• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Mother Gorilla yhdistää Gorilla Glue # 4:n maailmankuulun vahvuuden ja Reina Madren terpeenirikkaan viehätysvoiman.
 4.5/5 (51) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Mother Gorilla: Sativa Joka Jättää Sinut Innoittunneksi

Mother Gorilla on Royal Madren uusi ja parannettu versio. Alkuperäinen kanta on Jack the Ripperin ja Reina Madren (Kuningataräiti) risteytys. Tulos on voimakkaasti iskevä sativa-lajike, joka tarjoaa aivoihin iskevän vaikutuksen, mutta näimme parantamisen varaa. Halusimme nostaa lajikkeen potentiaalin uusiin korkeuksiin. Oli vain järkevää kutsua Gorilla-geenejä juhliin. Asiantuntijakasvattajamme ryhtyivät kunnianhimoiseen haasteeseen valjastaa Reina Madre ja risteyttää se Gorilla Gluella (GG #4).

Reina Madre toimi erinomaisena geneettisenä perustana risteytykselle. Sen vaikuttava THC-taso ja innostava sativapilvi antoivat meille paljon työstettävää. Lisäksi se sisältää monimutkaisen terpeeniprofiilin, jossa on makeita, happamia ja mausteisia sävyjä. Mother Gorilla peri monia näistä ominaisuuksista.

Reina Madre toi maun, mutta Gorilla Glue toi vertaansa vailla olevan väkevyyden. Tämä voimakas lajike tunnetaan laajalti sen tajunnan räjäyttävästä pilvestä. Sen pääasiallisesti sativa-vaikutusta ajaa jopa 30%:n THC-pitoisuus. Siinä on myös upeita mänty- ja suklaa-aromeja, sekä tyydyttäviä dieselmakuja. Nämä vaikuttavat piirteet mahdollistivat lajikkeen kerätä voittoja High Times Cannabis Cupissa ja High Times World Cupissa.

Yhdessä nämä kaksi emokantaa tuottivat loistavan hybridin. Mother Gorilla tarjoaa valtavan määrän THC:tä, upeita makuja ja lyhyen kukinnan. Tämä lajike on voimakkaasti sativa-dominantti ja tuottaa palkitsevan sadon.

MOTHER GORILLAN VAIKUTUS, MAKU JA AROMI

Mother Gorilla tarjoaa stimuloivan vaikutuksen, joka on tyypillinen sativa-dominanteille lajikkeille. Lajikkeen pilvi ei kuitenkaan aiheuta ei-toivottua hermostumista tai vainoharhaisuutta. Se on sen sijaan täydellinen määrä energiaa ja virittäytyneisyyttä. Se herättää mielen nopeasti ja laukaisee hermosolut, olematta kuitenkaan ylivoimainen. Käyttäjät saavat nauttia motivoivasta ja luovasta mielenlaadusta, joka pieninä annoksina voi olla hyvä taiteellisiin ja urheilullisiin toimiin. Jos kuitenkin poltat tarpeeksi näitä kukkia, vaikutuksesta tulee täysin euforinen.

Kanta on hieno pieniin kokoontumisiin ja juhliin, ja saa sinut sosiaaliseen tunnelmaan. Sen voi myös nauttia kotona hakiessasi inspiraatiota tai itsetutkiskelua.

Mother Gorillan kukissa on vaikuttava 23–25 %:n THC-pitoisuus — enemmän kuin tarpeeksi, jotta lääkinnällisille käyttäjille voidaan tarjota merkittäviä terapeuttisia vaikutuksia. Tämä lajike saattaa vähentää kipua ja lisätä ruokahalua. Kasvin kukinnot sisältävät myös erittäin paljon terpeenikaryofyleeniä, eräänlaista "ruokavalio kannabinoidia". Kanta sisältää myös paljon tunnelmaa parantavia ja rentouttavia terpeenejä limoneenia ja myrseeniä. Tämä terpeeniprofiili huipentuu rikkaaseen suklaan ja maan makuun, jota täydentää makeus ja mausteisuus.

MOTHER GORILLAN KASVATTAMINEN

Mother Gorilla on helppo valojaksoinen lajike kasvattaa. Se saavuttaa keskikokoisen, noin 140–180 cm:n pituuden, ja on satovalmis sativa-dominantin kannan kannalta hyvin kohtuullisen kukinta-ajan jälkeen. Sisätiloissa viljelevät voivat odottaa sadon olevan jopa 500 g/m² vain 8–9 viikon kuluttua. Ulkona kasvatetut kasvit tuottavat enimmillään 650 g/kasvi, ja ne ovat valmiita sadonkorjuuseen lokakuun alussa.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 25%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
 • Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
 • Korkeus ulkona: 140-180 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
 • Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
 • Vaikutus: Rento ja euforinen
 • Ilmasto: Warm
 • Maku: Chocolate, Makea, Maanläheinen

  By Y. M. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : 3 sur 3
  Comment : 3 Mother Gorilla commandées, bien reçu avec 3 Critical cadeau. Les 6 ont germées: 2 en 24h 3 en 36h, 1 en 72h (Critical). Pousse correctement, hauteur +/- 8cm après 10jours. Satisfait de mon achat

  By A. K. on 01/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Fast FREE Delivery and full of gifts!!! :D
  Comment : Yup.Exactly as the tittle say!

  By I. P. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : M gorila
  Comment : Супер рослина

  By M. C. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : 2/3
  Comment : Sólo germinaron 2 de las 3 semillas que planté. Una en el plazo estimado (3-5 días) y la otra al cabo de una semana y 2 días de su plantación. Después de casi 2 semanas desde la plantación aun tengo la esperanza de que la 3º salga y sigo dejando caer, de vez en cuando, algunas gotas del líquido "bacto" que guardé el día que las planté.

  By D. J. on 21/May/2020 :
  (5)

  Title : Io
  Comment : Vsekakor ste najboljši ponudnik. 🏆

  By L. P. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : my first time
  Comment : this bank seeds is high quality in the strain in the shipping I'm very happy with my order and my plants 3 seeds and all germinaid, so good

  By F. G. on 06/May/2020 :
  (5)

  Title : Impresionante calidad
  Comment : Me han salido 5/5

  By R. C. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : gorilla
  Comment : produit au top un grand merci

  By Y. T. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : seeds
  Comment : Satisfait de la commande, bonne germination

  By D. H. on 29/Apr/2020 :
  (1)

  Title : didn't germinate - pas de germination
  Comment : Aucune germination sur cette variété. Le support me dit de me rabattre sur les graines d'une autre variété qui m'ont été envoyé et n'envoi rien d'autre. No germination on this variety. The support tells me to fall back on the seeds of another variety sent to me and send nothing else.

  By M. M. on 27/Apr/2020 :
  (5)

  Title : royal marbre
  Comment : Satisfait du produit envoie rapide bien emballé content satisfait .

  By C. H. on 14/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Schnelle Lieferung
  Comment : Noch kann ich nichts zu sagen, bin gespannt auf den unterschied zu royal Gorilla!

  By C. D. on 11/Apr/2020 :
  (5)

  Title : 💥😜👍
  Comment : 😉🤙🏿🎉

  By F. V. on 18/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Taste really good
  Comment : I tried it outdoor in Belgium. I had so much shitty water. Worst in ten years. I had a a small harvest obviously. But the weed tasted REALLY good

  By N. S. on 08/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Nice Smell
  Comment : Gutes Wachstum. Klasse Geruch und Wirkung.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.