Fast Flowering: Kuinka kasvattaa nopeasti kasvavia lajikkeita vieläkin nopeammin

Fast Flowering Cannabis Strains

Joillekin kasvattajille aika on rahaa. Itse asiassa on monia syitä sille, miksi jotkut voivat haluta saada homman valmiiksi mahdollisimman nopeasti. Jotkut kasvattajat asuvat alueilla, joilla kasvattaminen on edelleen kiellettyä; mitä nopeammin he aloittavat ja lopettavat projektin, sitä epätodennäköisempää on jäädä kiinni ja joutua syytteeseen. Toisaalta ammattimaiset kasvattajat haluavat päästä korjaamaan sadon mahdollisimman pian, jotta voivat maksimoida tulonsa.

Need For Speed

Oli syy sitten mikä tahansa, on kasvun vauhdittaminen todella mahdollista. Autoflowering-lajikkeita pidetään arvossaan juuri tästä syystä. Monet niistä tarjoavat kypsän sadon vain viikkoja itämisen jälkeen, mutta silläkin on hintansa. Sadot ovat yleensä verrattain pieniä, ja myös kannabinoidipitoisuudet alhaisempia. Se tarkoittaa, että jokaisessa kasvissa on vähemmän THC:tä ja CBD:tä.

Vertailun vuoksi valojaksoiset lajikkeet tarjoavat suuremman sadot ja korkeammat kannabinoiditasot. Perinteisellä tavalla kasvattaessa niiden satojen korjaamista pitää kuitenkin odottaa paljon pidempään. Yleensä sisäkasvattajat noudattavat valosykliä, jossa valot ovat vegetatiivisen vaiheen aikana 18 tuntia päällä ja 6 tuntia pois päältä. Sen jälkeen valojakso vaihdetaan kukintovaiheen aloittamiseksi niin, että valot ovat 12 tuntia päällä ja 12 tuntia pois päältä.

On kuitenkin niin ikään mahdollista kasvattaa mitä tahansa valojaksoista lajiketta vauhdilla, joka kilpailee autoflowering-lajikkeidenkin kanssa. Jo sana "valojakso" tarkoittaa sitä, että nämä kasvit vaativat valosyklin muutosta aloittaakseen kukinnon; se on evoluutiosta juontava piirre. Valon väheneminen merkitsee, että syksy lähestyy, ja siksi on aika tuottaa kukkia ja siemeniä voidakseen lisääntyä.

Fast Flowering Cannabis Strains

Sisäkasvattajilla on valojaksoisten lajikkeiden kohdalla vapaat ohjakset vegetatiivisen vaiheen pituuden suhteen. Niin kauan kuin kasvit saavat yli 12 tuntia valoa päivässä, ne pysyvät vegetatiivisessa tilassa. Niinpä kasvattajat voivat käynnistää kukintovaiheen milloin haluavat. Tämä ominaisuus tarkoittaa samalla sitä, että valojaksolla voidaan pakottaa kasvit kukintovaiheeseen hyvin aikaisessa vaiheessa kasvusykliä. Soveltamalla 12/12-valosykliä itämisvaiheesta alkaen saadaan valojaksoiset lajikkeet kukintovaiheeseen yhtä nopeasti kuin autoflowering-lajikkeet. Kloonien kanssa aloittaminen tuottaa vielä tätäkin nopeampia tuloksia.

Vaikka näin nopea tahti on käytännöllinen joillekin kasvattajille, siinä on myös huonot puolensa. Vegetatiivisen vaiheen uupuminen tarkoittaa samalla sitä, että kasvien koko jää pieneksi, mikä johtaa pienempiin satoihin. Tämä ongelma voidaan kuitenkin korjata aloittamalla useiden siementen tai kloonien kanssa samanaikaisesti ja kasvattamalla niitä niin sanotulla sea of green (SOG) -menetelmällä.

Nopeimmat feminisoidut valojaksoiset kannabislajikkeemme

Jos metodi houkuttelee sinua, kurkkaa toki nopeimmat feminisoidut valojaksoiset lajikkeemme kasvattaaksesi 12/12-syklillä aina siemenestä sadonkorjuuseen. Jos tarkoituksesi on saada suurempi sato, voit pitää näitä kasveja vegetatiivisessa tilassa normaalin ajan 18/6-syklillä ja silti nauttia ultra-nopeasta kukintovaiheesta!

1. Royal Cheese (Nopeasti Kukkiva)

Kuten nimikin kertoo, Royal Cheese kerää mainetta korkealaatuisen kukinnon tuottajana. Tämä indica-lajike luotiin muistuttamaan legendaarista brittiläislajiketta nimeltä Cheese. RQS-kasvattajat valjastivat Old School Skunkin ja Afghanin parhaat puolet esiin saadakseen sen toimimaan. Lajikkeen 17 % THC-pitoisuus takaa rentouttavan ja päihdyttävän kehollisen pilven. Kukissa maistuu äiti maan makeus. Tavalliseen tapaan kasvattamalla lajike tuottaa vaikuttavan 450-550 g/m² sadon vain kuuden viikon kukintovaiheella. Kyseessä on erinomainen kandidaatti 12/12-valosyklin kokeilemiselle vegetatiivisesta vaiheesta alkaen.

Royal Cheese

Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)
Old School Skunk x Afghani
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 17%
Sativa 40% Indica 60%
550 - 600 gr/plant
130 - 200 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)

 

2. Honey Cream (Nopeasti Kukkiva)

Honey Cream kuuluu ehdottomasti nopeisiin lajikkeisiin. Tämä vauhdikas naaraslajike tuottaa sipulimaisia trikonomipintaisia kukkia ainoastaan kuudessa viikossa. Kyseessä on indika-lajike, joka tuottaa kehollisen pilven, jossa on psykedeelinen vivahde ja joka tekee kropasta lötkön kuin spagetti. Pehmeä ja sokerinen maku kiusoittelee kieltä jokaisella nauttimiskerralla. 16 %:n THC-pitoisuus rajoittaa päihtymyksen huimaa potentiaalia ja keskitason CBD-pitoisuus antaa kunnon annoksen rentoutumista. RQS-kasvattajat saavuttivat vaikutukset risteyttämällä isäntälajikkeet BlueBlackin, Maple Leaf Indican ja White Rhinon. Lajike kasvaa matalaksi ja tarjoaa kohtuullisen sadon 12/12-valosyklin vegetatiivisen vaiheen ja kukintovaiheen jälkeen.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Lokakuun alku
Psykedeelinen

Osta Honey Cream (Fast Flowering)

3. Speedy Chile (Nopeasti Kukkiva)

Speedy Chilessä yhdistyvät nopea kasvu, hyvä maku ja uskomattoman rauhoittavat vaikutukset. Ominaisuudet on peritty isäntälajikkeilta Early Skunk, Skunk ja Chile Indica. Speedy Chile peri kultakin "vanhemmaltaan" parhaat ominaisuudet, joihin kuuluvat nopea kasvuvauhti ja indica-voittoisuus. Nämä huurteiset lehdet tuottavat 16 %:n THC-pitoisuuden, mikä tekee lajikkeesta rentouttavan ja hienovaraisen vaihtoehdon, joka sopii kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Houkuttelevassa maussa sekoittuvat hedelmäisyys, mänty ja mausteet, mikä tekee siitä niin hyvän lisän myös syötäviin herkkuihin. Normaaliolosuhteissa Speedy Chile voi tuottaa jopa 525g/m² vain kuudessa viikossa. Valmistaudu lähes välittömiin satoihin käyttäessäsi 12/12-valosykliä.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Syyskuun alku
Naurattava, Rauhoittava

Osta Speedy Chile (Fast Flowering)

4. Candy Kush Express (Nopeasti Kukkiva)

Candy Kush Express on nopeasti kasvava lajike, joka on täynnä maukkaita terpeenejä. Sen pieni mutta tiheä kukinto välittää voimakkaita makean sitruksisia aromeita. Vivahteet voi tuntea kielellä polttaessa tai vaporisoidessa. RQS-kasvattajat loivat indica-lajikkeen risteyttämällä Sweet Specialin ja OG Kushin. Pilven vaikutus alkaa stimuloivana pään alueelle kohdistuvana päihtymyksenä edeten siitä nopeasti lämpimään keholliseen tuntemukseen. Candy Kush Expressillä voi normaaliolosuhteissa saada aikaan 525g/m² suuruisen sadon. Tämän lajikkeen tuottaman sadon voi odottaa pääsevänsä keräämään seitsemän viikon kukintovaiheen jälkeen.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Syyskuun alku
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)

 

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias