Tietoa meistä

About Royal Queen Seeds

Missiomme ja visiomme

Meistä on upeaa jakaa intohimomme kannabista kohtaa innokkaiden kasvattajien kanssa. Tavoitteemme on tuoda tarjoille kaikista parhaat genetiikat. Me tuemme kaikkia kasvattajia.

Mottomme on yksinkertainen: jos sinulla on intohimoa, voit kasvattaa laadukkaita genetiikkoja!

Uskomme kannabikseen ja sen potentiaaliin, ja haluamme auttaa kasvattajia ja käyttäjiä oppimaan lisää tästä mahtavasta kasvista.

Me teemme töitä tämän eteen etsimällä ja jalostamalla parhaita genetiikkoja kaikenlaisten kannabiksen käyttäjien tarpeisiin vastaamiseksi, tietotaitoamme jakamalla, kumoamalla harhaluuloja ja urbaaneja legendoja sekä pysymällä kehityksen aallonharjalla viimeisimpien tutkimusten ja läpimurtojen osalta. Ponnistelemme myös kannabisharrastajien ja -kasvattajien yhteen tuomiseksi ja auttamiseksi, minkä lisäksi sijoitamme aikaa ja resursseja edistääksemme kannabissektorin kehitystä.

Video id: 744092291
  • Jalostustyö

Me Royal Queen Seedsillä haluamme tuoda tarjolle parhaita genetiikkoja kaikenlaisille kasvattajille. Joka ainoa myymämme siemen on poimittu käsin luomukasvatetuista kasveista ja testattu geneettisen puhtauden suhteen. Testaamme siemeniämme päivittäin varmistaaksemme toimialan johtavan idätysmenestyksen. Valikoimamme CBD-tuotteet ovat markkinoiden puhtaimpia ja teemme yhteistyötä vain luomuviljeltyjä raaka-aineita ja kestäviä tuotantomenetelmiä käyttävien toimijoiden kanssa.

  • Innovaatio

Royal Queen Seedsillä kehitys ei koskaan pysähdy. Ammattilaisille suunnatun RQS Pro brändin alla toimien kehitämme korkealaatuisia siemeniä ammattilaismarkkinoille, jotka auttavat myös parantamaan jokaisen kasvattajan ulottuvilla olevien siementen laatua.

Niin lääke- kuin huvikannabiksenkin markkinajohtajina meillä on käytössämme työkalut kannabiksen jalostuksen tulevaisuuden muokkaamiseen. Innovaation ja luovuuden kautta kykenemme vaikuttamaan positiivisesti koko maailmanlaajuiseen kannabisyhteisöön.

Tavoitteemme on tuoda puhtaampia ja vakaampia genetiikkoja hyödyttämään yhtä lailla itse kasvia ja jalostustyötä kuin myös kannabiksen nauttijoita. Olemme yhtä innoissamme vihreän tulevaisuuden näkymien suhteen kuin meidän rakkaat asiakkaammekin.

Our Vision and Mission

  • Tiimimme

RQS-tiimimme on innostunut ja intohimoinen. Me olemme ylpeitä kasvattajia, jotka ovat iloisia voidessaan jakaa tietoamme ja rakkauttamme, eikä meidän hymymme koskaan hyydy asiakkaitamme auttaessamme ja opastaessamme.

  • Sosiaalinen media

Löydät meidät suosituilta sosiaalisen median alustoilta, joissa meillä on ilo toimia kannabisyhteisön osana. Sponsoroimme ja järjestämme usein kilpailuita suosituimmissa virtuaalisissa ryhmissä ja kannabisyhteisöissä.

Yhteys asiakkaisiimme ja tietotaitomme jakaminen heidän kanssaan on Royal Queen Seedsin toiminnan keskiössä. Viimeisintä tekniikkaa edustavat kommunikaatiovälineet auttavat meitä toimimaan vuorovaikutuksessa kasvattajiemme kanssa ja rakentamaan luottamusta brändiämme ja asiantuntijoitamme kohtaan.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Kestävä kehitys

Kannabiksen kasvatuksen edelläkävijöinä meillä on suuri velvollisuus mitä ympäristöön tulee, ja tästä syystä suosimme ja tuemme luomuviljelyä ja kestäviä kasvatusmenetelmiä.

Video id: 733881361
  • Kannabis keskiössä

Kannabiksen historiaa, erityisesti mitä viljelyyn ja käyttöön tulee, voisi kuvailla myrskyisäksi ja jännittäväksi. Valtavirran karttelema aihe piilotti käyttäjät ja kasvattajat aiemmin ”alakulttuuriin”, mutta nuo päivät alkavat olla ohi kannabiksen kasvattaessa huimasti suosiotaan modernissa yhteiskunnassa tullen samalla sosiaalisesti hyväksytymmäksi.

Kannabisharrastajat- ja intoilijat eivät ole enää kapinallisia, vaan ryhmä koostuu kaikenlaisista ihmisistä moninaisin taustoin. Me Royal Queen Seedsillä pyrimme tekemään oman osamme ”kasvetaan ja kasvatetaan yhdessä” filosofiamme puitteissa. Kaiken keskiössä on rakkaus kannabiskasvia kohtaan ja tämän rakkauden jakaminen ja levittäminen.

  • RQS-kaupat

Nettikauppojen lisäksi Royal Queen Seeds edustaa myös fyysisesti Euroopan kannabisturismin eurooppalaisissa huippukohteissa kolmella kaupalla.

Ensimmäinen RQS brändätty kivijalkakauppa avattiin Amsterdamin ytimeen Damstraatille. Tämän kaupan tarjonta rakentuu huippuluokan genetiikkatarjontamme ympärille. Amsterdamista löytyy myös toinen RQS-kauppa. Uusin kauppamme sijaitsee puolestaan Espanjan Barcelonassa. Tämä liiketila on somistettu kannabismuseoksi, joten voit ihailla upeita eksoottisia bongeja ja muita lasisia taidonnäytteitä samalla kun keräät talteen kiinnostavat siemenet seuraavaa satoasi varten.

Tule pistäytymään ja moikkaamaan mukavaa henkilökuntaamme. Samalla reissulla poimit mukaan siemenet seuraavaa satoasi varten tai täydennystä vaatekaappisi.

RQS-aikajana

RQS Storyline

RQS-tiimin jäsenten intohimo ja kiinnostus kannabikseen juontaa juurensa kauas ennen vuonna 2007 tapahtunutta siemenpankkimme perustamista. Kehittämiämme lajikkeita kohtaan osoitettu valtava kiinnostus sai meidät avaamaan ensimmäisen kauppamme Amsterdamin Damstraatille vuonna 2010.

Royal Queen Seedsin nettikauppa- ja sivusto näki päivänvalon vuonna 2011, ja kehitys jatkui kolmannen, Espanjan Barcelonan Carrer de Pelaille vuonna 2016 avatun kauppamme myötä.

Tänä päivänä RQS operoi 17 Euroopan maassa. Tarjoamme asiakkaillemme yli 90 korkealaatuista genetiikkaa kattavan valikoiman, mutta myös kasvatustarvikkeita, kasvatusvinkkejä ja paljon muuta.

Kysymyksiä & vastauksia: Tietoa meistä

📍 Mistä löydät RQS-kauppoja?
Meillä on tällä hetkellä 3 fyysistä liiketilaa, joista kaksi sijaitsee Amsterdamissa (Damstraat ja Haarlemmerstraat) ja kolmas Barcelonassa (Carrer de Tallers).
🏠 Missä RQS pääkonttori sijaitsee?
Royal Queen Seeds operoi netissä ja kolmessa fyysisessä liiketilassa Hollannissa ja Espanjassa. Yrityksemme pääkonttori on Barcelonassa Espanjassa. Neljäs kauppa on suunnitteilla.
🌱 Voinko ostaa siemenet Royal Queen Seedsiltä?
Toimitamme siemeniämme ympäri Eurooppaa ja Chileen. Kannabiksen siementen ostaminen ja hallussapito on valtaosin laillista. Toimitamme lähetyksiä postitse, UPS standarditoimituksina ja toimituksina UPS noutopisteisiin. Tarjoamme maksua vastaan diskreetin toimitusmuodon, jossa siemenet piilotetaan DVD-levyn kansien sisään.
📥 Miten ottaa yhteyttä Royal Queen Seedsiin?
Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, voit aina lähettää meille viestiä asiakaspalvelumme yhteydenottosivun kautta.

Tavoitat meidät myös niin halutessasi puhelimitse tai sähköpostilla. Ystävällinen Royal Queen Seeds -tiimimme on valmiina auttamaan sinua!

Sähköposti: [email protected]
Puh. +34 93 737 98 46 (arkena kello 9:00 - 17:00)
ALV-tunnus: ESB-65812810
Y-tunnus: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Royal Queen Seedsin tiimi

Royal Queen Seeds Spain

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias