Kannabiksen kasvatusopas Royal Queen Seedsiltä


By Max Sargent

Okei, sinulla on siis kannabiskasveja lähellä sadonkorjuuta ja riittämättömät kannabisvarastot sadonkorjuun ja kuivatun lopputuotteen väliseen yli 30 päivän jaksoon. Ehkä sinulla ei ole edes varastoa, joka riittäisi siihen 1-2 viikkoon, joka budien kuivaamiseen perinteisesti keskimäärin kuluu? Tai ehkä haluat vain tietää, ovatko kukkasi valmiita sadonkorjuuseen? Riippumatta henkilökohtaisista motiiveistasi, on sinulla paljon vaihtoehtoja kannabiksen nopeaan kuivaamiseen. Ongelmana on, että suosituimmat pikakuivausmenetelmät heikentävät budien laatua niin paljon prosessin aikana, että ne tuskin ovat vaivan arvoisia.


Lukijamme ansaitsevat parempaa. Emme ainoastaan kerro yksinkertaisia tapoja nopeuttaa ganjan kuivaamista sitä tuhoamatta. Olemme myös sisällyttäneet tekstiin tahmean yllätyksen niille kannabiskonsentraattien ystäville, jotka etsivät maukkaampia ekstrakteja käyttämällä tuoretta, kuivaamatonta materiaalia.

Video id: 484380359

1. Paperipussi ja tietokonetuuletin

Yksinkertaiset ruskeat paperipussit sopivat mainiosti kukintojen kuivaamiseen. Erityisen hyvin ne sopivat popcornbudeille. Jos laitat kourallisen tai kaksi tuoretta pienempää budia paperipussiin ja jätät ne kuivumaan 2-3 päiväksi, olet jo puolivälissä. Ihannetapauksessa sinun kannattaa antaa niiden kuivua vielä 3 päivää kuivemman lopputuloksen saamiseksi, mutta jos sinulla on kiire, siirry suoraan seuraavaan vaiheeseen.

Seuraavaksi käynnistä kannettava tietokone ja selvitä, missä tuuletin on. Kaikissa nykyaikaisissa kannettavissa tietokoneissa on tuulettimet, jotka puhaltavat lämmintä ilmaa pitääkseen laitteen sisäiset toiminnot viileinä. Aseta pienet puolikuivat nuput paperipyyhkeen päälle näppäimistölle, tai paperipyyhkeelle suoraan tuulettimen tuuletusaukkojen eteen, jos sinulla on malli, jossa tuuletusaukot ovat sivulla. Kääntele budeja noin 10 minuutin välein, kunnes ne tuntuvat kuivilta. Tämä voi kestää tunnin tai pidempäänkin, mutta budeissa on silti potkua. Älä odota täyttä makupalettia tai suussa sulavaa elämystä, vaan pikemminkin hyväksyttävää, luultavasti hieman karun makuista savua.

Brown Bags And Computer Fans

2. Muunna pannuhuone kuivauslaatikoksi

Useimmissa omakotitaloissa on pannuhuone. Sisällä oleva vesikattila pitää pannuhuoneen lämpötilan melko viihtyisänä ja suhteellinen kosteus on minimaalinen. Tämä on loistava paikka kannabiksen pikakuivaukseen. Kaikki pienet budit kannattaa laittaa ruskeisiin pusseihin, mutta voit käyttää narua isompien budien ripustamiseen kuten tavallisesti kuivattaessa. Suuri ero on se, että nostat lämpöä kytkemällä vedenlämmittimen päälle. Voit kuivata valtavankin sadon kokonaan kolmessa päivässä jättämällä kuuman veden päälle. Se tosin nostaa varmasti energialaskut korkealle. Normaalikäytössä voit odottaa pienten budien olevan polttokunnossa vain 3-4 päivässä, ja paksummat roikkuvat kukkapatukat vaativat vain 6-7 päivää. Tämä menetelmä vaikuttaa laatuun vähemmän kuin useimmat muut pikakuivausmenetelmät, mutta budit eivät silti maistu fantastisilta.

The Boiler Room

Vaihtoehto: nauti livejä

Vuoden 2023 dabbing-trendi on live-ekstraktit. Jopa voimakkaimmissa konsentraateissa, kuten vahassa ja shatterissa, on parantamisen varaa. Tuoreiden pakastettujen kukkien käyttäminen huolellisesti kuivattujen ja kovetettujen silmujen sijaan on läpimurto, jonka yhdysvaltalaiset ekstraktitaiteilijat ovat tehneet tuottaakseen gourmet-tiivisteitä, joissa on paljon normaalia enemmän terpeenejä. Jotain menetetään ehdottomasti siirtymävaiheessa tavallisilla BHO-uuttomenetelmillä. Live-ekstrakti tarjoaa saman tyrmäävän tehon, mutta huomattavasti paremmalla makuprofiililla. Valitettavasti tämä on luultavasti tavallisen tavallisen kotikasvattajan ulottumattomissa. Kannabis on pidettävä alikriittisessä lämpötilassa koko uuttoprosessin ajan, ja tähän tarvitaan ammattimaiset laboratorio-olosuhteet ja -laitteet. Siitä huolimatta kyseessä on huippuherkku, joka on tehnyt maailmanvalloitusta vuodesta. Pidä siis silmäsi auki.

Aurinkokuivattu kannabis

Ulkona viljelevät ganjankasvattajat ovat kuivattaneet marihuanaa kivien päällä suorassa auringonvalossa tuhansien vuosien ajan. Se ei varmasti ole tehokkain tapa kuivata kannabista, mutta se toimii edelleen. Sekä lämpö että auringonvalo tosin heikentävät laatua. Jos kuitenkin haluat kuivata pieniä nuppuja nopeasti ja ulkona on kuuma ja aurinkoinen sää, voit valita huonomminkin kuin heittää kourallisen popcornbudia ruskeaan pussiin ja kuivata ne auringossa. Käytä mieluiten kiveä pussin painoksi suorassa auringonvalossa, sillä et varmasti halua, että tuulenpuuska vie satosi. Sitten vain odottelemaan. Parin päivän lämpimän, kuivan ja aurinkoisen sään jälkeen sinulla pitäisi olla rapeita budeja, joita voit polttaa. Jälleen kerran maku ja teho ovat heikentyneet, joten et saa sadostasi kaikkea irti tälläkään menetelmällä.

Epätoivoiset toimenpiteet

Budien paistaminen uunissa on kamala idea. Älä tee sitä. Se on todellista kannabiksen tuhlausta. Uunin lämpötila on aivan liian kuuma kannabikselle jopa matalalla asetuksella. Kukinnot toki kuivuvat muutamassa minuutissa, mutta siinä ajassa myös suurin osa tehoaineista on höyrystynyt pois. Nämä kukinnot maistuvat palaneelta kasvimateriaalilta, eikä niistä saa pilveä.

Mikroaaltokannabis on toinen taattu pettymys. Budien polttaminen mikroaaltouunissa 10 sekuntia kestävillä sädetyksillä on katastrofaalinen tapa kuivata kannabista. Nämä menetelmät ovat todennäköisesti peräisin "huonojen ideoiden suuresta kirjasta", ja niitä on syytä välttää.

Voiko ruohoa kuivata kuivurilla?

Elintarvikkeiden kuivaukseen tarkoitetuissa laitteissa käytetään lämpöä lihan, hedelmien tai muiden elintarvikkeiden kuivaamiseen niiden säilyvyysajan pidentämiseksi. Emme suosittele ruohon kuivauslaitteen käyttämistä yrtin kuivaamiseen, sillä kuivauslaitteen lämpö hajottaa budin kannabinoidit ja terpeenit samalla tavalla kuin uunissa, mikä tekee savusta mautonta ja vähemmän tehokasta.

Step 1

Kannabiksen kuivaaminen - kärsivällisyys on avain

Kannabisnuppujen kuivaamisessa kärsivällisyys on avainasemassa. Kuivausprosessissa on kyse kannabinoidien aktivoimisesta ja kukan kosteuden vähentämisestä, mikä tekee savusta vahvempaa ja pidempään säilyvää.Erilaisia pikakuivaustekniikoita on olemassa, mutta emme suosittele niistä mitään. Vaikka ne ovat nopeampia, nämä tekniikat perustuvat kaikki lämpöön, joka hajottaa juuri niitä kannabinoideja ja terpeenejä, jotka antavat rakkaudella kasvatetuille kukinnoille niiden halutut vaikutukset ja aromit.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Grow Guide Topic Finder

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37837 arvosteluun