Royal Queen Seeds Rebranding

Video id: 910331219

Tervetuloa Royal Queen Seedsille. Kyllä, saavuit oikeaan paikkaan. Olemme vähän muuttuneet, mutta usko meitä kun sanomme, että ehdottomasti parempaan suuntaan!

“Jos jokin toimii, miksi muuttaa sitä?” 

– Tykkään goottilaisesta typografiasta, se muistuttaa pohjoisesta peräisin olevasta hahmosta, brändistä, joka on ikivanha ja ollut aina läsnä. Syvän musta ja leijona. Sen jointin polttaminen on niin nerokas yksityiskohta. Loppuun asti mietitty.

Royal Queen Seeds Rebranding

– Miksi muutos?, saatat ehkä miettiä. Tykkään kultaisista sävyistä ja leijonasta. Se saa aikaan turvallisuuden, samaistuttavuuden ja toverillisuuden fiiliksiä. Näen, kuinka se erottuu varmasti muista siemenpankeista. Sana "Queen" muistuttaa minua jostain... En osaa tarkalleen sanoa, miksi rakastan tuota typografiaa.

Royal Queen Seeds Rebranding

Ajattelimme tarvitsevamme hieman päivitystä. Prosessi oli uskomaton – ja antoi meille myös näkökulmaa, jonka avulla huomasimme, kuinka pitkälle olemme jo tulleet. Kuljemme onneksi kaikki yhdessä tätä matkaa.

Ymmärrämme, että muutos tuntuu aluksi vaikealta. Muutos on pelottava asia, ja saattaa saada jotkut ajattelemaan, ovatko yrityksen työntekijätkään samoja laisinkaan. Toiset ehkä miettivät, tarjoammeko vielä samoja siemeniä tai pohtivat kenties sitä, voiko meihin yhä luottaa.

Vastaus näihin kaikkiin kysymyksiin on vahva KYLLÄ!

Yksinkertaisesti kyse on siitä, että olemme viimeisten muutamien vuosien aikana edenneet. Ja nopeasti. Kaikkien meidän elämissä tulee vaiheita, jolloin hommat tuntuvat etenevän nopeutuneesti. Vaiheita, joiden aikana kohtaamme jännittäviä mahdollisuuksia – ja ne on otettava avosylin vastaan. Saavutuksistamme esimerkkinä voimme nostaa sen, että saavuimme Yhdysvaltoihin ja julkistimme ensimmäiset F1-hybridikannabiksen siemenet maailmalle. Jatkamme yhä uusien yhteistöiden etsimistä ja rikomme rajoja kehittääksemme viimeisimpiä ja trendikkäimpiä genetiikkoja. Muistatko Tropical Miragen, lajikkeen, joka boostaa luovuutta?

Siinäkin oli kyse luovuudesta, aivan kuten uudistumisessammekin – sekä tietysti mahdollisuuksista. Esittelemme sinulle meidät: uuden Royal Queen Seedsin. Mukava tavata.

Royal Queen Seeds Rebranding

Leijona

Leijonamme alkoi jo ikääntyä – rakastimme sitä tietenkin. Leijona on yhä osa DNA:tamme. Se on symbolina alankomaalainen, rohkea, voimakas ja dynaaminen. Se on kuninkaallinen, koskematon ja asia, josta ei neuvotella.

Mutta leijona on myös logoissa valtavan suosittu aihe.

Digitaalisessa maailmassa, joka kätkee sisälleen satoja tuhansia brändejä – joista monet on tunnettu maailmanlaajuisesti – löytyy jo tuhansia leijonia. Tee vaikka itse pikainen Google-haku. Vaikka meidän leijonamme oli täysin ainutlaatuinen, tuntui meistä silti aina siltä, että se ei aivan sopinut joukkoomme. Ehkäpä se oli liian hurja? Niinpä päätimmekin, että olisi aika tehdä sillekin pieni muodonmuutos.

Mutta kuinka?

Päätimme antaa sille enemmän painoarvoa. Leijonan vartalon sijaan me keskityimme sen päähän, jotta sen ilme näkyisi paremmin.

Uusi leijonamme on vahva. Se on myös kärsivällinen ja viisas. Se on rohkea, mutta silti hyväntahtoinen ja samaistuttava. Tärkeintä siinä on se, että se on helposti tunnistettavissa – ja ennen kaikkea täysin ainutkertainen.

Uuden leijonamme luominen ei ollut helppo tehtävä. Meidän oli kuviteltava se aivan alusta alkaen. Monet vaihtoehdoistamme olivat kauniita, mutta kenties hieman liian rajuja, arkipäiväisiä, vakavia tai etäisiä. Halusimme keskittyä sen ilmeeseen. Teimme siitä kärsivällisemmän, rauhallisemman ja varttuneemman. Se on yhä rohkea ja nopea, mutta kypsempi ja kunnioittavampi. Täydellinen kumppani kasvattajille, jotka onnistuvat näiden ominaisuuksien avulla. 

Royal Queen Seeds Rebranding

Fontti

Halusimme ehdottomasti uudistaa logomme fonttia. Muistatko, miksi tykkäsit "Queen"-sanasta niin paljon? Se saattaa kuulostaa tutulta syystäkin. Ensinnäkin nimessämme korostettiin sanaa "Queen" ilman mitään ilmeistä syytä. Sanat “Royal” ja “Seeds” ovat nekin aivan yhtä tärkeitä. Kukaan ei tunne meitä "Queenina". Logosta puuttui tasapaino.

Lisäksi käyttämämme logon fontti – vaikkakin kaunis ja elegantti – välitti asiantuntemusta, mutta jokseenkin etäisellä tavalla. Se ei ollut maanläheinen tai orgaaninen, vaan tuntui kaukaiselta.

Valitessamme uutta fonttia logollemme halusimme korostaa tuotteemme orgaanista luonnetta, ympäristöämme ja arkipäiviämme. Halusimme tähdellisen fontin, joka on leikkisä ja samaistuttava sekä paksumpi ja näkyvämpi. Halusimme sen mahdollistavan uusia tapoja olla yhteydessä.

Tätä fonttia tulemme myös käyttämään sivustollamme ja viestinnässämme. Se auttaa meitä tuomaan esiin sen, mikä on tärkeää, ja tekee sen orgaanisella, toiminnallisella ja modernilla tavalla.

Royal Queen Seeds Rebranding

RQS – takaisin lähteelle

Monet teistä tuntevat meidät myös nimellä RQS, eikä ihme. Royal Queen Seeds on pitkä nimi kirjoittaa (saati sanoa). Pelkkä “Royal” ei kerro tarpeeksi. Sitä paitsi, nimen tärkein osa “Seeds” jää tällöin sanomatta.

Joten kuten aiemminkin, paneuduimme RQS:n designiin löytääksemme version, joka tiivistäisi nimemme ja mahdollistaisi sen käytön lyhemmissä viesteissä.

Prosessimme aikana huomasimme jotain erityistä. Q-kirjaimen sisällä oleva tila sekä sen häntä... näyttivät tutuilta. Sisusta on kirjaimen sisin, koko nimen sisin ja myös koko olemassaolomme sisin. Q-kirjaimessa on näet siemen. Täydellistä, vai mitä? Huomasitko sinä tätä? Vastaa rehellisesti!

Royal Queen Seeds Rebranding

Värit

Ah, värit. Vaikka ne olivat hyvin tunnistettavat, myös melko vaikeat työstää. Ne saattoivat ehkä kerätä paljon huomiota, mutta saattoivat saada silmät väsymään pidemmän tuijottelun seurauksena. Ja näiden muotoseikkojen lisäksi ne välittivät (huusivat) viestiä, joka ei enää oikeastaan edustanut meitä.

Värit ovat hyvin tärkeä asia. Mieti vaikka vaatteidesi, kotisi seiniesi tai autosi väriä – tai lempielokuvasi sävymaailmaa.

Jokaisella värillä on jotain sanottavaa – sen kylläisyys, sävy ja näiden yhdistelmä kommunikoivat viestin.

Ajattelimmekin, että logon ja fontin lisäksi värit olisivat asia, jossa haluaisimme parantaa. Kuten ehkä huomasit, olemmekin hioneet niitä. Teimme muutoksen perinteisempiin väreihin, lähemmäs orgaanisia sävyjä. Ne saavat aikaan rauhoittavan ja tyynnyttävän vaikutelman, sekä ennen kaikkea ne sopivat upeasti yhteen!

Uusi maailma täynnä mahdollisuuksia avautui juuri silmiemme edessä. Mietimme jo kaikkia niitä tapoja, joilla voimme käyttää niitä: pakkauksissamme, verkkosivustollamme, somekanavissamme ja brändituotteissamme!

Emme malta odottaa pääsevämme luomaan uusia vaatemallistoja ja jakamaan niitä kanssasi – puhumattakaan kaikista varusteista, joita tulemme valmistamaan tulevina kuukausina!

Royal Queen Seeds Rebranding

Viesti

Aina alusta asti on tavoitteemme ollut oppia ja jakaa kokemuksiamme yhteisömme kanssa. Minkä tahansa kasvin kasvattaminen siemenestä asti ei ole helppoa (joskin oikeanlaisen tiedon ja opastuksen avulla se voi siltä tuntua).

Pidimme menomme positiivisena ja rohkeana ja pyrimme "Jatkamaan kasvatusta" – "Keep on Growing". Kasvattamisen jatkaminen johtaa syvempään tuntemukseen itse prosessista, ja muuttaa pikku hiljaa alan noobit asiantuntijoiksi. Pohjimmiltaan tämä yksinkertainen muistutus, "Keep on Growing", johtaa luonnostaan henkilökohtaiseen kehitykseen.

Muutama vuosi sitten esittelimme "Kasvatamme, yhdessä" ("Growing, Together") vaihtoehtoiseksi motoksemme. Se oli seuraava tunnetason askel suhteessamme. Koimme oppivamme kukoistavalta yhteisöltämme, aivan kuin tekin opitte meiltä.

Nykypäivänä, kun kannabismaailma ympärillämme muuttuu niin kovaa vauhtia ja kaikki tuntuu hyvin jännittävältä, tunnemme tarpeen kehittyä. Muuntautuessamme uudeksi visioksemme saamme mahdollisuuden viedä asioita eteenpäin, tehden sen aktiivisesti ja yhdessä. Olemme rohkeampia ja tavoittelemme korkeammalle. Näetkö, mihin pyrimme? Oletko mukana?

Royal Queen Seeds Rebranding

Sananen pakkauksista

Kuten osaat varmasti kuvitella, on muutos vakiintuneesta brändistä uuteen ulkoasuun prosessi, joka vaatii aikaa. Saatat vielä törmätä vanhaan logoomme siellä täällä, mutta voit olla huoleti. Taataksemme tämän muutoksen ekologisen kestävyyden – joka on muuten yksi ydinarvoistamme – jatkamme nykyisten pakkaustemme käyttöä niiden loppumiseen saakka, ennen kuin siirrymme pelkästään uuteen ulkoasuun.

Vanha pakkaus ei tarkoita sitä, että sen sisältämät siemenet olisivat vanhoja! Se johtuu strategisesta päätöksestämme tehdä suurempia tilauksia pakkauksistamme. Olemme sitoutuneet minimoimaan tuottamamme jätteiden määrän ja olemaan ympäristötietoisia. Täysin kelvollisten pakkausten hävittäminen sotii näitä periaatteita vastaan.

Aina alkupisteestämme nykypäivään, "Me" olemme ensimmäisellä sijalla

Tämä yhdessä kulkemamme matka on ollut mitä jännittävin. Mutta tehtävää riittää vielä paljon. Meidän täytyy yhä kehittää yhteiskuntaamme ja voimaannuttaa joka kasvattajaa olemaan tietoisempi, kestävämpi ja omavaraisempi. Tarvitsemme intohimoisia ja päteviä yksilöitä auttamaan meitä levittämään tätä viestiä – jotta voisimme kaikki kasvaa korkeammiksi, kuin koskaan uskoimme olevan mahdollista.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias