• Royal Gorilla
 • Gorilla Glue
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla
 • Royal Gorilla

Royal Gorilla

Royal Gorilla on järkyttävän vahva hybridi, joka aivan viime aikoihin asti oli saatavilla vain Atlantin toiselta puolen. Sen THC-pitoisuudet, jotka voivat parhaimmillaan ylittää 25% takaavat uskomattoman rentouttavan pilven ja miellyttävän euforian. Voimakkuudestaan johtuen Royal Gorilla sopii myös lääkekannabikseksi esimerkiksi kroonisiin kipuihin ja muihin terveysongelmiin.
 4.5/5 (647) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 10.00
3x
€ 27.00
5x
€ 40.00
10x
€ 75.00
25x
€ 150.00
€ 27.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Royal Gorilla: RQS Versioi Legendaarista Gorilla Glue Lajiketta

Royal Gorilla on ilman epäilystä eräs puhutuimmista yhdysvaltalaisista kannabis-lajikkeista pitkiin aikoihin ja se onkin niittänyt mainetta ympäri maata asiaan paneutuneiden harrastajien keskuudessa. Royal Gorilla syntyi kuitenkin täysin sattumalta. Kaksi yhdysvaltalaista kasvattajaa, Joesy Whales ja Lone Watie “loivat” lajikkeen, kun Joesyn Chem Sis -kasvit kehittyivät hermafrodiiteiksi ja pölyttivät hänen Sour Dubbinsa. Ei ole tarkkaan tiedossa mikä sai Lonien säilyttämään joitakin näistä siemenistä Joesyn heitettyä kasvit ja siemenet pois, mutta tiedossa sen sijaan on, että Lonie päätti myöhemmin antaa näille siemenille mahdollisuuden, kenties pelkästä uteliaisuudesta. Ja hyvä niin, sillä näistä siemenistä sai alkunsa mahtava Royal Gorilla nimellä tunnettu lajike!

Genetiikka ja vahvuus

Nämä kaksi intohimoista kasvattajaa tajusivat välittömästi luoneensa jotain ainutlaatuista, mutta silti ensimmäisten THC-testien tulokset löivät heidän ällikällä. Jo pelkkä perustaso oli 24-26% THC-pitoisuus on uskomattoman korkea, mutta jotkut fenotyypit ovat huhujen mukaan venyttäneet mittarin lukemat 30% paremmalle puolelle. Tällaisia lukemia ei tuohon päivään mennessä oltu kellotettu minkään muun lajikkeen toimesta.

Mitä lajikkeen Gorilla Glue nimeen tulee, päätyivät kasvattajat siihen lajikkeen valtavan hartsintuotannon takia. Se oli niin runsasta, että kasvin käsittelyn jälkeen kaikki mahdollinen tarttui kiinni käsiin kuin liimattuna. Toinen näkökulma nimeen on se, että kiitos korkean THC-pitoisuuden voi tämä lajike liimata käsien lisäksi myös polttajansa kiinni sohvaan. Tämä ei ole kuitenkaan hassumpi kohtalo, sillä tämän lajikkeen pilveä tasapainottaa voimakas euforia, jonka johdosta sohvalla makoilun luulisi olevan sangen leppoisaa puuhaa.

Sato ja kasvatustavat

Royal Gorilla ei ole lajike joka valitaan sadon vuoksi, ne nimittäin ovat sangen keskinkertaisia – fokus onkin tämän lajikkeen kohdalla määrän sijaan laadussa. Royal Gorilla kasvaa niin sisällä kuin ulkonakin, jossa se kasvattaa massiivia budeja ja upeita limenvihreitä lehtiä. Kiitos runsaan hartsintuotannon tämän lajikkeen lehtiä kuorruttaa reipas kerros hartsia, joka saa ne kimaltelemaan kauniisti auringonpaisteessa.

Vaikutukset

Tyypillisesti hyvin kasvatettu Royal Gorilla pääsee keskimääräisen THC-pitoisuuden suhteen 24-26% luokkaan, mutta erityisen huolella kasvatetut parhaat fenotyypit voivat nousta pitoisuuksissa vielä korkeammalle. Kuten luvutkin kertovat, on tämän lajikkeen savu erittäin jämäkkää tavaraa tarjoten uskomattoman rentouttavan kokemuksen – täydellinen ratkaisu chillailuun ja stressinpoistoon. Royal Gorilla erikoisuus on kuitenkin sen mainio tasapaino letkeän rentouden sekä piristävän ja iloisen pilven kesken. Royal Gorilla voimakkuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille lääkekannabiksen käyttäjille, jotka tarvitsevat voimakkaampia lajikkeita oireiden tai vaivojen lievittämiseen.

Genetiikaltaan Royal Gorilla on hybridi 50%-50% indica/sativa-hybridi, ja sen maussa on aistittavissa maanläheisiä ja makeita sävyjä, joihin yhdistyy männyn ja sitruunan aromeita. Maun puolesta kyseessä on ensiluokkainen maisteluyrtti, joka ei jätä kylmäksi nirsoimpiakaan kannabisharrastajia.

Tämän lajikkeen vyöllä on useita kansainvälisiä palkintoja, tärkeimpinä 2014 Cannabis Cup ja 2015 World Cannabis Cup, jossa mukaan tarttui voitto kategoriassa paras hybridi.

Jos pointti ei vielä aiemman tekstin perusteella selvinnyt, niin Royal Gorilla on ensiluokkainen hybridi, jonka fanipohja kattaa koko maailman. Tämä lajike on kokeilemisen arvoinen kelle tahansa kasvattajalle.

 • Siementyyppi: Feminisoidut
 • THC: 27%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 500 - 550 gr/m2
 • Sato ulkona: 550 - 600 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 - 160 cm
 • Korkeus ulkona: 130 - 170 cm
 • Kukkimisaika: 9 - 10 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun puoliväli
 • Geneettinen tausta: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
 • Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
 • Vaikutus: Päähän kohdistuva ja rentouttava
 • Ilmasto: Warm
 • Maku: Maanläheinen, Pistävä, Mänty

  By E. B. on 03/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Nice Stuff
  Comment : 👌😍

  By A. C. on 03/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Royal Gorilla
  Comment : Perfect genetics as always from RQS. Outstanding high germination rate. Trust the Royal Gorilla it never dissapoints.

  By L. H. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Danke Royal Queen Seeds
  Comment : Bin sehr zufrieden mit RQS; letzte Lieferung war unglaublich schnell da im Vergleich zu meiner ersten Bestellung, bei der ich durchaus deutlich länger warten musste. 100%ige Keimung bei insgesamt 18 verschiedenen Genetiken, darunter auch die Royal Gorilla. Bin gerade dabei, meine dritte Bestellung vorzubereiten und froh darüber so einen guten Händler gefunden zu haben. Vielen Dank RQS-Team.

  By J. K. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Köstlich
  Comment : Sehr gelungenes High gefällt mir richtig gut

  By G. S. on 02/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Prométeuses
  Comment : 3 graine sur 3 ont germé, merci a vous pour cette variété tres intéressante.

  By G. L. on 01/Apr/2020 :
  (5)

  Title : First Class Customer Service
  Comment : Probably due to my inefficiencies i only got 4 out of 10 to the seedling stage. However all had germinated in between 2 and 5 days. RQS so good and let me have another go! The 4 are currently looking very good.

  By F. C. on 31/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Best quality
  Comment : Soddisfatto del risultato. Grande qualitá e resa.

  By C. A. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Gorilla
  Comment : Magiques!

  By D. D. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Royal Gorilla
  Comment : Même avec le confinement et la fermeture des frontières j’ai reçu mon colis rapidement merci à vous ! Je vous re contact en fin de session voir ce que sa a donner. Merci à vous encore.

  By E. F. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Strong plant
  Comment : Germinate very quickly, 3/3 and grow strong

  By T. S. on 30/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Très jolie
  Comment : Envoi soigné et rapide comme toujours :) 100% de germination, croissance C15 tout ce passe bien.

  By J. H. on 27/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Growing well
  Comment : Fast postage now just cant wait for them to grow 5 star

  By M. J. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Royal Gorilla
  Comment : Danke für die schnelle Lieferung. Perfekt alles bestens!! Der Sämling entwickelt sich.😊

  By I. F. on 27/Mar/2020 :
  (4)

  Title : Gorilla
  Comment : Middle Europe, outdoor and still amazing power. Yield aprox. 180g per plant.

  By B. B. on 26/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Royal gorilla
  Comment : zeer mooie plant met zeer goed uitziende toppen, kan niet wachten om deze dames te oogsten!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Strain: Royal Gorilla