• Corkscrew Auto
 • Corkscrew Auto

Corkscrew Auto

Kohota puutarhasi uudelle tasolle mestarin geeneillä. Corkscrew Auto on voimakas lajike, jonka loivat RQS ja Tyson 2.0. Se tarjoilee piristäviä ja energisoivia tyrmäysiskuja sekä makean trooppisia hedelmäaromeja. Lisää se puutarhaasi ja nauti raskaan sarjan sadoista vain 13 viikossa!
(9) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 11.00
3x
€ 28.00
5x
€ 42.50
10x
€ 76.50
On sale!
Alennettu hinta!
€ 28.00

€ 28.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Corkscrew Auto: kun kaipaat kovaa iskua täynnä piristävää energiaa

Mike Tysonin ranteen kiertoliikkeen siivittämä isku voi viedä jopa kovimmat vastukset kanveesiin. Corkscrew Auto, joka on luotu Tyson 2.0:n ja RQS:n yhteistyössä, on kovaa koliseva todiste Miken rautanyrkistä, joka tuo piristävän ja energisoivan iskun ohimoille. Lisää se puutarhaasi tai telttaasi, ja valmistaudu hämmästymään tämän vantteran raskassarjalaisen ominaisuuksista.

Corkscrew Auton siemenet: Cherry Pie Auton ja Tangien jälkeläinen

Yhdistäessään Cherry Pie Auton ja Tangien genetiikat, on tämä kompakti kasvi sitkeä, helposti kasvatettava ja pullollaan erinomaisia makuja ja aromeja. Hienoisesti sativaan kallellaan oleva kasvi kestää koko ottelun, saavuttaen sadonkorjuuvalmiuden noin 13 viikon kuluttua itämisestään.

Corkscrew Auton vaikutukset, maut ja aromit: makea herkku pullollaan energisoivaa tehoa

Corkscrew Auto on herkku joka tilanteeseen. 19 %:n THC-pitoisuuden sisältävä autoflower vetää tyrmäysiskun suoraan ohimoillesi, tuottaen lähes välittömän henkisen energiapiikin, joka kohottaa mielialaasi ja saa olosi sosiaaliseksi, luovaksi ja keskittyneeksi. Lisäksi sen täyteläinen hartsi on pullollaan makeita ja trooppisia terpeenejä, jotka tuottavat aromeja ja makuja, joista voi havaita karkkisen makeita sitruksisia, ananasmaisia ja muista kypsistä hedelmistä muistuttavia vivahteita. Täydellinen mihin vuorokaudenaikaan tahansa silloin, kun kaipaat piristävää ja energisoivaa pöhinää.

Corkscrew Auton kasvatusominaisuudet: luotettava ja nopeasti maalissa

Emme ota valikoimaamme lajikkeita, jotka eivät tarjoile erinomaisia kasvuominaisuuksia. Corkscrew Autossa yhdistyy 55 % sativageenejä ja 45 % indicaa sekä ripaus ruderalista. Tämä geeniprofiili tekee siitä sitkeän, elinvoimaisen ja nopeasti kukkivan autoflowerin, joka suoriutuu upeasti sisällä, ulkona tai kasvihuoneen uumenissa. Vain 12–13 viikkoa siementen kylvämisen jälkeen tulee tämä vanttera pensas olemaan pullolla kookkaita pääkukintoja täynnä makeaa ja voimallista hartsia. Corkscrew Auto kasvaa tyypillisesti 70–100 cm:n mittaan sisätiloissa, kun taas ulkotilojen kasvit voivat saavuttaa jopa 170 cm korkeuden. Sadonkorjuun saapuessa voivat nämä voimakkaat yksilöt tuottaa raskaansarjan satoja: 450–500 g/m² sisätiloissa ja 90–175 g per kasvi ulkona. Älä missaa tilaisuuttasi kasvattaa todellista mestaria tällä kaudella!

Corkscrew Auto data sheet
Siementyyppi: Autoflowering
Geneettinen tausta: Cherry Pie Auto x Tangie
Tyyppi : Sativa 55% Indica 40% Ruderalis 5%
THC: 19%
CBD: Matala
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: 12 - 13 after sprouting
Korkeus sisällä: 60-120cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 90 - 175g/plant
Vaikutus: Keskittynyt, Piristävä
Maku: Ananas, Karkki, Sitrus

  Arvostelija L. B. Päivämäärä 24/May/2024 :

  Titteli : LB
  Kommentti : Mein Samen brauchte rund 10 Tage länger als andere Sorten um aus dem Boden zu kommen. Bin gespannt wie es weiter geht

  Arvostelija F. Y. Päivämäärä 11/Apr/2024 :

  Titteli : Knocked Down
  Kommentti : rich flavors and aromas, still pretty high while typing


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias