Nettispesiaali: Ilmaisia Kannabiksen Siemeniä Ja Tavaraa

ILMAISET SIEMENET

€ 25,- Ilmainen Siemen
€ 50,- Ilmaista Siementä
€ 75,- Ilmaista Siementä
€ 110,- Ilmaista Siementä
€ 135,- 10 Ilmaista Siementä
€ 200,- 15 Ilmaista Siementä
€ 260,- 20 Ilmaista Siementä
€ 325,- 25 Ilmaista Siementä
€ 390,- 30 Ilmaista Siementä
€ 455,- 35 Ilmaista Siementä
€ 520,- 40 Ilmaista Siementä
€ 585,- 45 Ilmaista Siementä
€ 650,- 50 Ilmaista Siementä
€ 715,- 55 Ilmaista Siementä
€ 780,- 60 Ilmaista Siementä
Saat sattumanvaraisesti valitun siemenpaketin Royal Queen Seedsin valikoimasta

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
  Grinder Smoking Paper Lighter  

Ilmaisia Siemeniä

RQS tarjoaa satunnaisesti valittuja kannabiksen siemeniä kaikkien ehdot täyttävien* nettikaupassamme tehtyjen ostosten päälle. Sinun tarvitsee vain ostaa yli 25€ saadaksesi yhden ilmaisen siemenen. Jokainen rajan (yli 25€) ylittävä ostotaso lisää ilmaisten siemenien määrää aina 60 ilmaiseen siemeneen asti. Lue lisätietoja alla olevasta taulukosta. Kaikki siemenet valikoidaan satunnaisesti Royal Queen Seedsin tarjonnasta.

Ilmaista Kannabisaiheista Tavaraa

Ilmaisten Siementen kampanjan lisäksi tarjonnastamme löytyy kannabisaiheista tavaraa, jota lähetämme tilauksen loppusumman mukaan promootioon hyväksyttävistä nettikaupassamme tehdyistä ostoksista*. 25€ minimiostoksen mukaan laitamme ilmaisen grinderin . Lisäämme tavaraa kuten papereita ja sytyttimiä jokaista saavuttamaasi tasoa (25€) kohti.

  • Royal Queen Seedsin Ilmaisia Siemeniä ja Ilmaista Tavaraa -kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.
  • Lähetysmaksu tai diskreetti pakkausmuoto eivät kerrytä kampanjaan kelpaavaa kokonaissummaa.
  • Huomaathan, että vaporisaattorit ovat rajattu ilmaissiemen- ja ilmaistuotekampanjan ulkopuolelle

Iso-Britanniaan lähetettäviin pakkauksiin pakataan mukaan vain ilmaiset lahjasiemenet. Muuta normaalisti tilauksen mukana annettavaa tavaraa, kuten sytyttimiä, papereita ja grindereitä ei toistaiseksi voida lähettää.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen Seedsin Ilmaisia Siemeniä ja Ilmaista Tavaraa -kampanjaan liittyen.

Siemenet

Free feminized cannabis seeds with your order

Kaikista ilmaisista lahjoista siemenet lienevät luultavimmin se kiinnostavin. Kaupantekijäisiksi lähettävät siemenet valitaan satunnaisesti, mutta ei syytä huoleen, nämä siemenet kuuluvat suosituimpiin lajikkeisiimme. Listalta löytyy mm. Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow ja muita palkintoja keränneitä lajikkeita. Hauskuus syntyy paketin sisältöä arvaillessa. Takaamme kuitenkin, että yllätys tulee olemaan miellyttävä.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Paras tapa esikäsitellä kasvattamasi Royal budit. Ei ole väliä onko aikeesi polttaa royal kannabiksesi, vai esimerkiksi leipoa niistä kakku, molempiin nautintotapoihin saat parhaan mahdollisen alun pyörittelemällä grinderilla marihuanan tasalaatuiseksi. Heitä hyvästit budin murskaamisen tahmaamille sormille, nyt kaikki tuo tahma päätyy lopulta kehoosi, tapahtui se sitten kakun tai jointin kautta.

 

 

Paperit ja filtterit

Free smoking papers and rolling papers

Tarjoamamme paperit ja filtterit takaavat miellyttävän polttokokemuksen. Ne on suunniteltu tasaiseen ja kiireettömään palamiseen. Tämä antaa sinulle aikaa nautiskella savuistasi. Paperin leveys on 4,5 senttiä ja pituus 10,8 cm, eivätkä ne muuta budisi makua. Filtterit puolestaan mahdollistavat viimeisenkin marihuanan hippusen nauttimisen ilman huulten polttamista.

 

Sytkärit

Free RQS Lighter

Sytkärit on jo pitkään liitetty 420-elämäntapaan ja tähän on olemassa hyviä syitä. Sytkärien muoto on pitkänomainen, minkä johdosta se on turvallinen käsitellä. Royal Queen Seeds -sytkäri on musta ja siihen on painettu yrityksemme logo, puhelinnumero, sähköposti ja nettisivun osoite. Hyvä sytytin on polttajan perustyökalu ja tarjoamamme Clipper kuuluu parhaisiin vaihtoehtoihin.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk