Gorilla-kannabislajikkeet

Lämpimästi tervetuloa Gorilla-kannabislajikkeiden maailmaan. Viime vuosikymmenen aikana Yhdysvalloista maailmaa valloittanut Gorilla on tullut tunnetuksi voimakkaista pilvistään ja vaikuttavista sadoistaan. Tämän ansiosta se on saanut kunnian toimia perustana lukuisille alla oleville risteytyksille ja jälkeläislajikkeille.

6  Tuotteet
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Gorilla-lajikkeet juontavat juurensa Gorilla Glue nimellä kulkevaan voimanpesään, jonka kasvattaja Joesy Whales loi Kaliforniassa 2010-luvun alussa. Siitä lähtien jalostajat ympäri maailmaa ovat käyttäneet tätä hirviötä geneettisenä perustana luodessaan lukuisia vahvoja ja maukkaita lajikkeita.

Miten loimme Gorilla-lajikkeemme

Gorilloissamme on alkuperäisen lajikkeen parhaat ominaisuudet, ja vielä paljon enemmän! Loimme valikoimamme käyttäen eliittiä olevia emoja, kuten Gorilla Glue #4, Chocolate Diesel, Chem's Sis, Sour Dubb, Cookies ja Gelato 33.

Gorilla-lajikkeiden kasvatuksen hyödyt

Yhdessä nämä emot antoivat jälkikasvulleen perinnöksi makeat ja sokeriset terpeenit, valtavat THC-pitoisuudet ja tuottoisat geenit, jotka takaavat massiivisen sadon jokaisella kasvatuskerralla. Nämä kasvit ovat suhteellisen kompakteja, mutta pystyvät tuottamaan suuria ja hartsipitoisia budeja ahtaammissakin tiloissa.