Harvinaisten kannabinoidien lajikkeet

Tervetuloa tutustumaan kannabinoidien maailmaan THC:n ja CBD:n ulkopuolella. Laajenna kokemusmaailmaasi ja valmistaudu tuntemaan THCV:n, CBG:n ja CBDV:n monipuoliset vaikutukset!

3  Tuotteet
  • Royal THCV
  • Royal CBG Automatic
  • Royal CBDV Automatic

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Mitä erikoisia kannabinoideja nämä lajikkeet sisältävät?

THC, CBD ja muut kannabinoidit vaikuttavat elimistöön vuorovaikutuksessa endokannabinoidijärjestelmän - kehomme yleisen säätelyjärjestelmän - kanssa. Erikoiskannabinoidikannat sisältävät harvinaisia kannabinoideja, kuten CBDV:tä, CBG:tä ja THCV:tä, jotka vaikuttavat tähän järjestelmään monilla ainutlaatuisilla tavoilla.

Mitä ovat THCV:tä, CBG:tä tai CBDV:tä sisältävien erikoiskannabinoidilajikkeiden edut?

Näiden harvinaisten kannabinoidien ansiosta käyttäjät voivat kokea kannabiksen aivan uudessa valossa. Sinulla on varmasti jo suosikkisi THC-lajikkeesi, joka tuottaa "pilven", ja mahdollisesti myös suosikki CBD-lajike, jonka vaikutukset ovat selväpäisiä. Voit nyt tutustua näihin harvinaisiin kannabinoideihin ja kokea aivan uudenlaisia henkisiä ja fyysisiä tuntemuksia.

Kasvattajamme ovat tehneet kovasti töitä luodakseen valikoiman kannabislajikkeita, jotka sisältävät ainutlaatuisia kannabinoideja, joita harvoin löytyy muista lajikkeista. Nämä lajikkeet saavat aikaan vaikutuksia, joita et luultavasti ole kokenut aiemmin. Tiimimme onnistui tässä saavutuksessa valjastamalla käyttöön genetiikkoja, joissa näitä yhdisteitä esiintyy luonnostaan runsaammin, kuten Durban Poison ja Durban Haze.