1/7

Kannabiksen siemenhaku

1/7


 • Haluaisin kasvattaa…

  Valitse yksi saatavilla olevista vaihtoehdoista

  • Kasvit kukkivat automaattisesti geeniensä ohjaamina
   Autoflower-lajikkeita
   Kasvit kukkivat automaattisesti geeniensä ohjaamina
  • Kukitus vaatii valojakson säätöä
   Valoriippuvaisia lajikkeita
   Kukitus vaatii valojakson säätöä

RQS Siemenhaku auttaa sinua löytämään parhaiten uniikkeihin tarpeisiisi sopivat lajikkeet. Hakutyökalumme löytää sekunneissa parhaat ehdokkaat tarpeisiisi, etsitpä nopeakasvuisia autoflowereita, suurisatoisia valoriippuvaisia lajikkeita tai vain maukkainta mahdollista budia.

Käytä kätevää hakutyökalua löytääksesi täsmälleen makuusi sopivat ominaisuudet. Voit rajata hakua tavoittelemasi pilven mukaan tai etsiä juuri oikealla tavalla makuhermojasi kutkuttavan terpeeniprofiilin. RQS siementarjonta kattaa valtavan valikoiman makuja hedelmäisistä sokerisiin ja multaisista kukkamaisiin. Hakuparametrit kattavat myös kaikenlaiset kuviteltavissa olevat pilvet energisistä päähän kolahtavista syvän rentouttaviin fyysisiin ja edelleen selväpäisiin CBD-kokemuksiin.

Täytettyäsi hakukentät saat listan lajikkeista, jotka sopivat sinulle nauttimisen tai kasvatuksen näkökulmasta. Hakua käyttämällä voit jättää väliin koko valikoiman selailun, sillä RQS Siemenhaku etsii juuri sinun makuusi sopivat yrtit silmänräpäyksessä!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias