Tietoa meista

Royal Queen Seeds on eräs Euroopan nopeimmin kasvavista siemenpankeista. Tuotteisiimme kuuluvat feminisoidut, autoflowering ja lääkekannabiksen siemenet, joiden hinnat ovat kohtuulliset ja toimitus nopea ja diskreetti.

Me RQS:llä olemme ylpeitä voidessamme toimittaa harrastajakasvattajille ympäri maailmaa huippuluokan lajikkeitamme. Meidän ainutlaatuiset genetiikkamme ovat tulosta 20 vuoden jalostus- ja kasvatuskokemuksesta. Siemenemme ovat voittaneet lukuisia palkintoja, mukaan lukien maineikkaat Highlife ja High Times Cannabis Cupit.

Kaikki siemenemme poimitaan käsin orgaanisesti kasvatetuista emokasveista, minkä lisäksi ne testataan geenien puhtauden osalta. Siemeniä testataan päivittäin toimestamme myös sen varmistamiseksi, että itävyys täyttää asettamamme standardit. Kun olemme todenneet siementen laadun olevan odotetulla tasolla, ne pakataan ja suljetaan korkealaatuisiin pakkauksiin menestyksekkään toimituksen varmistamiseksi.

Kaupastamme saa siementen lisäksi myös korkealaatuista CBD-öljyä, orgaanisia lannoitteita kasveillesi, aloituspakkauksia ja erilaista RQS-brändättyä tavaraa, kuten vaatteita, polttovälineitä ja muuta asiankuuluvaa. Tämän lisäksi kannabisblogimme tarjoavat säännöllisesti syväluotaavia artikkeleita kannabiksen kasvatuksesta, kulttuurista ja muista kannabikseen liittyvistä uutisista.

Valitsemalla RQS:n voit olla varma, että saat vain ensiluokkaisia geenejä. Me toimimme tällä markkinalla yhdestä syystä: jakaaksemme intohimomme kannabikseen niiden kanssa, jotka suhtautuvat aiheeseen samalla vakavuudella. Ota katalogimme työn alle jo tänään ja hanki huippulaatuiset geenit seuraavan projektisi lähtökohdaksi.

Video id: V3TNmY9qXVc

Tässä muutamia Royal Queen Seedsin siementen eduista:

  • Kaikki siemenet ovat huolella testattuja geneettisen puhtauden varmistamiseksi.
  • Kaikki kannabiksen siemenemme ovat käsin poimittuja
  • Me pidämme vain voimakkaita lajikkeita kuten Haze tai Whiten eri versioita.
  • Kaikki siemenet tulevat suoraan luonnollisista äitikasveista.
  • Siemenemme testataan päivittäin niiden ”itämisvoiman” takaamiseksi.
  • Meidän kannabiksen siemenemme ovat vakuumipakattuja.
  • Siemenet pakataan erittäin kestäviin pakkauksiin.

Jos tarvitset lisätietoa tai haluat kommentoida jotakin, tavoitat meidän puhelimitse tai sähköpostilla. Royal Queen Seedsin henkilökunta on sinun apunasi.

Parhain terveisin,

Royal Queen Seeds Spain

Royal Queen Seedsin tiimi

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias