• Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV

Royal THCV

Pure African Sativa x Durban Haze

Oletko kuullut THCV:stä? Tämä uusi kannabinoidi ja THC:n läheinen sukulainen vuorovaikuttaa endokannabinoidijärjestelmän kanssa ainutlaatuisella tavalla. Royal THCV -lajike sisältää yhtä suuret osuudet THCV:tä ja THC:tä – tämä tasapaino tuo energisoivan, hienovaraisen ja piristävän pilven. Polta tai vapota tätä lajiketta lisämotivaatioksi ja luovuutta tuomaan, kun edessä on kiireinen päivä.
(8) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 17.00
3x
€ 43.00
5x
€ 65.00
10x
€ 120.00
25x
€ 240.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 43.00

€ 43.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (4)

Royal THCV -siemenet: nauti harvinaisesta kannabinoidista

Yhtenä ainutkertaisimmista lajikkeista valikoimassamme tarjoaa Royal THCV -lajike jotain, mitä useimmista muista ei löydy: runsain mitoin uudenlaista kannabinoidia. Tarkemmin sanottuna näistä siemenistä kasvaa kasveja, jotka tuottavat valtavasti THCV:tä, jota voidaan pitää THC:n lähisukulaisena. Se vuorovaikuttaa ympäri kehoa sijaitsevien CB1- ja CB2-reseptoreiden kanssa.

Royal THCV -lajike: Durban Hazen jälkeläinen

Mutta miten on mahdollista, että Royal THCV -lajikkeen kannabinoidiprofiili erottuu niin merkittävästi muiden lajikkeiden profiileista? Syynä ovat sen geenit. Risteyttämällä puhtaan afrikkalaisen sativan legendaariseen tehopakkaukseen, Durban Haze -lajikkeeseen, onnistuivat Royal Queen Seedsin jalostajat tuomaan jälkeläisessä esille runsaan THCV-pitoisuuden. Näin sai alkunsa siemen, jonka geneettinen profiili koostuu 95-prosenttisesti sativasta ja 5-prosenttisesti indicasta.

Royal THCV -lajikkeen aromi, maku ja vaikutukset

Royal THCV -siemenet tuottavat kasveja kannabinoidiprofiililla, joka sisältää 7 % THC:tä ja 7 % THCV:tä. Tämä sekoitus tuo luovan, hienovaraisen ja mieltäylentävän pilven, joka on täydellinen niitä päiviä varten, joina kaipaat hieman ekstramotivaatiota. Tätä miellyttävää mielentilaa voimistavat lajikkeen maanläheiset, yrttiset ja hedelmäiset makuvivahteet.

Royal THCV -siementen kasvatusominaisuudet

Royal THCV -siemenet ovat säilyttäneet monia afrikkalaisen sativa-emolajikkeensa kasvuominaisuuksista. Tästä johtuen tämä lajike kasvaa hyvin korkeaksi vegetatiivisen vaiheensa aikana ja jatkaa venymistään kukkimisen aloittaessaan. Suosittelemme kasvattamaan Royal THCV -siemeniä ulkona suurilla ja avoimilla paikoilla, jossa se voi kasvaa sydämensä kyllyydestä ja palkita kasvattajansa valtavilla sadoilla. Jos kuitenkin kasvatat Royal THCV:tä teltassa tai kasvatushuoneessa, niin harkitse muuttavasi se 12/12-sykliin noin 1–2 viikkoa tavallista aiemmin, karsivasi lehtiä ja muita osia säännöllisesti sekä käyttäväsi kasvunohjaustekniikoita kasvun hillitsemiseksi.

Royal THCV data sheet
Siementyyppi: THCV
THCV: 7%
THC: 7%
CBD: Matala
Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
Sato ulkona: 425 - 475 gr/plant
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun loppu
Geneettinen tausta: Pure African Sativa x Durban Haze
Tyyppi : Sativa 95% Indica 5%
Vaikutus: Motivoiva, Piristävä, Selkeä
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hedelmä, Multainen, Yrttinen

  Arvostelija T. D. Päivämäärä 09/Jan/2023 :

  Titteli : Growing pretty fast
  Kommentti : I first tried these in very small pots, then I put it in a big raised bed with organic dry amendements, cover crops... After some days of transplant shock the grow exploded. On some days the plants grew more than 2 inchs. I switched to flower a few days ago so we will see what's next...

  Arvostelija I. K. Päivämäärä 14/Dec/2022 :

  Titteli : Awesome!
  Kommentti : After 11 weeks of flower and 3 weeks of drying and curing I can give a review: It makes you feel like you're flying without being too stoned. I really like the effect of THCv and it should be in every serious cannabis connoisseur collection :-)

  Arvostelija D. W. Päivämäärä 21/Jun/2022 :

  Titteli : Warras
  Kommentti : Top

  Arvostelija J. L. Päivämäärä 31/May/2022 :

  Titteli : thcv
  Kommentti : 3 graine sur 3 Germer , belle plante rapide , je revien dans trois mois quand je pourai la fume ,


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37837 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.