• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla
 • Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)
 • Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Reina Madre x Gorilla Glue #4

Mother Gorillassa kättä lyövät maailmankuulun Gorilla Glue 4:n vahvuus ja Reina Madren hurmaava terpeeniprofiili.
(143)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (116)
 • Asiakkaiden kuvat (3)

Mother Gorillan vanhemmat ovat legendaariset Gorilla Glue 4 ja Reina Madre

Mother Gorilla on RQS-lajike Royal Madren uudestisyntynyt versio. Alkuperäinen lajike oli risteytys Jack the Ripperin ja Reina Madren (kuningataräiti) välillä. Royal Madre oli kovapotkuinen sativa-lajike pääosin pääkoppaan tärähtävällä pilvellä. Päätimme kuitenkin päivittää lajikkeen uudelle tasolle. Ajatuksena oli nostaa lajikkeen vahvuus uusiin korkeuksiin, joten Gorillan geenien lisääminen keitokseen tuntui itsestään selvältä ratkaisulta. Kasvattajamestarimme hyväksyivät haasteen ja ryhtyivät työhön tarkoituksenaan etsiä Reina Madren syvin olemus ja antaa sille gorillan voimat risteyttämällä se Gorilla Gluen (GG #4) kanssa.

Reina Madren genetiikka antoi erinomaisen pohjan tälle risteytystyölle. Lajikkeen vaikuttava THC määrä ja innostava sativapilvi antoivat mainiot työkalut kiinnostavan lopputuloksen luomiseen. Reina Madre omaa mielenkiintoisen terpeeniprofiilin makeine, happamine ja mausteisine sävyineen. Royal Gorilla peri useita näistä ominaisuuksista.

Reina Madre toi siis keitokseen maun, mutta lajikkeen äärimmäisen vahva potku on perua Gorilla Gluen puolelta. Tämä lajike tunnetaan laajalti tajunnan räjäyttävästä pilvestään. Enemmän sativan suuntaan taittuva pilvi nojaa massiiviseen, jopa 30 % nousevaan THC-pitoisuuteen. Gorilla Gluen aromipuoli on myös fantastinen sisältäen mäntyä ja suklaata, joiden lisäksi maussa on aistittavissa miellyttäviä häivähdyksiä dieselistä. Näiden vaikuttavien ominaisuuksien myötävaikutuksella Gorilla Glue onnistui nousemaan korkeimmalle korokkeelle niin High Times Cannabis Cupissa kuin High Times World Cupissakin.

Näiden kahden vanhemman varaan rakentui siis uusi mieletön hybridimme. Mother Gorilla yhdistää räävittömän THC-annoksen, upean maun ja sähäkän kukkimisajan. Lajike on reilusti sativa-voittoinen ja tuottaa palkitsevan sadon.

Mother Gorillan vaikutus, maku ja aromi

Mother Gorillan pilvi on sativalle tyypilliseen tapaan stimuloivaa sorttia. Se ei kuitenkaan aiheuta epätoivottavia viboja tai vainoharhoja, vaan on tyypillisesti erittäin tasapainoinen yhdistelmä energisyyttä ja sopivaa vireystilaa. Pilvi pistää mielen sukkelasti liikkeelle ja neuronit viestejä välittämään, mutta nämä vaikutukset eivät ole liian intensiivisiä. Pössyttelijät arvostavat pienten annosten motivaatiota ja luovuutta edistävää pilveä, jota voi käyttää vaikkapa taidetta tai urheilusuorituksia edistämään. Niin halutessaan käyttäjä voi kuitenkin sukeltaa syvemmälle ja nauttia suurempien annosten läpitunkevan euforisista vaikutuksista.

Lajike istuu mainiosti pienempiin illanistujaisiin ja juhliin, sillä se heittää käyttäjänsä helposti sosiaaliselle tuulelle. Mother Gorilla on kuitenkin ihan yhtä validi vaihtoehto kotikäyttöön ja yksin poltettavaksi, sillä se on oiva työkalu herättämään inspiraatiota tai avustamaan itsetutkiskelussa.

Mother Gorillan budien THC-pitoisuus on tyypillisesti luokkaa 23–25 % – eli enemmän kuin tarpeeksi myös vaativille lääkekäyttäjille. Lajikkeesta voi tästä näkökulmasta olla apua esimerkiksi kivunlievityksessä tai ruokahalun parantamisessa. Mother Gorillan budit sisältävät suuria pitoisuuksia karyofylleeni terpeeniä, jota löytyy myös useista ruoka-aineista. Karyofylleeniä terpeeniprofiilissa tukevat limoneeni ja myrseeni, joilla on havaittu olevan mielialaa parantavia ja rentouttavia vaikutuksia. Maun puolesta lajikkeen terpeeniprofiilia voisi kuvailla yhdistelmäksi rikkaan suklaista ja multaista makua, jota tahdittavat makeat ja mausteiset vivahteet.

Mother Gorillan kasvattaminen

Mother Gorilla on helppo valoriippuvainen lajike. Lajikkeen keskipituus asettuu luokkaan 140–180 cm ja on pääosin sativaan painottavaksi hybridiksi nopeasti korjuukunnossa. Sisäkasvattajat voivat odottaa jopa 500 g/m² vain 9–10 viikon kukituksella. Ulkona kasvaneet yksilöt tuottavat parhaassa tapauksessa 650 grammaa per kasvi kypsyen lokakuun alkupuolella.

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre) data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 23%
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
Vaikutus: Euforinen, Rauhoittava
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hapan, Multainen, Pistävä, Skunk, Suklaa, Yrttinen

  Arvostelija J. D. Päivämäärä 29/Apr/2024 :

  Titteli : Mother gorilla
  Kommentti : This plant is a beast and smells delicious

  Arvostelija E. B. Päivämäärä 29/Apr/2024 :

  Titteli : Herr B
  Kommentti : Awesome 8/10 germinated, looking forward for the results in the end =)

  Arvostelija P. B. Päivämäärä 25/Apr/2024 :

  Titteli : Patrick
  Kommentti : Super Samen ! 100% Keimrate

  Arvostelija R. F. Päivämäärä 02/Feb/2024 :

  Titteli : Ein Baum
  Kommentti : Mega

  Arvostelija M. K. Päivämäärä 12/Dec/2023 :

  Titteli : Blub
  Kommentti : Super Geruch und Aroma! Von einer Pflanze 4 Monster Crops genommen, alles Harz-Bomben. Aufzucht war problemlos. Empfehlenswert.

  Arvostelija S. M. Päivämäärä 08/Sep/2023 :

  Titteli : Growing beautiful
  Kommentti : My 1st grow

  Arvostelija J. R. Päivämäärä 07/Aug/2023 :

  Titteli : Not a plant but a tree!
  Kommentti : This is only my second year growing, and I'm still learning. But I've gotta say Mother Gorilla is a beast! This plant has already hit 8' tall and still in veg, can't wait to see the final product! I will be ordering from Royal Queen seeds from now on!

  Arvostelija H. H. Päivämäärä 04/Aug/2023 :

  Titteli : Massive yield
  Kommentti : This was the biggest grow I've ever done! I didn't even filter my hydro water and I neglected to train it properly and I STILL got amazing results! I will be buying this strain again!

  Arvostelija B. M. Päivämäärä 03/Aug/2023 :

  Titteli : Hello!
  Kommentti : Très belle plante , faite en hydro (aquafarm), engrais Flora nova , voodoo Juice, big bud , bud candy . Tête hyper résineuse, des buds comme mon avant bras. Délicieuse à goût

  Arvostelija N. G. Päivämäärä 25/Jul/2023 :

  Titteli : N. G.
  Kommentti : Ist wunderbar gekeimt 1/1 ist komplett ein anderer Phänotyp rausgekommen als oben beschrieben, die Buds ähneln einer GG#4 kann diesen Strain nur empfehlen hat nach Passionsfrucht gerochen und sehr fruchtig geschmeckt.

  Arvostelija P. H. Päivämäärä 24/Jul/2023 :

  Titteli : Super
  Kommentti : Am heavily excited, not only because of the germination rate, because all 3 seeds have germinated, the growth under a Spider-Farmer SF 1000(100Watt, 2022 model) more than good, the flowers, of which there are really plenty, are amazingly thick, very resinous, the scent breathtaking. Royal Queen Seeds is really the best seedshop for me and I will only order here!

  Arvostelija J. K. Päivämäärä 29/May/2023 :

  Titteli : Bgr
  Kommentti : Keimingsrate 80% mega Fette Buds robuste Pflanze sehr guter Ertrag und macht mega stoned kann ich jedem empfehlen

  Arvostelija J. J. Päivämäärä 23/Mar/2023 :

  Titteli : Very good
  Kommentti : As good as advertised.

  Arvostelija K. Š. Päivämäärä 08/Feb/2023 :

  Titteli : Cruorea
  Kommentti : Top product

  Arvostelija M. H. Päivämäärä 09/Jan/2023 :

  Titteli : Herr.M.
  Kommentti : Super schnelle Lieferung ,sind gerade am keimen


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.