RQS CANNABIS CUP WINNERS

Eri kannabislaatujen kasvattaminen ja risteyttäminen on lähestulkoon taidetta. Joka vuosi sadat yritykset ja kannabisharrastajat väittävät kehittäneensä parhaan lajikkeen. Näiden väitteiden objektiiviseksi ratkomiseksi järjestetään joka vuosi arvovaltainen kilpailu, jossa riippumaton tuomaristo arvioi puolueettomasti kasvattajien tuotokset ja valitsee vuoden parhaat lajikkeet eri kategorioissa.

Tällä välin on syntynyt myös lukuisa joukko erilaisia kannabikseen liittyviä tapahtumia ja nämäkin järjestävät omia kilpailujaan. Kaikista tunnetuimmat Cannabis cupit ovat Highlife Cannabis Cup, Spannabis Cup, Oiartzun Cup ja High Times Cannabis Cup.

Meidän loppumattomalla matkallamme täydellisen marihuanan kehittämiseksi testaamme jatkuvasti Royal Queen Seedsin jalostamien lajikkeiden menestystä muita toimijoita vastaan taataksemme asiakkaillemme parhaita mahdollisia siemeniä. Tietotaitomme ja vuosien kokemuksemme parhaiden kannabislaatujen risteytysprosesseista on vuosien varrella tuonut meille menestystä 8 Cannabis cup -voittajan edestä!

Tässä lista meidän cup-voittajistamme:

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias