Eri kannabislaatujen kasvattaminen ja risteyttäminen on lähestulkoon taidetta. Joka vuosi sadat yritykset ja kannabisharrastajat väittävät kehittäneensä parhaan lajikkeen. Näiden väitteiden objektiiviseksi ratkomiseksi järjestetään joka vuosi arvovaltainen kilpailu, jossa riippumaton tuomaristo arvioi puolueettomasti kasvattajien tuotokset ja valitsee vuoden parhaat lajikkeet eri kategorioissa.

Tällä välin on syntynyt myös lukuisa joukko erilaisia kannabikseen liittyviä tapahtumia ja nämäkin järjestävät omia kilpailujaan. Kaikista tunnetuimmat Cannabis cupit ovat Highlife Cannabis Cup, Spannabis Cup, Oiartzun Cup ja High Times Cannabis Cup.

Meidän loppumattomalla matkallamme täydellisen marihuanan kehittämiseksi testaamme jatkuvasti Royal Queen Seedsin jalostamien lajikkeiden menestystä muita toimijoita vastaan taataksemme asiakkaillemme parhaita mahdollisia siemeniä. Tietotaitomme ja vuosien kokemuksemme parhaiden kannabislaatujen risteytysprosesseista on vuosien varrella tuonut meille menestystä 8 Cannabis cup -voittajan edestä!

Tässä lista meidän cup-voittajistamme:
Royal Queen Seeds Amnesia Haze Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Northern Light Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Northern Light Automatic Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Royal Dwarf Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Royal Haze Automatic Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Royal Moby Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Shining Silver Haze Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds White Widow Cannabis Cup Winner

OSTOSKORI

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa

Categories