Tietoa meistä

Royal Queen Seeds kuuluu Euroopan nopeimmin kasvaviin kannabiksen siementen jalostajiin ja tähtäimemme on olla globaali markkinajohtaja muutaman vuoden sisällä. Kerättyämme vuosien ajan kokemusta kannabiksen kasvatuksesta Hollannissa päätimme laskea liikkeelle uuden valikoiman siemeniä. Nimeksi valikoitui Royal Queen Seeds.

Royal Queen Seeds pystyy tarjoamaan laadukkaita feminisoituja sekä lääkekannabiksen siemeniä kilpailukykyiseen hintaan. Nämä uudet tuotteemme eivät syntyneet tyhjästä, vaan taustalla on yli 20 vuoden kokemus jalostustyöstä ja kasvatusbisneksestä. Meidän siemenemme ovat vuosien saatossa voittaneet lukuisia palkintoja, muun muassa tunnetut Highlife Cupin ja the High Times Cannabis Cupin. Päätimme lopulta, että oli tullut aika jakaa intohimomme ja osaamisemme kannabiksen siementen kasvatuksesta vanhojen tekijöiden ja uusien kasvattajien kanssa.

Tässä muutamia Royal Queen Seedsin siementen eduista:

- Kaikki siemenet ovat huolella testattuja geneettisen puhtauden varmistamiseksi.
- Kaikki kannabiksen siemenemme ovat käsin poimittuja
- Me pidämme vain voimakkaita lajikkeita kuten Haze tai Whiten eri versioita.
- Kaikki siemenet tulevat suoraan luonnollisista äitikasveista.
- Siemenemme testataan päivittäin niiden ”itämisvoiman” takaamiseksi.
- Meidän kannabiksen siemenemme ovat vakuumipakattuja.
- Siemenet pakataan erittäin kestäviin pakkauksiin.

Me teemme aina parhaamme taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaillemme. Me voimme tarjota sinulle ison sadon, miellyttävän maun ja hyvät menetelmät lajikkeiden työstämiseen. On tietysti huomioitava, että lopputulos riippuu silti kasvattajan kokemuksesta ja metodeihin liittyvistä valinnoista.
Jos tarvitset lisätietoa tai haluat kommentoida jotakin, tavoitat meidän puhelimitse tai sähköpostilla. Royal Queen Seedsin henkilökunta on sinun apunasi.

Parhain terveisin,

Royal Queen Seeds Spain

Royal Queen Seedsin tiimi

OSTOSKORI

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa

Categories