royal Dwarf pohjaa Skunkin genetiikkaan, on Easy Budin taustalla White Indica.

Easy Bud soveltuu kasvatettavaksi käytännössä missä ympäristössä tahansa. Sisällä tai ulkona, mullassa tai vesiviljelyssä, voit odottaa hyviä tuloksia ilman turhia kommervenkkeja. Korkeus pysyy sisällä helposti hallittavassa 50–60 cm luokassa eikä ulkonakaan ylitä 110 senttiä.

8–9 viikkoa siemenen itämisestä on tarpeeksi elinkaaren läpikäymiseen. Satoa puutarhuri voi odottaa parhaassa tapauksessa 325 g/m² edestä sisällä. Ulkona hyvissä oloissa kasvanut Easy Bud voi saavuttaa 80 gramman rajapyykin. Poltettaessa vaikutukset ovat lievän rentouttavia ja niitä tukevat mukavan sitrushedelmäiset ja yrttiset aromit.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 viikkoa
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava

Osta Easy Bud

Edulliset CBD-kannabiksen siemenet

CBD-rikkaiden kannabislajikkeiden tasapainoiset vaikutukset sopivat erityisen hyvin sellaisiin tilanteisiin, kun loppupäivän aikana on tarpeen saada asioita aikaan pelkän chillailun sijaan.

Royal Medic

Royal Medic on legendaarisen espanjalaistaustaisen CBD-lajikkeen Juanita la Lagrimosan ja vahvoista ja painavista sadoista tunnetun Criticalin jälkeläinen.

Genetiikaltaan Royal Medic sisältää 75 % osuuden sativaa, mutta tämä ei juurikaan näy kasvin ulkomuodossa, kiitos Criticalilta peräisin olevien vahvojen indica vaikutteiden. Lajikkeen huppukorkeus on kohtuullisissa rajoissa 120–150 cm ja kukkiminen on ohi noin 9 viikon jälkeen. Optimaalisissa olosuhteissa sadonkorjuun tuotokset voivat venyttää vaakaa aina 525 g/m² lukemiin. Ulkona taas taidokas puutarhuri voi kaiken onnistuessa päästä 475–525 gramman tuntumaan kasvia kohti.

Royal Medic tunnetaan 1:1 lajikkeena, mikä tarkoittaa sen kannabinoidiprofiilin sisältävän CBD:tä ja THC:tä samassa suhteessa, molempien pitoisuuden ollessa noin 10 %. Sen vaikutukset ovat erittäin tasapainoiset ja psykotrooppinen puoli on hillittyä. Lajike sopii siis erityisesti tuottavuutta arvostaville pössyttelijöille. Pilvi on kirkas ja selkeä, joten Royal Medic sopii myös sellaisille käyttäjille, jotka eivät pidä liian intensiivisistä kokemuksista.

Kirsikkana kakun päällä ovat kauniin hedelmäinen maku ja budeista leviävä upea tuoksu.

Royal Medic

Royal Medic
Critical x Juanita
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 10%
Sativa 75% Indica 25%
475 - 525 gr/plant
120 - 150 cm
Lokakuun alku
Selkeä, Terävä

Osta Royal Medic

Dance World

Dance World on toinen edullinen ja erinomaisesti myyvä Juanita la Lagrimosan genetiikkaan pohjaava lajike. Tällä kertaa risteytystyössä käytettiin espanjalaisten CBD-geenien täydennyksenä Dancehallin kahta erityisfenotyyppiä, jotka antoivat lopputuloksena syntyneelle lajikkeelle upean piristävän terän.

Myös Dance World nojaa genetiikassaan vahvasti sativaan 75 % osuudelle, mutta Royal Medicin tapaan tässäkään lajikkeessa kyseinen tausta ei näy kasvin rakenteessa, sillä se on kätevän kompakti. Huippukorkeutta kertyy sisällä enintään noin 90 cm ja ulkona vain hitusen enemmän. 8 viikon kukituksen jälkeen satoa saattaa parhaassa tapauksessa olla kasassa 525 gramman edestä neliömetriä kohti. Ulkona kasvanut Dance World saattaa parhaassa tapauksessa kantaa budeja yllään jopa 425 gramman verran. Sadonkorjuun voi olettaa ajoittuvan lokakuun alkupuolelle.

Myös Dance World on nk. 1:1 lajike ja sen THC- ja CBD-pitoisuudet ovat noin 12 % tuntumassa. Lajikkeen pilvi on motivoiva, inspiroiva ja piristävä, kuten nimensä lajikkeen toiselle vanhemmalle lainannut jamaikalainen musiikkityylikin. Poltettaessa pääset nauttimaan upeasta mausta, josta löytyy niin hedelmiä, mausteita kuin mäntyäkin.

Dance World

Dance World
Dancehall 20 x Juanita la Lagrímosa
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 12%
Sativa 75% Indica 25%
400 - 450 gr/plant
80 - 120 cm
Lokakuun alku
Luova, Motivoiva

Osta Dance World

Royal Highness

Royal Highness on Respectin ja Dancehallin risteytys, joista ensin mainittu puolestaan on sekoitus Juanita la Lagrimosan ja Cannalope Hazen genetiikkaa. Lopputulos on kannabinoidien osalta 1:1 tasapainossa oleva lajike, joka soveltuu käytettäväksi niin huvin vuoksi kuin terveysvaivojen lievittämiseksikin.

Dancehallin tapaan myös Royal Highness näyttää ulkomuodoltaan indicalta. Sen korkeus asettuu maksimissaan 80–110 cm tuntumaan sisällä, eikä lajike ulkonakaan veny kuin marginaalisesti enemmän. Lyhyt 8–9 viikon kukitusaika tuottaa parhaimmillaan jopa 475 grammaa CBD-rikkaita budeja kasvia kohti ulkona. Sisällä taas parhaat sadot ovat olleet jopa 600 grammaa neliömetriltä!

Royal Highnessin kannabinoidiprofiili sisältää noin 14 % CBD:tä ja THC:tä. Lajikkeen pilvi on muiden CBD-lajikkeiden tapaan selkeä ja aktiivinen eikä siitä käytännössä irtoa jumittavia vaikutuksia. Niinpä lajike istuukin hienosti päiväsaikana nautittavaksi tai sellaisiin hetkiin, kun haluat rentoutua ilman sohvalle jumittumista. Rentouttavia vaikutuksia edeltävät Royal Highnessin savun tarjoamat skunkahtavat, makeat ja hazemaiset vivahteet, jotka täydentävät makeaa ja pehmeää pohjaa.

Royal Highness

Royal Highness
Respect 13 x Dancehall 24
550 - 600 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 14%
Sativa 60% Indica 40%
425 - 475 gr/plant
80 - 110 cm
Lokakuun alku
Rauhoittava, Selkeä

Osta Royal Highness

Eikä tässä vielä kaikki!

Premium-laatuisten edullisten siementen, kuten nämä edellä esittelemämme, lisäksi Royal Queen Seeds tarjoaa muitakin vaihtoehtoja hankkia siemeniä halvalla tai jopa kokonaan ilmaiseksi, muun kiinnostavan tavaran ohella.

Aivan ensiksi sinun kannattaa hyödyntää lukuisat kampanjamme ja erikoisalennuksemme. Meillä on lähes aina tarjolla kiinnostavia diilejä asiakkaillemme!

Arvostele siemeniä ja saat alennusta

Kasvata Royal Queen Seedsin siemenillä, kerro mielipiteesi ja säästä rahaa!

Etsimme alati mahdollisuuksia kehittää toimintaamme ja tuotteitamme, joten mielipiteesi ovat meille arvokkaita. Kiitokseksi mielipiteestäsi tarjoamme 10 %:n alennuskoodin joka kerta, kun arvostelet ostoksesi sivuillamme.

Löydät lisätietoa tästä edusta klikkaamalla linkkiä tästä.

Meillä on aina tarjolla kampanjoita ja erikoisalennuksia

Ennen tilauksen tekemistä kannattaa aina tutustua kyseisellä hetkellä voimassa olevien kampanjoiden ja erikoistarjousten sivuumme.

Royal Queen Seedsin verkkokaupasta ostaessasi on aina olemassa hyvät saumat siihen, että pääset ostamaan suosituimpia siemeniämme erikoisalennuksen kera. Nauti reippaista alennuksista ja edullisista hinnoista vuoden ympäri!

Ilmaisia siemeniä ja kannabisaiheista tavaraa

Erikoisalennusten päälle asiakkaillamme on lupa odottaa saavansa suurempien tilausten päälle kaupantekijäisiksi ilmaisia siemeniä ja kannabisaiheista tavaraa!

Ilmaisia siemeniä

Kuulit aivan oikein! Tarjoamme kaupantekijäisiksi ilmaisia siemeniä jokaisen ehdot täyttävän siemenostoksen päälle. 25 € minimitilauksen tekijä saa kaupan päälle yhden ilmaisen siemenen, 50 € käyttämällä pakkaamme mukaan kolme siementä ja 75 € tilauksen tehneet saavat pakettiin 5 ilmaista siementä! Kaikista suurimpien ostosten mukaan pakkaamme jopa kuusikymmentä – 60 –siementä!

Kaupan päälle annettavat siemenet eivät myöskään ole mitään laatikon pohjalta löytyneitä jämiä, vaan pakkaamme tilauksesi kylkeen samoja huippusiemeniä, mitä myymme asiakkaillemmekin. Siemenet valitaan satunnaisesti, mutta pyrimme noudattelemaan tilauksen yleisiä linjoja ilmaisten siementen osalta. Jos tilauksesi on siis pääosin autoflowereita, saat suurella todennäköisyydellä lisää autoflowereita kaupanpäälle. Feminisoitujen siementen osalta menemme samalla kaavalla, pyrkien pakkaamaan tilauksen kylkeen feminisoituja siemeniä.

Ilmaista kannabistavaraa

Eivätkö ilmaiset siemenet riitä? Ei hätää, sillä pakkaamme tilauksen mukaan myös ilmaista kannabisaiheista tavaraa.

25 € tilauksen tehneille laitamme mukaan grinderin ja kokoelman tarroja. Jokaisen edellisessä kappaleessa mainitun tason ylittämällä lisäämme mukaan laitettavien lahjojen määrää. Kylkiäisinä on tarjolla papereita, sytkäreitä ja julisteita!

Ilmaisia siemeniä ja kannabisaiheista tavaraa

RQS Growers Program -asiakkuusohjelma

Sinä kasvatat, me palkitsemme!

Kaiken edellä kerrotun lisäksi kanta-asiakkuusohjelmamme RQS Growers Program antaa sinulle pisteitä jokaisesta ostoksestasi! Euron käyttämällä ansaitset yhden pisteen ja niin edespäin. Pisteitä voi tienata myös suosittelemalla verkkokauppaamme kavereille, kirjoittamalla arvosteluja ja lahjoitammepa me pisteitä myös syntymäpäiväsi kunniaksi!

Kerättyäsi pisteitä voit käyttää niitä maksuapuna seuraavassa tilauksessasi rahan sijasta!

Raaputa & kasvata

Luulitko tämän olevan jo ohi? Ei aivan vielä, sillä haluamme vielä kertoa sinulle Scratch & Grow -raaputusarpojen kampanjasta.

Tutki seuraavan tilauksesi sisältö tarkalla silmällä, sillä saatat löytää paketista RQS raaputusarpoja! Sinun tarvitsee vain raaputtaa arpa ja paljastaa koodi, joka oikeuttaa ilmaisiin siemeniin, ruhtinaallisiin alennuksiin ja muihin mahtaviin palkintoihin.

RQS ei ole mikään tavallinen siemenpankki

Massiivisen ja laadukkaan siemenvalikoimamme ohella Royal Queen Seeds tekee parhaansa ollakseen esimerkillisen vastuullinen, läpinäkyvä ja turvallinen kauppapaikka asiakkaillemme. Lähetyksemme ovat diskreettejä ja henkilötietosi ovat turvassa. Meiltä tilatessasi ensiluokkainen asiakaspalvelumme tekee parhaansa selvittääkseen kysymyksesi ja pulmasi pikaisesti ja tehokkaasti. Me olemme tyytyväisiä vain silloin kun asiakkaammekin ovat!

Päätämme tämän artikkelin lupaukseen. Ei väliä mitä olet kaupastamme ostamasta, lupaamme sinulle toimialan johtavaa laatua ja palvelua.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias