Nopeen kasvustelu

Royal Queen Seeds tarjoaa nyt uutuutena valikoiman nopeasti kukkivia versioita eräistä suosikkilajikkeista. Nopeasti kukkivien tuotelinja yhdistelee parhaiden valoriippuvaisten lajikkeiden tehoa autoflowering -lajikkeiden nopeaan kasvusykliin. Tuloksena on nopeakasvuinen feminisoitu valoriippuvainen lajike kannabinoideja täynnä olevalla sadolla.

EI AUTOFLOWERING, VAAN NOPEAMPI FEMINISOITU VALORIIPPUVAINEN

Ensimmäisen sukupolven hybridimme ovat tulosta korkealaatuisten kloonien risteyttämisestä kolmannen sukupolven autoflowering kannabiksen kanssa. Nämä kasvit vaativat vain vähän puuttumista kasvuun, joten tuloksena on helppohoitoinen elinkaari. Nopeasti kukkivien geneettinen resepti tarjoaa lyhyen ja virtaviivaistetun tien hyvin kasvatettuun ja laadukkaaseen budiin.

Kiitos lyhyen elinkaaren, joka voi parhaassa tapauksessa kulkea alusta loppuun jopa 8 viikossa ovat nämä hybridit markkinoiden tämänhetkisen tarjonnan nopeimpien lajikkeiden joukossa. Nämä ovat geneettisesti koodattu kukkimaan nopeutetulla aikataululla kera lyhyen kukkimisjakson. Vain noin 6-7 viikon kukkimisen jälkeen koittaa jo sadonkorjuun aika. Ulkona kasvattaville viherpeukaloille nämä nopeasti kukkivat lajikkeet tarjoavat helposti 1-2 viikkoa nopeamman kasvuajan.

Täysin uusia nopeasti kasvavia kannabislajikkeita

Candy Kush Express

Mitä lajikkeita käytimme luodessamme näiden ultranopeiden lajikkeiden tuotelinjastoa? Tarjoamme nopeita versioita sekä Royal Cheesesta, että Royal Caramelista. Vuonna 2014 tuotelinjan siemenvalikoimaa laajennettiin kahdella upouudella tulokkaalla, Speedy Chilellä ja Candy Kush Expresillä.

Royal Cheese Fast Flowering

Alun perin Lontoosta lähtöisin oleva Skunk #1 ja klassista UK Cheesea yhdistävä Royal Cheese ei koskaan petä sen tunnistettavalla maullaan, siistillä hajullaan tai mittavalla sadollaan. Kyseessä oli jo lähtökohtaisesti tehokas lajike, mutta sen nopeasti kasvava versio kukkii hypernopealla aikataululla tarjoten kasvattajalleen maailmanluokan laatua hämmentävän nopealla aikataululla.

Honey Cream Fast Flowering Cannabis

Indica-painotteinen espanjalainen, Royal Caramel on eräs suosituimmista lajikkeistamme. Sillä on kiinteä kukinnonrakenne ja makea tuoksu, jonka johdosta voit haistaa sen voimakkuuden jo ennen sen polttamista. Käyttäjät pitävät Royal Caramelista, sillä se tarjoaa samassa paketissa kompleksisen makurakenteen kuorrutettuna syvärentouttavalla, mutta silti toimintakyvyn säilyttävällä pilvellä. Tämä lajike sopii mainiosti lääkekäyttöön.

Speedy Chile

Speedy Chile ja Candy Kush ovat vuoden 2014 uutuuksia. Maineikkaan pohjois-kalifornialaisen OG Kushin varjosta ja genetiikasta ponnistava Candy Kush yhdistää herkän makeuden energisiin vaikutuksiin. Candy Kush Express ja Speedy Chile mahdollistavat nopean sadonkorjuun maksimaalisella budin voimakkuudella.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias