• Special Queen 1 Auto

Special Queen 1 Auto

Power Bud x Big Skunk Auto

Special Queen 1 Auto polveutuu Power Budin ja Big Skunk Auton emolajikkeita. Tämä voi merkitä vain yhtä asiaa: houkuttelevia makuja ja syvän jumittavaa kokemusta. Tämä rauhallisiin iltoihin sopiva lajike sulattaa kehosi sohvaan ja pitää samalla mielesi valppaana ja virkeänä. Osta siemeniä nyt ja korjaa runsaasti satoa jo muutamissa viikoissa.
Siementen määrä:
1x
€ 4.50
3x
€ 10.50
5x
€ 16.50
10x
€ 30.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 10.50

€ 10.50 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Special Queen 1 Auto: Nimensä Veroinen

Special Queen 1 Auto yhdistää vahvan fyysisen pilven ja monimutkaiset maut ja aromit. Nippa nappa yli metrin korkeuteen yltävä elinvoimainen lajike soveltuu kasvatettavaksi käytännössä kaikissa ympäristöissä, ja se tuottaa erittäin kunnioitettavia satoja. Vanhan koulukunnan Skukin ystäville tämä autoflower on suorastaan pakollinen valinta.

Special Queen 1 Auto kannabiksen siemenet: Power Bud x Big Skunk Auto

Power Budin pohjalta jalostettu Special Queen 1 Auto peri skunkmaisen ja makean aromin sekä mainion tuottavuuden. Big Skunk Auto -genetiikan lisääminen antoi tälle lajikkeelle nopean kasvuajan ja helposti hallittavan koon. Lajike sisältä 50 % indica-genetiikkaa, 45 % sativa-genetiikkaa ja 5 % ruderalista. Huolimatta siitä, että kyseessä on autoflowering-lajike, Special Queen 1 Auto on todella erityinen tapaus, ja se tekeekin vaikutuksen myös kaiken nähneisiin kasvattajiin resilienssillään ja tuhdeilla sadoillaan.

Special Queen 1 Auto kannabislajikkeen maku ja vaikutus

Special Queen 1 Auto hemmottelee makunystyröitä jokaisella hitillä tarjoten joka kerta jotain uutta. Sen monimutkainen terpeeniprofiili tarjoilee herkullisia mullan, hedelmien ja skunkin vivahteita ollen täydellisessä tasapainossa makean ja suolaisempien sävyjen välillä. Makuelämyksestä nauttiessasi lajikkeen 18 %:n THC-pitoisuus kulkee elimistössäsi ja saaden aikaan fyysisesti rentouttavan ja mukavan jumittavan vaikutuksen. Valmistaudu punaisiin silmiin ja mässynälkään!

Special Queen 1 Auton kasvuominaisuudet

Special Queen 1 Auto kannabiksen siemenet itävät erinomaisesti. Kasvit säilyttävät kompaktin kokonsa, joka sopii myös pieniin tiloihin, ja kasvavat taimesta satoon vain 10-12 viikossa. Sisätiloissa kasvatetut kasvit kasvavat 70-120 cm:n korkeuteen treenaamattomina ja tuottavat 400-450 g/m². Ulkona kasvatettavien vastaavien kasvien pituus on korkeimmillaan 120 cm, ja niiden tuotto on 90-175 g/kasvi. Kokoonsa nähden nämä sadot ovat varsin merkittäviä. Hanki Special Queen 1 Auto ja koe tämä lajike omakohtaisesti.

Special Queen 1 Auto data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
Geneettinen tausta: Power Bud x Big Skunk Auto
THC: 18%
CBD: Matala
Tyyppi : 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
Kukkimisaika: 6 - 8 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Korkeus sisällä: 70-120 cm
Korkeus ulkona: 80 - 120 cm
Sato sisällä: 400 - 450 gr/m2
Sato ulkona: 90 - 175g/plant
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Jumittava
Maku: Hedelmä, Multainen, Skunk
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias