Tietoa meistä

Video id: 925826649

Visiomme ja missiomme

Kannabis on mahtava kasvi, jota on tuomittu vuosia. Me uskomme sen voimaan positiivisen muutoksen alullepanijana.

Yksinkertainen kasvattaminen tuo meidät lähelle luontoa ja luomista. Se rauhoittaa mielemme ja auttaa meitä irtautumaan hetkeksi arkisista huolista ja murheista.

Olemme matkalla, jonka tarkoitus on voimaannuttaa kannabiksen kasvattajia joka puolella maailmaa. Jakamalla olennaista tietoa pyrimme laajentamaan kannabiksen käyttäjien ja harrastajien yhteisöämme samalla, kun pysymme uskollisina vastuullisuuden ja kestävyyden ydinarvoillemme.

Olemme Royal Queen Seeds

Me RQS:llä kehitämme ajattomia klassikoita ja viimeisimmän huippuluokan genetiikkoja, huolella valikoiden parhaimmin tuottavat siemenet kaiken tyyppisille kasvattajille.

Kaikki siemenet on huolella valikoitu luonnonmukaisista kasveista. Ne käyvät läpi ankaran testauksen täyttääkseen korkeimmat itämisvauhtia koskevat standardit. Saamasi tuotteet eivät ole pelkkiä siemeniä; ne ovat portti ainutkertaiselle kasvatusmatkallesi.

Uusi identiteetti, sama asenne

Siirtymäkauden aikana saatat nähdä ajattoman RQS-logomme yhdessä uuden, päivitetyn version kanssa. Ne ovat täällä hetken yhtä aikaa, mutta älä huoli!

Ymmärrämme kyllä, että muutos (ja erityisesti näin iso sellainen) voi saada aikaan epävarmuutta – kyseessä on liikahdus pois tutusta ja turvallisesta. Saatat miettiä, miksi muutumme? Onko kyseessä yhä sama siemenpankki? Onko siemenvalikoima yhä sama kuin ennen?

Vastaus näihin kaikkiin kysymyksiin on ehdoton "kyllä"!

Nauti tästä muodonmuutoksesta kanssamme ja ole mukana seuraamassa kehityksemme kauneutta.

RQS about us

Juuriemme jäljillä

  • 2007: Ennen siemenpankin perustamista oli RQS:llä hallussaan kattavasti tietoa kannabiksen jalostamisesta sekä intohimoa asian tekemiseen. Tuolloin jalostajia ei ollut yhtä paljon kuin nykyisin.
  • 2010: Johtuen kasvaneesta kiinnostuksesta siemeniämme kohtaan avasimme ensimmäisen myymälämme Damstraatilla Amsterdamissa, Alankomaissa.
  • 2011: Avasimme Royal Queen Seeds -verkkosivut tarjoten asiakkaille laadukkaita feminisoituja siemeniä sekä läpinäkyvää ja avuliasta asiakaspalvelua. Tavoitteemme oli täyttää kannabiksen kotikasvattajien odotukset joka puolella Eurooppaa.
  • 2016: Edustuksemme levisi muuallekin Eurooppaan ensimmäisten asiakkaidemme vieraillessa myymälässämme, jonka avasimme Carrer dels Tallersille Barcelonassa, Espanjassa.
  • 2022: RQS suuntasi katseensa itään avaamalla uusimman myymälänsä Bangkokiin, Thaimaahan. Tämä on nelikerroksinen rakennus, josta löytyy parhaat tuotteemme, oleskelutila ja jopa eläviä kasveja!
  • 2023: Emme ainoastaan alkaneet jälleenmyydä Yhdysvalloissa, vaan esittelimme markkinoille myös ensimmäiset todelliset F1-hybridikannabiksen siemenet!
  • 2024: Vuosi lähti hyvin käyntiin! Otimme käyttöön uuden brändi-ilmeen ja logon sekä yhdistimme voimamme vaikutusvaltaisten, kanssamme saman vision jakavien kumppaneiden kanssa.
Timeline Royal Queen Seeds

Tiimimme

Meillä RQS:llä koostuu tiimimme monimuotoisesta joukosta intohimoisia yksilöitä, ja samaa voi tietysti sanoa jokaisesta kohtaamastamme kasvattajasta. Olemme ylpeitä jäseniä eloisassa kasvattajien yhteisössämme, ja jaamme mielellämme intohimomme kannabikseen. Olemme sitoutuneet inspiroimaan kasvua, ja tarjoamme aina avokätisesti apuamme ja tietoa kaikille heille, jotka ovat kiinnostuneet yhteisöömme liittymisestä.

RQS ja muut: kannabisyhteisö

Vuorovaikuta kanssamme suosituilla sosiaalisen media alustoilla! Rakastamme olla aktiivisia yhteisömme jäseniä ja edistämme mielellään tiedon ja kokemusten jakamista. Vuorovaikutus yhteisömme kanssa on toimintamme ytimessä – siihen kuuluu niin kysymyksiin vastaaminen ja kokemusten jakaminen kuin keskusteluista nauttiminenkin. Liity seuraamme tälle matkalle. Stay cultivated.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds Youtube

Innovaation välttämättömyys

Olemme hyvin ylpeitä uraauurtavasta työstämme sekä F1-hybridikannabissiementen tuomisesta maailman ulottuville. Nyt kotikasvattajienkin saatavilla olevat siemenet kasvavat yhdenmukaisempina ja tarjoavat vertaansa vailla olevia satoja sekä joukosta erottuvia voimakkuuksia. Mutta kun tilaa on jatkuvasti kasvaa, miksi lopettaisimme tähän?

Sananen kestävästä kehityksestä

Luontoihmisinä uskomme positiivisen vaikutuksen tekemiseen edistämällä luonnonmukaisia ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavia menetelmiä. Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin vaihtaen ilmaislahjamme asteittain muovisista kierrätettäviin sekä jakaen aktiivisesti luonnonmukaisiin kasvatusmenetelmiin liittyvää sisältöä.

Vihreämmän tulevaisuuden rakennus on tie, jota olemme valmis kulkemaan etsien uusia mahdollisuuksia kehitykselle matkamme varrella.

RQS:n palkintokaappi

Muutamia saavutuksiamme vuosien varrelta.

Royal Queen Seeds Trophy Room

Mistä löytää meidät

Verkkokauppamme lisäksi löydät meidät myös fyysisinä myymälöinä kahden Euroopan kannabiskohteen sydämestä.

RQS:n ensimmäisessä kivijalkamyymälässä Damstraatilla, Amsterdamin keskustassa, tarjoamme kattavan valikoiman vaikuttavia genetiikkoja. Kauppamme Barcelonassa on stailattu kannabismuseotyyliin, joten voit ihastella eksoottisia bongeja ja kauniita lasisia dab rigejä shoppaillessasi suosittuja ja klassisia genetiikkoja.

Tule tapaamaan ystävällistä henkilökuntaamme ja hanki täytettä siemen- ja tarvikevarastoihisi!

Kaikki lähtee kannabiksesta

Kannabiksen historia, erityisesti liittyen sen käyttämiseen ja kasvattamiseen, on ollut varsin myrskyisä ja jännittävä. Kannabista on aikoinaan kasvatettu ja nautittu "alakulttuurin" osana, mutta nyt siitä on tulossa yhä laajemmin hyväksytty tuote sen kokiessa suorastaan valtavaa suosio-buumia nyky-yhteiskunnassamme.

Kannabiksen harrastajat ovat nykyisin aivan tavallisia ihmisiä, jotka vain rakastavat kasvattaa ja oppia aiheesta. Oletko sinä osa yhteisöämme?

Kysymyksiä & vastauksia: Tietoa meistä

📍 Mistä löydät RQS-kauppoja?
Meillä on tällä hetkellä 3 fyysistä liiketilaa, joista kaksi sijaitsee Amsterdamissa (Damstraat ja Haarlemmerstraat) ja kolmas Barcelonassa (Carrer de Tallers).
🏠 Missä RQS pääkonttori sijaitsee?
Royal Queen Seeds operoi netissä ja kolmessa fyysisessä liiketilassa Hollannissa ja Espanjassa. Yrityksemme pääkonttori on Barcelonassa Espanjassa. Neljäs kauppa on suunnitteilla.
🌱 Voinko ostaa siemenet Royal Queen Seedsiltä?
Toimitamme siemeniämme ympäri Eurooppaa ja Chileen. Kannabiksen siementen ostaminen ja hallussapito on valtaosin laillista. Toimitamme lähetyksiä postitse, UPS standarditoimituksina ja toimituksina UPS noutopisteisiin. Tarjoamme maksua vastaan diskreetin toimitusmuodon, jossa siemenet piilotetaan DVD-levyn kansien sisään.
📥 Miten ottaa yhteyttä Royal Queen Seedsiin?
Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, voit aina lähettää meille viestiä asiakaspalvelumme yhteydenottosivun kautta.

Tavoitat meidät myös niin halutessasi puhelimitse tai sähköpostilla. Ystävällinen Royal Queen Seeds -tiimimme on valmiina auttamaan sinua!

Sähköposti: [email protected]
Puh. +34 93 737 98 46 (arkena kello 9:00 - 17:00)
ALV-tunnus: ESB-65812810
Y-tunnus: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Grow Higher!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias