• Mother Gorilla
 • Mother Gorilla
 • Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Mother Gorillassa kättä lyövät maailmankuulun Gorilla Glue 4:n vahvuus ja Reina Madren hurmaava terpeeniprofiili.
(90) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 9.50
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale! Alennettu hinta!
€ 9.50

€ 9.50 Verollinen hinta (--1%)

Osta ja voita 10 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (73)
 • Asiakkaiden kuvat (5)

Mother Gorilla: Sativa Joka Jättää Sinut Innoittunneksi

Mother Gorilla on RQS-lajike Royal Madren uudestisyntynyt versio. Alkuperäinen lajike oli risteytys Jack the Ripperin ja Reina Madren (kuningataräiti) välillä. Royal Madre oli kovapotkuinen sativa-lajike pääosin pääkoppaan tärähtävällä pilvellä. Päätimme kuitenkin päivittää lajikkeen uudelle tasolle. Ajatuksena oli nostaa lajikkeen vahvuus uusiin korkeuksiin, joten Gorillan geenien lisääminen keitokseen tuntui itsestään selvältä ratkaisulta. Kasvattajamestarimme hyväksyivät haasteen ja ryhtyivät työhön tarkoituksenaan etsiä Reina Madren syvin olemus ja antaa sille gorillan voimat risteyttämällä se Gorilla Gluen (GG #4) kanssa.

Reina Madren genetiikka antoi erinomaisen pohjan tälle risteytystyölle. Lajikkeen vaikuttava THC määrä ja innostava sativapilvi antoivat mainiot työkalut kiinnostavan lopputuloksen luomiseen. Reina Madre omaa mielenkiintoisen terpeeniprofiilin makeine, happamine ja mausteisine sävyineen. Royal Gorilla peri useita näistä ominaisuuksista.

Reina Madre toi siis keitokseen maun, mutta lajikkeen äärimmäisen vahva potku on perua Gorilla Gluen puolelta. Tämä lajike tunnetaan laajalti tajunnan räjäyttävästä pilvestään. Enemmän sativan suuntaan taittuva pilvi nojaa massiiviseen, jopa 30 % nousevaan THC-pitoisuuteen. Gorilla Gluen aromipuoli on myös fantastinen sisältäen mäntyä ja suklaata, joiden lisäksi maussa on aistittavissa miellyttäviä häivähdyksiä dieselistä. Näiden vaikuttavien ominaisuuksien myötävaikutuksella Gorilla Glue onnistui nousemaan korkeimmalle korokkeelle niin High Times Cannabis Cupissa kuin High Times World Cupissakin.

Näiden kahden vanhemman varaan rakentui siis uusi mieletön hybridimme. Mother Gorilla yhdistää räävittömän THC-annoksen, upean maun ja sähäkän kukkimisajan. Lajike on reilusti sativa-voittoinen ja tuottaa palkitsevan sadon.

MOTHER GORILLAN VAIKUTUS, MAKU JA AROMI

Mother Gorillan pilvi on sativalle tyypilliseen tapaan stimuloivaa sorttia. Se ei kuitenkaan aiheuta epätoivottavia viboja tai vainoharhoja, vaan on tyypillisesti erittäin tasapainoinen yhdistelmä energisyyttä ja sopivaa vireystilaa. Pilvi pistää mielen sukkelasti liikkeelle ja neuronit viestejä välittämään, mutta nämä vaikutukset eivät ole liian intensiivisiä. Pössyttelijät arvostavat pienten annosten motivaatiota ja luovuutta edistävää pilveä, jota voi käyttää vaikkapa taidetta tai urheilusuorituksia edistämään. Niin halutessaan käyttäjä voi kuitenkin sukeltaa syvemmälle ja nauttia suurempien annosten läpitunkevan euforisista vaikutuksista.

Lajike istuu mainiosti pienempiin illanistujaisiin ja juhliin, sillä se heittää käyttäjänsä helposti sosiaaliselle tuulelle. Mother Gorilla on kuitenkin ihan yhtä validi vaihtoehto kotikäyttöön ja yksin poltettavaksi, sillä se on oiva työkalu herättämään inspiraatiota tai avustamaan itsetutkiskelussa.

Mother Gorillan budien THC-pitoisuus on tyypillisesti luokkaa 23–25 % – eli enemmän kuin tarpeeksi myös vaativille lääkekäyttäjille. Lajikkeesta voi tästä näkökulmasta olla apua esimerkiksi kivunlievityksessä tai ruokahalun parantamisessa. Mother Gorillan budit sisältävät suuria pitoisuuksia karyofylleeni terpeeniä, jota löytyy myös useista ruoka-aineista. Karyofylleeniä terpeeniprofiilissa tukevat limoneeni ja myrseeni, joilla on havaittu olevan mielialaa parantavia ja rentouttavia vaikutuksia. Maun puolesta lajikkeen terpeeniprofiilia voisi kuvailla yhdistelmäksi rikkaan suklaista ja multaista makua, jota tahdittavat makeat ja mausteiset vivahteet.

MOTHER GORILLAN KASVATTAMINEN

Mother Gorilla on helppo valoriippuvainen lajike. Lajikkeen keskipituus asettuu luokkaan 140–180 cm ja on pääosin sativaan painottavaksi hybridiksi nopeasti korjuukunnossa. Sisäkasvattajat voivat odottaa jopa 500 g/m² vain 9–10 viikon kukituksella. Ulkona kasvaneet yksilöt tuottavat parhaassa tapauksessa 650 grammaa per kasvi kypsyen lokakuun alkupuolella.

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre) data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 23%
CBD: Matala
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 500 - 550 gr/plant
Korkeus sisällä: 60 - 100 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Gorilla Glue 4 x Reina Madre
Tyyppi : Sativa 70% Indica 30%
Vaikutus: Euforinen, Rauhoittava
Ilmasto: Warm
Maku: Hapan, Multainen, Pistävä, Skunk, Suklaa, Yrttinen

  Arvostelija M. C. Päivämäärä 15/Jan/2021 :

  Titteli : Ottimo
  Kommentti : Spedizione veloce e discreta

  Arvostelija L. G. Päivämäärä 12/Jan/2021 :

  Titteli : Ludo
  Kommentti : Parfait recommandations

  Arvostelija C. T. Päivämäärä 11/Jan/2021 :

  Titteli : Top product
  Kommentti : Arrived super fast and well packaged. Can’t wait to plant

  Arvostelija R. A. Päivämäärä 11/Jan/2021 :

  Titteli : Magnifique
  Kommentti : Après 12semaine elle est la, la madré. Parfait parfum, texture et effet sont la top top je recommande à 200%

  Arvostelija M. C. Päivämäärä 04/Jan/2021 :

  Titteli : Mother...
  Kommentti : very very very good!

  Arvostelija J. L. Päivämäärä 31/Dec/2020 :

  Titteli : Hammer
  Kommentti : super kräftige und potente Ladys😊

  Arvostelija Y. B. Päivämäärä 29/Dec/2020 :

  Titteli : professional
  Kommentti : amazing company,i am happy for choosing this strain,cant wait for spring,will update

  Arvostelija S. P. Päivämäärä 21/Dec/2020 :

  Titteli : Fast and reliable
  Kommentti : I received my seeds in Denmark after 9 days. I have put 5 seeds in water and they have all popped😊 So, now the fun begins🥳

  Arvostelija M. A. Päivämäärä 21/Dec/2020 :

  Titteli : Herr
  Kommentti : Ist mit das beste was royal queen im Programm hat eine sehr gute Pflanze mit sehr hohen Ertrag wenn man sie richtig ernährt gruß Mario

  Arvostelija P. S. Päivämäärä 21/Dec/2020 :

  Titteli : tres bon.
  Kommentti : sweet as👍

  Arvostelija I. A. Päivämäärä 17/Dec/2020 :

  Titteli : Française
  Kommentti : Tres bonne variete et la qualité de la graine. Ca reste une de mes variétés préférée

  Arvostelija D. C. Päivämäärä 11/Dec/2020 :

  Titteli : Dan
  Kommentti : Actuellement en phase de croissance, tout s'annonce bien, pieds trapus et vogoureux ... vivement la récolte !

  Arvostelija A. F. Päivämäärä 07/Dec/2020 :

  Titteli : Don't kid with the Gorilla
  Kommentti : 1 seed of that baby gave me 69grams of fxcking good quality weed in a summer! Don't recommend trimming alone. Get some friends first!

  Arvostelija I. P. Päivämäärä 01/Dec/2020 :

  Titteli : IP
  Kommentti : Very fast delivery, looking forward for growing it

  Arvostelija R. R. Päivämäärä 17/Nov/2020 :

  Titteli : Buon servizio
  Kommentti : Spedizione ottima, apprezzato il regalo inviatomi. Sui semi non posso ancora esprimere un parere ma farò sapere.


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.