• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Mother Gorillassa kättä lyövät maailmankuulun Gorilla Glue 4:n vahvuus ja Reina Madren hurmaava terpeeniprofiili.
(72) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 9.50
Osta ja voita 10 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (55)
 • Asiakkaiden kuvat (5)

Mother Gorilla: Sativa Joka Jättää Sinut Innoittunneksi

Mother Gorilla on RQS-lajike Royal Madren uudestisyntynyt versio. Alkuperäinen lajike oli risteytys Jack the Ripperin ja Reina Madren (kuningataräiti) välillä. Royal Madre oli kovapotkuinen sativa-lajike pääosin pääkoppaan tärähtävällä pilvellä. Päätimme kuitenkin päivittää lajikkeen uudelle tasolle. Ajatuksena oli nostaa lajikkeen vahvuus uusiin korkeuksiin, joten Gorillan geenien lisääminen keitokseen tuntui itsestään selvältä ratkaisulta. Kasvattajamestarimme hyväksyivät haasteen ja ryhtyivät työhön tarkoituksenaan etsiä Reina Madren syvin olemus ja antaa sille gorillan voimat risteyttämällä se Gorilla Gluen (GG #4) kanssa.

Reina Madren genetiikka antoi erinomaisen pohjan tälle risteytystyölle. Lajikkeen vaikuttava THC määrä ja innostava sativapilvi antoivat mainiot työkalut kiinnostavan lopputuloksen luomiseen. Reina Madre omaa mielenkiintoisen terpeeniprofiilin makeine, happamine ja mausteisine sävyineen. Royal Gorilla peri useita näistä ominaisuuksista.

Reina Madre toi siis keitokseen maun, mutta lajikkeen äärimmäisen vahva potku on perua Gorilla Gluen puolelta. Tämä lajike tunnetaan laajalti tajunnan räjäyttävästä pilvestään. Enemmän sativan suuntaan taittuva pilvi nojaa massiiviseen, jopa 30 % nousevaan THC-pitoisuuteen. Gorilla Gluen aromipuoli on myös fantastinen sisältäen mäntyä ja suklaata, joiden lisäksi maussa on aistittavissa miellyttäviä häivähdyksiä dieselistä. Näiden vaikuttavien ominaisuuksien myötävaikutuksella Gorilla Glue onnistui nousemaan korkeimmalle korokkeelle niin High Times Cannabis Cupissa kuin High Times World Cupissakin.

Näiden kahden vanhemman varaan rakentui siis uusi mieletön hybridimme. Mother Gorilla yhdistää räävittömän THC-annoksen, upean maun ja sähäkän kukkimisajan. Lajike on reilusti sativa-voittoinen ja tuottaa palkitsevan sadon.

MOTHER GORILLAN VAIKUTUS, MAKU JA AROMI

Mother Gorillan pilvi on sativalle tyypilliseen tapaan stimuloivaa sorttia. Se ei kuitenkaan aiheuta epätoivottavia viboja tai vainoharhoja, vaan on tyypillisesti erittäin tasapainoinen yhdistelmä energisyyttä ja sopivaa vireystilaa. Pilvi pistää mielen sukkelasti liikkeelle ja neuronit viestejä välittämään, mutta nämä vaikutukset eivät ole liian intensiivisiä. Pössyttelijät arvostavat pienten annosten motivaatiota ja luovuutta edistävää pilveä, jota voi käyttää vaikkapa taidetta tai urheilusuorituksia edistämään. Niin halutessaan käyttäjä voi kuitenkin sukeltaa syvemmälle ja nauttia suurempien annosten läpitunkevan euforisista vaikutuksista.

Lajike istuu mainiosti pienempiin illanistujaisiin ja juhliin, sillä se heittää käyttäjänsä helposti sosiaaliselle tuulelle. Mother Gorilla on kuitenkin ihan yhtä validi vaihtoehto kotikäyttöön ja yksin poltettavaksi, sillä se on oiva työkalu herättämään inspiraatiota tai avustamaan itsetutkiskelussa.

Mother Gorillan budien THC-pitoisuus on tyypillisesti luokkaa 23–25 % – eli enemmän kuin tarpeeksi myös vaativille lääkekäyttäjille. Lajikkeesta voi tästä näkökulmasta olla apua esimerkiksi kivunlievityksessä tai ruokahalun parantamisessa. Mother Gorillan budit sisältävät suuria pitoisuuksia karyofylleeni terpeeniä, jota löytyy myös useista ruoka-aineista. Karyofylleeniä terpeeniprofiilissa tukevat limoneeni ja myrseeni, joilla on havaittu olevan mielialaa parantavia ja rentouttavia vaikutuksia. Maun puolesta lajikkeen terpeeniprofiilia voisi kuvailla yhdistelmäksi rikkaan suklaista ja multaista makua, jota tahdittavat makeat ja mausteiset vivahteet.

MOTHER GORILLAN KASVATTAMINEN

Mother Gorilla on helppo valoriippuvainen lajike. Lajikkeen keskipituus asettuu luokkaan 140–180 cm ja on pääosin sativaan painottavaksi hybridiksi nopeasti korjuukunnossa. Sisäkasvattajat voivat odottaa jopa 500 g/m² vain 8–9 viikon kukituksella. Ulkona kasvaneet yksilöt tuottavat parhaassa tapauksessa 650 grammaa per kasvi kypsyen lokakuun alkupuolella.

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre) data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 23%
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
Vaikutus: Rento ja euforinen
Ilmasto: Warm
Maku: Chocolate, Makea, Maanläheinen

  Arvostelija J. R. Päivämäärä 19/Oct/2020 :

  Titteli : Muy bien
  Kommentti : Ya conocía a royal madre, no la compré con ese nombre,pero lleva tiempo con vosotros y es muy buena variedad, me ha gustado muchísimo, esta variedad si se parecían y sabían y olían iguales entre sí.

  Arvostelija L. K. Päivämäärä 16/Oct/2020 :

  Titteli : Big Plant
  Kommentti : Fast delivery +gifts 👍

  Arvostelija D. P. Päivämäärä 29/Sep/2020 :

  Titteli : CannaPa
  Kommentti : Good stuff

  Arvostelija M. B. Päivämäärä 28/Sep/2020 :

  Titteli : Good
  Kommentti : Good

  Arvostelija B. M. Päivämäärä 28/Sep/2020 :

  Titteli : Nice one
  Kommentti : Nice one

  Arvostelija M. B. Päivämäärä 07/Sep/2020 :

  Titteli : Delivers as described
  Kommentti : My first purchase - arrived in good time. Seeds take time to germinate so patience required.

  Arvostelija P. D. Päivämäärä 21/Aug/2020 :

  Titteli : Schnell und Unkompliziert
  Kommentti : Die samen habe ich als geschenk bestellt. Soweit mir gesagt wurde , sind alle samen gekeimt. Der versannt war schnell, Unkompliziert und Diskret. Ich kann RQS und Mother Gorilla also nur empfehlen . Top und danke das ich jemanden mit eurer Hilfe eine Freude machen konnte .

  Arvostelija E. M. Päivämäärä 06/Aug/2020 :

  Titteli : 5/5
  Kommentti : Graines reçues rapidement et toutes (5) ont rapidement germé. Une tendance à "tiger" typique des sativa qui demande toujours quelques précautions. Bref, tout est parfait pour ces graines ! Merci Royal Queen Seeds 😊

  Arvostelija V. D. Päivämäärä 20/Jul/2020 :

  Titteli : Top
  Kommentti : Schnelle Lieferung und 10/10 Samen sind gekeimt, alles top :)

  Arvostelija T. S. Päivämäärä 16/Jul/2020 :

  Titteli : Sehr zufrieden
  Kommentti : Es ist eine gute Pflanze sehr stark wegen dem hohen thc bin sehr zufrieden

  Arvostelija M. S. Päivämäärä 06/Jul/2020 :

  Titteli : fast delivery
  Kommentti : nice plants

  Arvostelija G. N. Päivämäärä 29/Jun/2020 :

  Titteli : Fast delivery
  Kommentti : Fast delivery and 100% germination

  Arvostelija D. O. Päivämäärä 22/Jun/2020 :

  Titteli : Massive plant
  Kommentti : Very nicee 😍😍

  Arvostelija M. N. Päivämäärä 09/Jun/2020 :

  Titteli : THX
  Kommentti : NICE ,NICE,SO NICE

  Arvostelija P. L. Päivämäärä 05/Jun/2020 :

  Titteli : Parfait
  Kommentti : Parfait comme d'habitude. Je recommande


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.