By Luke Sumpter

Gorilla Strains – Royal Queen Seedsin kokoelma

Gorilla Genetics


Gorilla-lajikkeiden juuret: geenilottovoitto

Gorilla-lajikkeet ovat moderneja klassikkoja. Aivan kuten Haze, Kush ja Skunk, jäävät Gorillat historiankirjoihin aikakautta määrittävänä lajikeperheenä. Toisin kuin muut lajikkeet, Gorilla-kasvit sisältävät kuitenkin huomattavasti suurempia määriä THC:tä ja tymäkämpiä terpeeniprofiileja, ollen ylivoimaisen tuotteliaita. Nyt markkinoilla on saatavilla monia Gorilla-lajikkeita, mutta niistä kaikki perustuvat ensimmäisen suosioon. Joten, mistä kaikki sitten alkoi? Katsotaan.

Lukuisat nykyisin saatavilla olevat Gorillat pohjautuvat Gorilla Glue -lajikkeeseen, joka tunnetaan myös nimillä Original Glue ja GG4. Jalostajat loivat tämän lajikkeen risteyttämällä Chem’s Sisterin, Sour Dubbin ja Chocolate Dieselin. He eivät tainneet arvatakaan, että tämän tehdessään he osuivat geeniloton jättipottiin, luoden lajikkeen, jonka THC-pitoisuus oli valtavat 27 %. Tuolloin tämä teki Gorilla Gluesta yhden voimakkaimmista lajikkeista, jotka olivat koskaan saapuneet kannabismaailmaan. Luonnollisesti siitä tuli pian huomion keskipiste ja hän voittikin tuosta noin vain kaksi High Times Cannabis Cup -palkintoa vuonna 2014.

Gorilla Gluesta tuli myös suursuosikki sellaisten kannabisjalostajien keskuudessa, jotka tavoittelivat seuraavan parhaan lajikkeen aikaansaamista. Sekä harrastuksekseen kotona kasvattajat että kaupalliset jalostajat käyttivät sitä luodakseen pitkän listan uskomattomia lajilinjoja. Me täällä Royal Queen Seedsillä laitoimme tämän geeniperimän töihin luodaksemme esimerkiksi Shogunin, Triple G:n, Mother Gorillan ja muita lajikkeita! Tutustu näihin Gorilla Gluen jälkeläisiin alla ja ota selvää siitä, miksi ne kuuluvat kasvatustelttoihimme tai kasvihuoneisiimme!

Kasvuominaisuudet: King Kong kannabis

Royal Gorilla Feminized

Gorilla Glue kasvaa kuin viiniköynnös ja venyy pituutta huimaa vauhtia. Kasvun ohjailu on erittäin suositeltavaa tämän lajikkeen kohdalla, sillä kyseessä on suurikokoinen hybridi. Parhaiden tulosten saamiseksi on suositeltavaa käyttää ScrOG-metodia. Toisena kokeilemisen arvoisena tekniikkana voidaan nostaa esiin 4-way LST, joka on suunnitelmallisesti tehty latvomis- ja muotoilumetodi, jonka on todettu toimivan erinomaisesti tämän lajikkeen kanssa.

Royal Gorilla kasvaa kuin viiniköynnös ja venyy pituutta huimaa vauhtia. Kasvun ohjailu on erittäin suositeltavaa tämän lajikkeen kohdalla, sillä kyseessä on suurikokoinen hybridi. Parhaiden tulosten saamiseksi on suositeltavaa käyttää ScrOG-metodia. Toisena kokeilemisen arvoisena tekniikkana voidaan nostaa esiin 4-way LST, joka on suunnitelmallisesti tehty latvomis- ja muotoilumetodi, jonka on todettu toimivan erinomaisesti tämän lajikkeen kanssa.

