Trustpilot

Kuinka varastoida siemeniä

Ilmankosteus

HumidityMeidän myymiämme siemeniä tulisi säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa. Nopeat muutokset lämpötilassa tai kosteudessa heikentävät siementen laatua. Paras tapa säilöä siemeniä on pitää ne ilmatiiviin pakkauksen sisällä pimeässä.

Kannabiksen siemenet ovat eläviä organismeja. Säilöntävaiheen aikana ne ovat lepotilassa. Siemenen päästessä kosketuksiin kosteuden kanssa aktivoituu niiden kasvu ja ravinteet vapautuvat käynnistäen itämisprosessin.

Pitkäaikaisemmassa kannabiksen siementen säilytyksessä suhteellisen ilmankosteuden ei koskaan tulisi ylittää 9%. Kaikki siemenemme ovat vakuumipakattuja. Mikäli pakkaus on avaamaton ja vahingoittumaton tarkoittaa se sitä, että paukkausta ympäröivällä ilmankosteudella ei ole merkitystä. Parhaana käytäntönä on joka tapauksessa säilyttää siemenet aina oikeassa ympäristössä, eli viileässä ja kuivassa paikassa.

 

Lämpötila

TemperatureParas paikka siementen säilyttämiseen on jääkaappi tai pakastin. Mikäli päädyt säilyttämään siemeniä jääkaapissa, on parasta ettet ota niitä ulos kovin usein. Tästä seuraava lämpötilan vaihtelu voi vahingoittaa siemeniä ja heikentää niiden itämistä. Kun päätät ottaa ne pois ja aloittaa kasvatuksen, on paketin syytä antaa olla hetken aikaa pöydällä, jotta lämpötila tasaantuu luonnollisesti huoneilman tasolle.

 

Valo

LightValo, kosteuden tapaan, toimii laukaisevana tekijänä siementen itämisprosessille. Siementen kunto pysyy sitä parempana, mitä vähemmän niitä altistat valolle esimerkiksi tutkimalla siemeniä katselemalla. Näin varmistat parhaan mahdollisen tuloksen idätykseen.

Ostoskoriin

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa

Categories