Jätä arvostelu ja saat 10 %:n alennuksen

Haluatko ansaita 10 % alennuksen seuraavasta ostoksestasi Royal Queen Seedsillä? Helppoa! Sinun tarvitsee vain kirjoittaa arvostelu ostamastasi ja testaamastasi tuotteesta ja alennus on sinun.

Meille Royal Queen Seedsillä on asiakkaiden palaute hyvin arvokasta. Sen avulla tiedämme, missä asioissa suoriudumme hyvin ja missä voimme vielä parantaa. Jättämällä meille arvostelun et ainoastaan säästä 10 prosenttia seuraavasta tilauksestasi, vaan autat meitä myös kehittämään ostokokemuksestasi nautinnollisemman ja parantelemaan tuotteitamme.

Kuinka arvostelu jätetään

Arvostelun jättäminen vie vain muutaman sekunnin, joten se on todennäköisesti helpoin 10 %:n alennus, jonka tulet koskaan ansaitsemaan! Rekisteröi vain uusi tili tälle sivulle ja kerro meille mielipiteesi palvelustamme ja tuotteistamme saadaksesi alennuskoodin.

Kuinka arvostelu jätetään

Kuinka alennuskuponki käytetään

Lisättyäsi suosikkituotteesi ostoskoriin, suuntaa vain kassavalikkoon syöttääksesi alennuskuponki ja säästääksesi 10 % tilauksestasi.

Arvosteluohjeet

  • Huonoa/loukkaavaa kielenkäyttöä sisältäviä arvosteluja ei julkaista.
  • Arvostelijan on täytynyt tehdä ostos jättääkseen arvostelun.
  • Sellaisia arvosteluja, jotka mainostavat tai mainitsevat muita brändejä tai yrityksiä, ei julkaista
  • Spämmiarvioita ei hyväksytä, vaan ne poistetaan välittömästi.
  • Palveluarvosteluja ei hyväksytä. Saat muutaman viikon kuluttua ostoksen tekemisestä sähköpostin, joka sisältää kutsun jättää arvostelu palveluarvosteluista vastaavalle alustallemme Ekomiin.

Alennuksia arvosteluista: Kysymykset ja vastaukset

⌛ Kuinka kauan kuponki on voimassa?
Kirjoitettuasi arvostelun on sinulla jopa kuusi kuukautta aikaa käyttää 10 %:n alennuskoodisi.
🌱 Mitä tuotteita voin ostaa alennuskoodillani?
Voit hyödyntää sitä kaikkiin tuotteisiimme! Tutustu koko valikoimaamme huippuluokan siemeniä, oheistuotteita, asusteita ja muuta päättääksesi, missä tuotteissa haluat säästää.
🎫 Voinko käyttää useamman kuin yhden kupongin samaan tilaukseen?
Et. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin ostosta kohden säästääksesi 10 % tilauksestasi.
📝 Jätin arvostelun, mutta en ole saanut kuponkiani. Mitä voin tehdä?
Ensin meidän täytyy tarkastaa, että arvostelu täyttää vaatimuksemme. Jos näin on, tulisi sinun saada alennuskoodilla varustettu sähköposti yhden arkipäivän kuluessa arvostelusi kirjoittamisesta. Jos et ole sitä saanut, ota meihin yhteyttä lisäapua saadaksesi.
🕚 Kuinka pitkään voin kirjoittaa arvosteluja tuotteen vastaanottamisen jälkeen?
Voit kirjoittaa arvostelun silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ei painetta! Kun olet valmis kirjoittamaan, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään samalla tilillä, jota käytit tuotteen ostaessasi.
📣 Voinko jättää useamman arvostelun samasta tuotteesta?
Et, arvosteluja voi kirjoittaa vain yhden tuotetta kohti. Jos haluat uuden 10 % alennuksen, nappaa mukaan muita RQS tuotteita ja kirjoita uusi arvostelu!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias