Royal Gorilla, Kaikkien Aikojen Vahvin Marihuana

Gorilla Glue Seeds

GEENILOTON VOITTAJA

Elämme mielenkiintoisia aikoja kannabiksen kasvattajan näkökulmasta. Viime aikoina on nähty muutamia huikeita sattumalla syntyneitä virityksiä. Suurin osa tulee ja menee huomaamatta kuin sateenkaari yöllä, mutta ne muutama huomiota kerännyttä, kuten Coca Cola, Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes ja Potato Chips muuttivat maailmaa. Gorilla Glue on puolestaan matkalla määrittelemään uudelleen marihuanan maailmaa.

Gorilla Glue #1 on sativaan kallellaan oleva fenotyyppi hermafrodiittien vahingossa pölyttämistä Diesel-lajikkeista syntyneestä Gorilla Glue -perheestä. Genetiikan pilaamisen sijaan tuloksena olikin superpotenttia jälkikasvua. Tähän mennessä perheen vahvin version on fenotyyppi Gorilla Glue #4.

Kaikki Gorilla Gluen fenotyypit jakavat saman geneettisen taustan, joka on yhdistelmä Chems Sisiä, Sour Dubbia ja Chocolate Dieseliä. Kaikki versiot eivät kuitenkaan ole samasta puusta veistettyjä, vaan jotkut vievät lajikkeen ominaisuudet äärimmäisyyksiin. Numeroilla on merkitystä ja Denver Colorado labsin tekemissä testeissä mitattu 32% THC-pitoisuus määrittää uudelleen vahvan kannabiksen rajat. Meidän Gorilla Glue on puhdasta dynamiittia.

Vähemmän yllättäen Gorilla Glue on jo ehtinyt kasaamaan mainetta ja kunniaa. Tärkeimpinä saavutuksina kaksi High Times Cannabis Cupin voitto vuonna 2014, Gorilla Glue korjasi potin Los Angelesissa ja Michiganissa. Nämä voitot tekivät Gorilla Gluen pistokkaista haluttua arvotavaraa yhdessä silmänräpäyksessä. Nyt Gorilla Glue on viimeinkin saatavilla myös siementen muodossa, joten kotikasvattajillekin avautuu mahdollisuus kasvattaa markkinoiden yrmeintä yrttiä.

KASVUOMINAISUUDET: KING KONG KANNABIS

Gorilla Glue kasvaa kuin viiniköynnös ja venyy pituutta huimaa vauhtia. Kasvun ohjailu on erittäin suositeltavaa tämän lajikkeen kohdalla, sillä kyseessä on suurikokoinen hybridi. Parhaiden tulosten saamiseksi on suositeltavaa käyttää ScrOG-metodia. Toisena kokeilemisen arvoisena tekniikkana voidaan nostaa esiin 4-way LST, joka on suunnitelmallisesti tehty latvomis- ja muotoilumetodi, jonka on todettu toimivan erinomaisesti tämän lajikkeen kanssa. 

Royal Gorilla

Royal Gorilla kasvaa kuin viiniköynnös ja venyy pituutta huimaa vauhtia. Kasvun ohjailu on erittäin suositeltavaa tämän lajikkeen kohdalla, sillä kyseessä on suurikokoinen hybridi. Parhaiden tulosten saamiseksi on suositeltavaa käyttää ScrOG-metodia. Toisena kokeilemisen arvoisena tekniikkana voidaan nostaa esiin 4-way LST, joka on suunnitelmallisesti tehty latvomis- ja muotoilumetodi, jonka on todettu toimivan erinomaisesti tämän lajikkeen kanssa.

Royal Gorilla kukkimisprosessi on nopea ja tehokas, tyypillisesti vain noin 60 päivää. Lajikkeen tyypillisiä ominaisuuksia ovat loppumattomalta vaikuttava hartsintuotanto kera mäntyä muistuttavan tuoksun. Budien koko vaihtelee normaalisti pienten ja keskikokoisten välillä, mutta ne ovat erittäin kompakteja ja suorastaan valuvat hartsia.

Kukinnan edetessä budit rupeavat pikkuhiljaa muistuttamaan hartsin määrästä johtuen kannabiksen kukintojen sijaan lumipalloja, joista pienet oranssit karvat ovat vain vaivoin nähtävissä tahmean pinnan alta. Trikromien tiheys nousee lopulta sille tasolle, että kukintojen koskettaminen saa sormet liimautumaan yhteen, aivan kuin aitoa ja alkuperäistä Royal Gorilla -liimaa käsiteltäessä. Tämä lajike kestää hyvin suuriakin lannoiteannoksia ja kasvaa ongelmitta niin mullassa kuin vesiviljelyssäkin.

ROYAL GORILLA VAIKUTUKSET: TERVEMENOA UNTEN MAILLE

Gorilla Glue on kannabislajike ilman vertailukohtia, se painii yksinkertaisesti omassa sarjassaan. Yli 25 THC-prosenttia on oletusarvo tämän lajikkeen kohdalla ja mahdollisuudet ovat jopa yli 30% THC-sisältöön. Tämä ei missään tapauksessa ole aloittelijoiden tavaraa! Vaikutuksiltaan Gorilla Glue muistuttaa Sour Dieseliä, eli pilvi painottuu vahvasti mentaalipuolelle. Maussa puolestaan maistuvat maanläheiset sävyt kera hienovaraisten makeiden vivahteiden.

Erona Sour Dieseliin on se, että päänsisäisen myllerryksen kumppaniksi on odotettavissa myös täysipainoset indicalle ominaiset fyysiset vaikutukset. Tästä johtuen kasvin kukinnot ovatkin helposti liikaa tuoreemmille harrastajille. Kokemusta kerryttäneille polttelijoille tämä yrtti tarjoaa sohvajumituksen, jota et halua missata.

Buy Royal Gorilla

Royal Gorilla on ilman epäilystä eräs puhutuimmista yhdysvaltalaisista kannabis-lajikkeista pitkiin aikoihin ja se onkin niittänyt mainetta ympäri maata asiaan paneutuneiden harrastajien keskuudessa

Buy Royal Gorilla

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias