Tavalliset kannabiksen siemenet

Tavalliset kannabiksen siemenet ovat äärimmäisen tärkeässä roolissa jalostuksessa. Voit käyttää niitä kasvattamaan sekä uros- että naaraspuolisia kasveja luodaksesi omia lajikkeitasi ja tuottaaksesi sitkeitä pistokkaita, mikä lyhentää kasvatusaikoja.

5  Tuotteet
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Mitä tavalliset kannabiksen siemenet ovat?

Tavallisilla kannabiksen siemenillä on 50 %:n mahdollisuus kasvaa uroksiksi tai naaraiksi. Vaikka monet kasvattajat pyrkivät kasvattamaan vain naaraita sisältäviä satoja saadakseen aikaan niin paljon käyttökelpoisia kukkia kuin mahdollista, ovat tavalliset kannabiksen siemenet äärimmäisen tärkeitä jalostajille ja sellaisille kasvattajille, jotka haluavat kasvattaa kasveja pistokkaista.

Tavalliset kannabiksen siemenet ovat sellaisia, joiksi luontoäiti ne tarkoitti. Aivan kuten luonnossa kasvavat siemenet, ovat ne täysin koskemattomia ja tarjoavat mahdollisuuden siitepölyä tuottavien uroskasvien kasvattamiselle.

Tavallisen kannabiksen siemenet vs. feminisoidut kannabiksen siemenet

Tavalliset kannabiksen siemenet eroavat feminisoiduista siemenistä tuottamiensa kasvien sukupuolessa. Aivan kuten kolikonheitossakin, tavallisten siementen idättämisessä on yhtä suuri todennäköisyys uros- tai naaraskasvin kasvamiselle.

Sen sijaan feminisoidut siemenet tuottavat 99 %:n todennäköisyydellä naaraskasveja.

Miksi kasvattaa tavallisia kannabiksen siemeniä?

Tavalliset siemenet ovat genetiikaltaan vakaampia ja sinnikkäämpiä kuin niiden feminisoidut vastineensa, joten ne toimivat erinomaisina emokasveina, joista ottaa pistokkaita. Pistokkaan juurruttua voivat kasvattajat odottaa saavansa tulokseksi täsmällisiä kopioita pitämistään kasveista.

Voidessaan tuottaa sekä uros- että naaraskasveja, voivat kasvattajat tuottaa sekä kukkia että siitepölyä. Keräämällä tätä arvokasta geneettistä materiaalia uroskasveista voit vapaasti alkaa luomaan omia, suosikkilajikkeisiisi pohjautuvia kannabislajikkeita.