Feminisoidut kannabiksen siemenet

Feminisoidut kannabiksen siemenet ovat geneettisesti muokattuja tuottamaan vain naaraskasveja. Normaalisti kannabiksen siemenestä tulee joko uros- tai naaraskasvi. Sukupuoli määrittyy X- ja Y-kromosomien mukaan. Kasvista jolla on kaksi X-kromosomia tulee 99,99% varmuudella naaras, kun taas X- ja Y-kromosomeja kantavasta siemenestä kehittyy lähes varmasti uroskasvi.

Royal Queen Seeds on onnistunut varmistamaan, että naaraskasvit tuottavat uroskasvin kukkia, kiitos kolloidisen hopean, joka muuntaa naaraskasvit hermafrodiiteiksi ja mahdollistaa pelkkää naaraskasvin perimää kantavien siementen tuottamisen. Tämän metodin etuna on, että näistä siemenistä kasvaneista kasveista tulee naaraita 99,99% varmuudella. Naaraskasvit sisältävät uroksiin verrattuna huomattavasti suurempia määriä erilaisia aktiivisia aineosia, tyyliin THC, CBD ja CBN.

Ennen virallista markkinoille laskemista siementen laatu testataan suurella tarkkuudella varmistaen näin kasviemme geneettinen tasapainoisuus ja vakaus.

Royal Queen Seeds myy vain feminisoituja siemeniä.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias