🤯 Autoflower Madness: Jopa -50 % siemenistä yms ⏤ SÄÄSTÄ NYT 🔥

 🤯 Autoflower Madness: Jopa -50 %
  
siemenistä yms ⏤ SÄÄSTÄ NYT 🔥

 • Mother Gorilla
 • Mother Gorilla
 • Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)
 • Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Reina Madre x Gorilla Glue #4

Mother Gorillassa kättä lyövät maailmankuulun Gorilla Glue 4:n vahvuus ja Reina Madren hurmaava terpeeniprofiili.
(129) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 9.50

€ 9.50 (--1%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (105)
 • Asiakkaiden kuvat (3)

Mother Gorillan vanhemmat ovat legendaariset Gorilla Glue 4 ja Reina Madre

Mother Gorilla on RQS-lajike Royal Madren uudestisyntynyt versio. Alkuperäinen lajike oli risteytys Jack the Ripperin ja Reina Madren (kuningataräiti) välillä. Royal Madre oli kovapotkuinen sativa-lajike pääosin pääkoppaan tärähtävällä pilvellä. Päätimme kuitenkin päivittää lajikkeen uudelle tasolle. Ajatuksena oli nostaa lajikkeen vahvuus uusiin korkeuksiin, joten Gorillan geenien lisääminen keitokseen tuntui itsestään selvältä ratkaisulta. Kasvattajamestarimme hyväksyivät haasteen ja ryhtyivät työhön tarkoituksenaan etsiä Reina Madren syvin olemus ja antaa sille gorillan voimat risteyttämällä se Gorilla Gluen (GG #4) kanssa.

Reina Madren genetiikka antoi erinomaisen pohjan tälle risteytystyölle. Lajikkeen vaikuttava THC määrä ja innostava sativapilvi antoivat mainiot työkalut kiinnostavan lopputuloksen luomiseen. Reina Madre omaa mielenkiintoisen terpeeniprofiilin makeine, happamine ja mausteisine sävyineen. Royal Gorilla peri useita näistä ominaisuuksista.

Reina Madre toi siis keitokseen maun, mutta lajikkeen äärimmäisen vahva potku on perua Gorilla Gluen puolelta. Tämä lajike tunnetaan laajalti tajunnan räjäyttävästä pilvestään. Enemmän sativan suuntaan taittuva pilvi nojaa massiiviseen, jopa 30 % nousevaan THC-pitoisuuteen. Gorilla Gluen aromipuoli on myös fantastinen sisältäen mäntyä ja suklaata, joiden lisäksi maussa on aistittavissa miellyttäviä häivähdyksiä dieselistä. Näiden vaikuttavien ominaisuuksien myötävaikutuksella Gorilla Glue onnistui nousemaan korkeimmalle korokkeelle niin High Times Cannabis Cupissa kuin High Times World Cupissakin.

Näiden kahden vanhemman varaan rakentui siis uusi mieletön hybridimme. Mother Gorilla yhdistää räävittömän THC-annoksen, upean maun ja sähäkän kukkimisajan. Lajike on reilusti sativa-voittoinen ja tuottaa palkitsevan sadon.

Mother Gorillan vaikutus, maku ja aromi

Mother Gorillan pilvi on sativalle tyypilliseen tapaan stimuloivaa sorttia. Se ei kuitenkaan aiheuta epätoivottavia viboja tai vainoharhoja, vaan on tyypillisesti erittäin tasapainoinen yhdistelmä energisyyttä ja sopivaa vireystilaa. Pilvi pistää mielen sukkelasti liikkeelle ja neuronit viestejä välittämään, mutta nämä vaikutukset eivät ole liian intensiivisiä. Pössyttelijät arvostavat pienten annosten motivaatiota ja luovuutta edistävää pilveä, jota voi käyttää vaikkapa taidetta tai urheilusuorituksia edistämään. Niin halutessaan käyttäjä voi kuitenkin sukeltaa syvemmälle ja nauttia suurempien annosten läpitunkevan euforisista vaikutuksista.

Lajike istuu mainiosti pienempiin illanistujaisiin ja juhliin, sillä se heittää käyttäjänsä helposti sosiaaliselle tuulelle. Mother Gorilla on kuitenkin ihan yhtä validi vaihtoehto kotikäyttöön ja yksin poltettavaksi, sillä se on oiva työkalu herättämään inspiraatiota tai avustamaan itsetutkiskelussa.

Mother Gorillan budien THC-pitoisuus on tyypillisesti luokkaa 23–25 % – eli enemmän kuin tarpeeksi myös vaativille lääkekäyttäjille. Lajikkeesta voi tästä näkökulmasta olla apua esimerkiksi kivunlievityksessä tai ruokahalun parantamisessa. Mother Gorillan budit sisältävät suuria pitoisuuksia karyofylleeni terpeeniä, jota löytyy myös useista ruoka-aineista. Karyofylleeniä terpeeniprofiilissa tukevat limoneeni ja myrseeni, joilla on havaittu olevan mielialaa parantavia ja rentouttavia vaikutuksia. Maun puolesta lajikkeen terpeeniprofiilia voisi kuvailla yhdistelmäksi rikkaan suklaista ja multaista makua, jota tahdittavat makeat ja mausteiset vivahteet.

Mother Gorillan kasvattaminen

Mother Gorilla on helppo valoriippuvainen lajike. Lajikkeen keskipituus asettuu luokkaan 140–180 cm ja on pääosin sativaan painottavaksi hybridiksi nopeasti korjuukunnossa. Sisäkasvattajat voivat odottaa jopa 500 g/m² vain 9–10 viikon kukituksella. Ulkona kasvaneet yksilöt tuottavat parhaassa tapauksessa 650 grammaa per kasvi kypsyen lokakuun alkupuolella.

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre) data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 23%
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
Vaikutus: Euforinen, Rauhoittava
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hapan, Multainen, Pistävä, Skunk, Suklaa, Yrttinen

  Arvostelija J. K. Päivämäärä 29/May/2023 :

  Titteli : Bgr
  Kommentti : Keimingsrate 80% mega Fette Buds robuste Pflanze sehr guter Ertrag und macht mega stoned kann ich jedem empfehlen

  Arvostelija J. J. Päivämäärä 23/Mar/2023 :

  Titteli : Very good
  Kommentti : As good as advertised.

  Arvostelija K. Š. Päivämäärä 08/Feb/2023 :

  Titteli : Cruorea
  Kommentti : Top product

  Arvostelija M. H. Päivämäärä 09/Jan/2023 :

  Titteli : Herr.M.
  Kommentti : Super schnelle Lieferung ,sind gerade am keimen

  Arvostelija J. T. Päivämäärä 13/Dec/2022 :

  Titteli : Kriss
  Kommentti : Une bête résineuse , un goût envoûtant .. une super plante 👍👍

  Arvostelija M. D. Päivämäärä 05/Aug/2022 :

  Titteli : Mpd
  Kommentti : Génial

  Arvostelija D. B. Päivämäärä 12/May/2022 :

  Titteli : Good grow, nice taste
  Kommentti : I’ve been growing this strain for the first time, and I’m satisfied with final product. It taste nice and grows well.

  Arvostelija U. L. Päivämäärä 21/Mar/2022 :

  Titteli : superb plant
  Kommentti : Grows like a beauty. Great yield. Fantastic taste. Takes the edge off the day.

  Arvostelija C. K. Päivämäärä 02/Mar/2022 :

  Titteli : CK
  Kommentti : premium resin production

  Arvostelija L. S. Päivämäärä 14/Dec/2021 :

  Titteli : Sehr gute Qualität
  Kommentti : Etwas längere Blütezeit und einen Medium Ertrag leider. Dafür ist die Qualität sehr gut, Wirkung und Geschmack sind Top. Samen wie immer bei RQS gut gekeimt

  Arvostelija S. C. Päivämäärä 30/Nov/2021 :

  Titteli : Perfect
  Kommentti : Very good

  Arvostelija R. L. Päivämäärä 24/Nov/2021 :

  Titteli : MERCI RQS
  Kommentti : Livraison nickel ,3 graines sur 3 ont germées ,super rendement ,jolies buds !! merci a l'équipe RQS ,le top !!

  Arvostelija J. E. Päivämäärä 21/Nov/2021 :

  Titteli : Test line
  Kommentti : Colis bien reçu, germination 3/3 impeccable, actuellement début de floraison 2specimen identiques et 1differents aves les secondaire qui décolle pas,RAS à voir la suite:)

  Arvostelija K. H. Päivämäärä 30/Sep/2021 :

  Titteli : Perfekt
  Kommentti : Die Sorte scheppert die den Schädel weg! 10 von 10 Samen gekeimt! Riecht Brutal und mega lecker. Die Buds fangen an von unten nach oben zu Reifen. Die Trichome werden ersten unten Bernstein Faben dann oben.

  Arvostelija A. F. Päivämäärä 25/Aug/2021 :

  Titteli : 1/3
  Kommentti : Bonne réception rapide et efficace


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 24082 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.