Royal Gorilla kukkimisprosessi on nopea ja tehokas, tyypillisesti vain noin 60 päivää. Lajikkeen tyypillisiä ominaisuuksia ovat loppumattomalta vaikuttava hartsintuotanto kera mäntyä muistuttavan tuoksun. Budien koko vaihtelee normaalisti pienten ja keskikokoisten välillä, mutta ne ovat erittäin kompakteja ja suorastaan valuvat hartsia.

Kukinnan edetessä budit rupeavat pikkuhiljaa muistuttamaan hartsin määrästä johtuen kannabiksen kukintojen sijaan lumipalloja, joista pienet oranssit karvat ovat vain vaivoin nähtävissä tahmean pinnan alta. Trikromien tiheys nousee lopulta sille tasolle, että kukintojen koskettaminen saa sormet liimautumaan yhteen, aivan kuin aitoa ja alkuperäistä Royal Gorilla -liimaa käsiteltäessä. Tämä lajike kestää hyvin suuriakin lannoiteannoksia ja kasvaa ongelmitta niin mullassa kuin vesiviljelyssäkin.

Royal Gorilla vaikutukset: tervemenoa unten maille

Gorilla Glue on kannabislajike ilman vertailukohtia, se painii yksinkertaisesti omassa sarjassaan. Yli 25 THC-prosenttia on oletusarvo tämän lajikkeen kohdalla ja mahdollisuudet ovat jopa yli 30% THC-sisältöön. Tämä ei missään tapauksessa ole aloittelijoiden tavaraa! Vaikutuksiltaan Gorilla Glue muistuttaa Sour Dieseliä, eli pilvi painottuu vahvasti mentaalipuolelle. Maussa puolestaan maistuvat maanläheiset sävyt kera hienovaraisten makeiden vivahteiden.

Erona Sour Dieseliin on se, että päänsisäisen myllerryksen kumppaniksi on odotettavissa myös täysipainoset indicalle ominaiset fyysiset vaikutukset. Tästä johtuen kasvin kukinnot ovatkin helposti liikaa tuoreemmille harrastajille. Kokemusta kerryttäneille polttelijoille tämä yrtti tarjoaa sohvajumituksen, jota et halua missata.

Royal Gorilla Automatic dominoi

Royal Gorilla Auto

Kasvattajamme ottivat legendan asemaan nousseen genetiikan ja loivat siitä autoflower-version. Nyt kotikasvattajat voivat siis nauttia Gorillan tyrmäävistä vaikutuksista ja herkullisesta mausta huomattavasti lyhyemmän kasvatusprojektin päätteeksi. Royal Gorilla Automatic luotiin risteyttämällä alkuperäistä lajikettamme ruderaliksen kanssa. Lopputulos? Indicaan kallistuva lajike, joka kukkii nopeasti ja on helppo kasvatettava. Yleensä kasvattaja autoflowerien kanssa toimiessaan joutuu uhraamaan vahvuutta ajan eduksi, mutta Royal Gorilla Automatic ei tee kompromisseja, vaan niputtaa molemmat samaan pakettiin.

Royal Gorilla Automaticin kasvattaminen

Edes aloittelevat kasvattajat eivät kohtaa suuria haasteita Royal Gorilla Automaticin kanssa. Jos sinulle ei siis ole hirveästi kokemusta kasvatuksesta, voit lunastaa lippusi menestykseen tämän lajikkeen kautta. Lajike ei piittaa lämpötilan heittelyistä tai satunnaisista yli- tai alikasteluista, eikä se kärsi myöskään juurikaan homeongelmista. Sisätiloissa maksimikorkeus asettuu 60–120 cm haarukkaan ja huippusato voi osua luokkaan 325–400 g/m² . Ulkona latvat nousevat korkeammalle, aina 120 cm tuntumaan, jolloin budia saattaa kasvia kohti tulla jopa 120–170 grammaa. Satoa sopii odottaa 8–10 viikkoa itämisestä.

Royal Gorilla Automaticin polttaminen

Royal Gorilla Automaticin THC-pitoisuus voi nousta 20 % tasolle – sangen mainio suoritus autoflowerilta! Indicaan vaikutuksiltaan taittuva pilvi rentouttaa välittömästi kehon ja antaa rauhaa myös mielelle. Kyseessä on mainio lajike viihdekäyttöön sellaisina iltoina, kun käyttäjällä on tarve rentoutua ja unohtaa ympäröivä maailma. Vahvahkot fyysiset vaikutukset tekevät Royal Gorilla Automaticista myös erinomaisen ehdokkaan lääkekäyttöön esimerkiksi kivunlievityksessä, ruokahalun herättelyssä tai alakuloisuuden paikkailussa. Lajikkeen pilvi pyyhkii pois stressin ja liennyttää kipuja ja särkyjä. Kaupanpäälle tulee vielä erinomainen maku ja tuoksu, joista on aistittavissa mäntyä, sitrushedelmää ja hedelmiä.

Shogun: Gorilla kohtaa Hazen

Shogun

Shogun ei säästele keinojaan, mitä tulee kunnon kolisevien vaikutusten aikaansaamiseen! Sekä Gorilla Glue #4:n että Amnesia Hazen jälkeläisenä tarjoilee tämä tehokas lajike jokseenkin kunnioitusta herättävän, 25 %:n THC-pitoisuuden. Ei vaadita kuin muutama hitti ja pääset jo tuntemaan mieltä ylentävät, luovuutta lisäävät ja kikattelua aikaansaavat vaikutukset. Shogunin elävöittävät vaikutukset tekevät siitä hyvän kandidaatin päiväpössyttelyyn ja jopa wake and bake -tyyppiseen ratkaisuun. Ole kuitenkin varovainen – sen tehokkuus saattaa viedä sinut takaisin sänkyyn aiemmin kuin ajattelit!

Varmista, että sinulla on Shogunia kasvattaessasi tarpeeksi jemmapurkkeja varalla kasvukauden lopuksi mahduttamaan sen tarjoilema saalis. Ilman kasvunohjausta sisäkasvit kasvavat suhteellisen korkean, 140 cm:n mittaan ja tuottavat jopa 600 g/m². Ulkona Shogun kohoaa 190 cm:iin ja tuottaa massiiviset 750 grammaa kasvia kohden.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 viikkoa
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Lokakuun loppu
Naurattava, Piristävä, Rauhoittava, Selkeä

Osta Shogun

Triple G: Gorilla Glue #4:n ja Gelato 33:n arvostettu jälkeläinen

Triple G

Tässä on muuten tarjolla vahva geeniperimä. Tämän lajikkeen emolajikkeiden yhdistelmä on yksi voimakkaimmista. Sekä Gorilla Glue #4 että Gelato 33 tunnetaan vaikuttavista voimakkuuksistaan, herkullisista terpeeneistään ja erinomaisista tuotteliaisuuksistaan, ja Triple G sai osakseen näiden parhaiden ominaisuuksien yhdistelmän. Tämä indicadominantti hybridi voi ylpeillä uskomattomalla 26 %:n THC-pitoisuudellaan. Nautiskele muutama hitti ja valmistaudu kokemaan jumittava ja lihakset sulattava vaikutus koko kehossasi. Herkulliset suklaiset, sitruksiset, dieselmäiset ja maanläheiset vivahteet tekevät tästä lajikkeesta erityisen maukkaan.

Triple G:llä on melkoisen kompakti rakenne ja sen kasvu on hyvin ohjattavissa, jos sen haluaa pitää vieläkin tiiviimpänä. Sisäkasvit kasvavat 90–140 cm:n mittaan ja tuottavat jopa 575 g/m². Myös pienissä tiloissa kasvattajat voivat siis saavuttaa loistavan lopputuleman tämän lajikkeen avulla. Aurinkoisessa paikassa ja hedelmällisessä maaperässä kasvavat ulkokasvit voivat kasvaa 180 cm:n mittaan ja tuottaa 600–650 grammaa kasvia kohden.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140-180 cm
Lokakuun puoliväli
Euforinen, Motivoiva, Selkeä, Terävä

Osta Triple G

Triple G Auto: Kiireisille kasvattajille

Triple G Auto

Kaipaatko kaikkia Triple G:n tarjoamia upeita hyötyjä, mutta sinulla ei silti ole käytettävissäsi tarpeeksi aikaa kasvattaaksesi valojaksoista kasvia kypsäksi asti? Älähän huoli. Esittelemme Triple G Auto! Tämä lajike tarjoilee joitain Triple G:n parhaista ominaisuuksista, mutta vain nopeasti kasvavassa autoflowering-muodossa. Taitavat jalostajamme loivat tämän lajikkeen risteyttämällä itse Triple G:n ja Big Skunk Auton. Käytettyään aikaa jalostaakseen ja vakauttaakseen tasalaatuisen fenotyypin, onnistuivat he luomaan yhden markkinoiden voimakkaimmista autoflowereista. Tämä lajike sisältää 20 %:n THC-pitoisuuden ja todelliseen Gorilla-tyyliin jysäyttää kovaa kolisevan pilven, joka on ideaali koti-iltojen nautiskeluun. Aivan kuten valojaksoinen Triple G, myös tämä tarjoilee karkkimaisia, suklaisia ja maanläheisiä makuja.

Vaikka Triple G Auto tarjoileekin samanlaisen pilven, kuin itse alkuperäinen, käyttäytyy se hyvin eri tavalla kasvatushuoneessa ja puutarhassa. Hienoisella kasvunohjauksella sisäkasvit pysyttelevät niinkin pieninä kuin 60 cm:n mittaisina ja tuottavat jopa 500 g/m² vain 10 viikossa itämisen jälkeen. Ulkona kasvit kasvavat 80–140 cm:n mittaisiksi riippuen ruukun koosta ja auringon valon saannista. Huolehdi, että maaperä on hedelmällinen, niin pääset korjaamaan jopa 140 gramman satoja kasvia kohden.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 20%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60-140cm
10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Motivoiva, Selkeä, Terävä

Osta Triple G Auto

Mother Gorilla: Voimakas Gorilla-lajike suklaan maulla

Mother Gorilla

Jos päätät kasvattaa Mother Gorillaa, saatat huomata innostuksissasi jyskyttäväsi rintaasi nyrkeilläsi kuin gorilla konsanaan sadonkorjuun saapuessa. Aiemmin nimellä Royal Madre tunnettu häikäisevän upea sativadominantti lajike laittaa melkoisen show'n pystyyn kukkimisvaiheen aikana. Sen pääkukintojensa kypsyessä niistä kehittyy violetteja, aromaattisia ja hartsisia. Jalostajamme onnistuivat luomaan tämän spektaakkelin risteyttämällä emolajikkeet Reina Madren ja Gorilla Glue #4:n. Nämä tahmaiset budit sisältävät 23 %:n THC-pitoisuuden ja kunnon joukon terpeenejä, jotka vapauttavat suklaisia, maanläheisiä, skunkkisia ja kirpsakoita makuja ja aromeja.

Huolimatta sativadominantista geneettisestä profiilistaan, noudattelee Mother Gorilla indicarakennetta. Kasvit ovat pensasmaisia, kompakteja ja juuri sopivia kasvattajille, jotka haluavat pitää projektinsa omana tietonaan. Sisäkasvit säilyvät 60–100 cm:n mittaisina ja ovat hyvin tuotteliaita ScrOG-järjestelmissä tarjoillen jopa 500 g/m² kukittuaan 9–10 viikkoa. Ulkona Mother Gorilla kasvaa korkeampaan, 140–180 cm:n mittaan ja tuottaa jopa 550 grammaa kasvia kohden, ollen valmis sadonkorjattavaksi lokakuun alussa.

Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140-180 cm
Lokakuun alku
Euforinen, Rauhoittava

Osta Mother Gorilla (Aiemmim Royal Madre)

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias